prihlasovanie na fora
prihlasovanie na fora
cavte mam jeden problem...
ked sa prihlasujem na niektore fora - napisem meno a heslo, hodi ma to potom na index... no a problem je v tom, ze stale nie som prihlaseny, a ked sa pozrem dole na zoznam online uzivatelov vidim tam svoje meno no nie som prihlaseny
. potom ked to spraviom druhykrat tak uz to ide v pohode...robi mi to na viacerych forach (no tu na hojko.com nie
) mohli by ste mi pls poradit

no ale ja sa prihlasim, je napisane ze som prihlaseny ale v skutocnosti nie som...a takisto ked sa chcem odhlasit. najprv sa odhlasim, no stale som dole ako prihlaseny. potom znova zapnem to forum a musim sa znova odhlasit.... pouzivam operu a vzdy sa mi tento porblem objavi ked mam vvpravo hore tento gombik.. je to nejake automaticke prihlasenie alebo cop4ra napísal:Nastavenia fora. Admin nastavi cas, po akom sa ma aktualizovat pocet ludi online. Mozno cache tiez.
- Prílohy
-
- opera.JPG (925 Bajtov) 744 zobrazení
Na jednom fóre to robilo vtedy, keď si použil adresu forum.sk a prihlásil si sa. Síce to prihlásilo a vytvorilo sa správne cookie, ale v zápätí to presmerovalo na www.forum.sk a pre tú doménu si prihlásený nebol. Teda skontroluj, či je doména pri správnom a pri nesprávnom prihlásení rovnaká.
ty si neuveritelnyhojko napísal:IE??? Prepac, ale si asi jediny clovek ktoreho poznam a fici na IE. Taketo veci ohladom prihlasovania v IE urcite nikoho zaujimat nebudu. Svet patri alternativnym prehliadacom, ktore su daleko, daleko pred uzavretym IE a zivot patri bezpecnosti, pluginom...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sheep: Spominany problem nie je chybou programatora, ale je to chybou programu Internet Explorer. Predsa script je napisany ako je a pouziva session & cookies ako ma zadane bez ohladu na to, aky pouziva prehliadac. To znamena, ze to musi ist pod IE, Avant, Maxthon, Opera, Firefox a dalsimi prehliadacmi. Autologin je skor vecou prehliadaca, v tomto pripade je to chybou IE.
ok, aj ked ja som tym apeloval viac nato ze si mozes na mnohych strankach vsimnut take male ikony "optimized for FF" "best viewed with firefox" a pod..., aj ked dany problem moze byt len cisto chybou IE...hojko napísal:Sheep: Spominany problem nie je chybou programatora, ale je to chybou programu Internet Explorer. Predsa script je napisany ako je a pouziva session & cookies ako ma zadane bez ohladu na to, aky pouziva prehliadac. To znamena, ze to musi ist pod IE, Avant, Maxthon, Opera, Firefox a dalsimi prehliadacmi. Autologin je skor vecou prehliadaca, v tomto pripade je to chybou IE.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
No napr. rychlost zobrazovania javascriptu http://celtickane.com/projects/jsspeed.php
IE: ~1s
O: ~500ms
FF: ~1,3-1,5s
Obecnejsi test browserov: http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html
Rychlost neznamena len rychlost nacitania obsahu stranky, ale velakrat aj samotne pocitanie obsahu
IE: ~1s
O: ~500ms
FF: ~1,3-1,5s
Obecnejsi test browserov: http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html
Rychlost neznamena len rychlost nacitania obsahu stranky, ale velakrat aj samotne pocitanie obsahu
chrono: tu chybu co si ty napisal sa stala aj na mojej stranke. niekto prisiel na www.subdomena.stranka.domena a potom bol presmerovany na subdomena.stranka.domena, kde to zas pytalo login. tak som si spravil v htacces, ze namiesto index.php sa nacita ako prvy start.php, kde bolo presmerovanie na subdomena.stranka.domena a bolo to vyriesene
tomase: tak tak, FF tie scripty spracuva pomerne pomaly. pre mna az neocakavane pomaly...
tomase: tak tak, FF tie scripty spracuva pomerne pomaly. pre mna az neocakavane pomaly...