zacnem tebou. takze podla teba rozumie F1 iba ten, kto je silver fan? taku broskynovinu nechas citat niekoho, kto ma 150 dielnu videoteku s velkymi cenami formule 1? mlady sa zobud!MP4-22 napísal:Tomasito-fakt dobry prispevok ,aspon viem ze sme tu min 3 co sa vyznaju do F1
Tomasito, nevyberal som hrozienka. mal som pocit, ze na to co som nevybral som uz reagoval v minulosti, a nerad sa opakujem.
za dalsie, netahaj sem prosim ta schumiho, on je uz historia a pokial ja viem, tak s tymto pripadom nema nic spolocne!
neviem co sa ti nepozdava na mojom prispevku. ladil som ho v takom istom duchu, ako ty, svoj.
a ani som nechcel pisat kto je kto, ale to iste robis aj ty v pripade schumiho. ja tiez viem kto to bol!!! dalej, som napisal toto:
ja nepotrebujem vyjadrenie nejakeho experta cez zvieratka, co si mysli, ze ak vie uzdravit kona, tak sa bude rozumiet aj viac ako 700 konovym strojom. preco ten cesky pokrytec potom hlasoval za penazny trest a odobratie bodov? mal by sa uz zobudit, a uvedomit si, ze komunizmus uz padol!krija napísal:ale co povies na vyjadrenie r. dennisa. "islo o vymenu poznatkov medzi dvoma priatelmi." paradne ma pobavil. tak by som sa rad dozvedel, co dostal team ferrari od McLarenu?!
a k alonsovi. bol cely zhavy k spolupraci s mad maxom, aby nahodou nestratil sancu bojovat o tohtorocny titul. toto hovori samo o sebe za vsetko!!! citovanim alonsa a jeho vyjadrenim som naznacil, ze ak v tom idu aj jazdci, tak v tom nevidim nic z toho, co tvrdi R. Novak. alonso priniesol do mclarenu skusenosti z predosleho posobiska, renaultu. na zaklade dokazov aj z ferrari. tieto poznatky, ci uz priamo alebo nepriamo boli implementovane do tohorocneho monopostu mclaren. a teraz si polozte otazku, kto z toho este tazi, okrem stajne???
pre tych, co nie su mclaren fan, a "nerozumeju" sa do F1, alebo ju sleduju len okrajovo, tak uvediem, ze to je prave jazdec. takze, co je v tomto pripade nefer? len alonso je smutny, ze z jeho informacii tazi aj lewis
hojko
Tomasito