prihlasovanie na fora

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

prihlasovanie na fora

Príspevok od používateľa digo »

cavte mam jeden problem... :roll: ked sa prihlasujem na niektore fora - napisem meno a heslo, hodi ma to potom na index... no a problem je v tom, ze stale nie som prihlaseny, a ked sa pozrem dole na zoznam online uzivatelov vidim tam svoje meno no nie som prihlaseny :? . potom ked to spraviom druhykrat tak uz to ide v pohode...robi mi to na viacerych forach (no tu na hojko.com nie :D ) mohli by ste mi pls poradit :?: :?:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nastavenia fora. Admin nastavi cas, po akom sa ma aktualizovat pocet ludi online. Mozno cache tiez.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

p4ra napísal:Nastavenia fora. Admin nastavi cas, po akom sa ma aktualizovat pocet ludi online. Mozno cache tiez.
no ale ja sa prihlasim, je napisane ze som prihlaseny ale v skutocnosti nie som...a takisto ked sa chcem odhlasit. najprv sa odhlasim, no stale som dole ako prihlaseny. potom znova zapnem to forum a musim sa znova odhlasit.... pouzivam operu a vzdy sa mi tento porblem objavi ked mam vvpravo hore tento gombik.. je to nejake automaticke prihlasenie alebo co
Prílohy
opera.JPG
opera.JPG (925 Bajtov) 738 zobrazení
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Problem vyzera byt niekde medzi cookies u teba a session na strane servera. Takze jedine co mozes spravit ty je, ze vymazes vsetky cookies, vypnes a zapnes prehliadac... a potom by to malo fungovat.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Na jednom fóre to robilo vtedy, keď si použil adresu forum.sk a prihlásil si sa. Síce to prihlásilo a vytvorilo sa správne cookie, ale v zápätí to presmerovalo na www.forum.sk a pre tú doménu si prihlásený nebol. Teda skontroluj, či je doména pri správnom a pri nesprávnom prihlásení rovnaká.
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

ja mam zase taky problem, ze mne neulozi, vzdy musim davat Menoa heslo, na kazdom fore, a to aj ked dm, aby ma prihlasovalo automaticky!!
To mi robi iba na IE, na mozile to bezi v poho.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

IE??? Prepac, ale si asi jediny clovek ktoreho poznam a fici na IE. Taketo veci ohladom prihlasovania v IE urcite nikoho zaujimat nebudu. Svet patri alternativnym prehliadacom, ktore su daleko, daleko pred uzavretym IE a zivot patri bezpecnosti, pluginom...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:IE??? Prepac, ale si asi jediny clovek ktoreho poznam a fici na IE. Taketo veci ohladom prihlasovania v IE urcite nikoho zaujimat nebudu. Svet patri alternativnym prehliadacom, ktore su daleko, daleko pred uzavretym IE a zivot patri bezpecnosti, pluginom...
ty si neuveritelny :lol: ako mozes uvazovat tak, ze ak ty nepouzivas IE tak teraz ho nikto nepouziva a jeho problem potom nikoho nezaujima :x , proste stranka ma byt robena tak aby isla s kazdym priehladacom, nie preto ze ak admin pouziva firefox tak iba na nom ta stranka pojde a ti co maju IE nech idu do riti...myslim ze je kazdeho vec aky prehliadac pouziva a ma rovnake pravo na podporu a riesenie problemov... :!:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep: Spominany problem nie je chybou programatora, ale je to chybou programu Internet Explorer. Predsa script je napisany ako je a pouziva session & cookies ako ma zadane bez ohladu na to, aky pouziva prehliadac. To znamena, ze to musi ist pod IE, Avant, Maxthon, Opera, Firefox a dalsimi prehliadacmi. Autologin je skor vecou prehliadaca, v tomto pripade je to chybou IE.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:Sheep: Spominany problem nie je chybou programatora, ale je to chybou programu Internet Explorer. Predsa script je napisany ako je a pouziva session & cookies ako ma zadane bez ohladu na to, aky pouziva prehliadac. To znamena, ze to musi ist pod IE, Avant, Maxthon, Opera, Firefox a dalsimi prehliadacmi. Autologin je skor vecou prehliadaca, v tomto pripade je to chybou IE.
ok, aj ked ja som tym apeloval viac nato ze si mozes na mnohych strankach vsimnut take male ikony "optimized for FF" "best viewed with firefox" a pod..., aj ked dany problem moze byt len cisto chybou IE...
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

ano, pouzivam aj Mozilu Firefox,na tej to bezi v poho, ale IE 7 pouzivam preto, lebo mam trochu pomalsi net, a IE 7 zobrazuje hocijake stranky ryhlejsie, nez ostatne prehliadace :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Talpy: Taketo tvrdenie mi pride divne, pretoze zobrazovanie a rychlost zalezi v prvom rade od linky, az potom od prehliadaca. Aj ked sa vravi, ze Opera je najrychlejsia, tak myslim, ze pojde o drobne percenta, takze pri takej 1mbit linke to nie je ani postrehnutelne.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No napr. rychlost zobrazovania javascriptu http://celtickane.com/projects/jsspeed.php
IE: ~1s
O: ~500ms
FF: ~1,3-1,5s

Obecnejsi test browserov: http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

Rychlost neznamena len rychlost nacitania obsahu stranky, ale velakrat aj samotne pocitanie obsahu ;-)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

chrono: tu chybu co si ty napisal sa stala aj na mojej stranke. niekto prisiel na www.subdomena.stranka.domena a potom bol presmerovany na subdomena.stranka.domena, kde to zas pytalo login. tak som si spravil v htacces, ze namiesto index.php sa nacita ako prvy start.php, kde bolo presmerovanie na subdomena.stranka.domena a bolo to vyriesene

tomase: tak tak, FF tie scripty spracuva pomerne pomaly. pre mna az neocakavane pomaly...
Napísať odpoveď