mam 15 rokov pre niektorych ktory to povazuju za dolezite....
Co si mam o tom mysliet?
Co si mam o tom mysliet?
Takze mam babu s ktorou chodim uz 2 tyzdne... v tejto teme http://www.hojko.com/co-mam-vlastne-robit-t78999.html v mojom prvom prispevku som mal isty problem, ktory sa vyriesil lahko a uz spolu vychadzame normalne... a ona mi pred chvilou na pokeci napise ze si musi dat "pauzu" ze neciti ku mne nic, ze ona nevie co je laska a tak. Proste, ale ide oto ze mi sme sa uz otom bavili a take veci co my povedala, ze ku mne vela citi boli fakt velke... a zrazu toto
co si mam otom mysliet? je to normalne? zajtra sa snou mam stretnut naposledy, lebo chcem aby sme to riesili normalne a ne cez pokec... ako sa mam nato pripravit? mam u nej este nejaku sancu? co jej mam povedat aby si to rozmyslela? 
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade by som rád vedel koľko má rokov, ak sa to môžem samozrejme spýtať.
V druhom rade, ak ti v blízkej "minulosti" hovorila také veľké veci a zrazu ťa poslala kade ľahšie/nič v zlom/, tak buď sa stalo niečo, čo ti nechce povedať, alebo sa proste zabuchla do nejakého iného típka azistila, že ho ľúbi proste viac ako teba...
V druhom rade, ak ti v blízkej "minulosti" hovorila také veľké veci a zrazu ťa poslala kade ľahšie/nič v zlom/, tak buď sa stalo niečo, čo ti nechce povedať, alebo sa proste zabuchla do nejakého iného típka azistila, že ho ľúbi proste viac ako teba...
-
braino.swk
Light Professional
-
midnight_man
Guru
Re: Co si mam otom mysliet?
ou kolega..nechcem malovat certa na stenu :(ale v tvojom pripade nemas moc na vyber...otazka ci je to normalne...hm..aj ano aj nie...normalne to nieje ale u dievcat to byva zvykom ( cest vynimkam) je dobre ze si to chces s nou vyriesit osobne lebo si myslis ze sa to vyriesi..no vyvediem ta z omylu X krat som zazil tuto situaciu....poviem ti rovno ze asi nic nezmenis...jedine co dosiahnes ze ked pojdes domov tak budes mat chut skocit pod kazde auto co pojde okoloPatyk napísal:Takze mam babu s ktorou chodim uz 2 tyzdne... v tejto teme http://www.hojko.com/co-mam-vlastne-robit-t78999.html v mojom prvom prispevku som mal isty problem, ktory sa vyriesil lahko a uz spolu vychadzame normalne... a ona mi pred chvilou na pokeci napise ze si musi dat "pauzu" ze neciti ku mne nic, ze ona nevie co je laska a tak. Proste, ale ide oto ze mi sme sa uz otom bavili a take veci co my povedala, ze ku mne vela citi boli fakt velke... a zrazu totoco si mam otom mysliet? je to normalne? zajtra sa snou mam stretnut naposledy, lebo chcem aby sme to riesili normalne a ne cez pokec... ako sa mam nato pripravit? mam u nej este nejaku sancu? co jej mam povedat aby si to rozmyslela?
-
p4ra
Redeemer
Je to normalne vo vasom veku. Dievca je nerozhodne, nevie, co chce. Do toho mudre kamaratky jej urcite poradili, co ma robit. Jedine, co mozes podla mna spravit je, ze sa s nou normalne porozpravas. Spytaj sa jej, co sa stalo, ze zrazu takto rychlo meni nazory, ako, ked sa meni pocasie. Drzim palce.
-
midnight_man
Guru
-
Shark NX
Addict
Presne tak ... Sice poznam Dievcata ktore su normalnemidnight_man napísal:P4ra ja ti nechcem brat iluzie ale s 15 rocnou babou sa neporozpravas "normalne" o takychto veciach...ja byt nim necham to tak.sama sa rozhodla..a spapa si co si navarila
Takto neviem ale 2 Tyzdne?? sak to si ju skoro nepoznal ... cize by som to neriesil
Je to kratka doba a neverim ze ti az tak poplietla hlavu
...
no ja by som sa neodvolaval na velke veci...ako necem nic hovorit kedze neviem co presne ti povedala ale povedat v horizonte 2 tyzdnov od zaciatku vztahu "velke veci" sa mi zda cudne...takze mozno si len myslela ze to nejako tak citi alebo to povazovala za potrebne alebo vhodne ti to povedat...
netusim v akej si situacii takze ti poradit neviem..suhlasim s kolegom co pisal ze v takom veku sa normalne porozpravat nevedia...resp. to nezalezi od veku ale usudzujem z toho ze ti povedala "velke veci" a zrazu si chce dat pauzu...takze nevie co chce a asi to nema v hlave celkom v poriadku...
skuste pokecat ale nepchaj sa jej doriti...mozes byt trsoku chladny aby si jej dal pocit ze sa koli nej neobesis ale zas to neprezen nieze jej dodas pocitu ze medzi vami neje nic...a nechaj ju rozmyslat netlac na nu nevypisuj jej ziadne sms nevyvolavaj jej nevnucuj sa...nechaj tomu volny priebeh a dufaj
netusim v akej si situacii takze ti poradit neviem..suhlasim s kolegom co pisal ze v takom veku sa normalne porozpravat nevedia...resp. to nezalezi od veku ale usudzujem z toho ze ti povedala "velke veci" a zrazu si chce dat pauzu...takze nevie co chce a asi to nema v hlave celkom v poriadku...
skuste pokecat ale nepchaj sa jej doriti...mozes byt trsoku chladny aby si jej dal pocit ze sa koli nej neobesis ale zas to neprezen nieze jej dodas pocitu ze medzi vami neje nic...a nechaj ju rozmyslat netlac na nu nevypisuj jej ziadne sms nevyvolavaj jej nevnucuj sa...nechaj tomu volny priebeh a dufaj
-
midnight_man
Guru
hou hou shark..brzdi...kdo nezazil nevie....niekde nieje napisane ze sa nepoznali skor..viesShark NX napísal:Je to kratka doba a neverim ze ti az tak poplietla hlavu
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Povie ti ze ta nelubi ale rozplace sa pri zmienke o rozchode? A ma 18?robinkoo napísal:ja mam podobny problem chodim s nou 3 a pol mesiaca a zrazu z nicoho nic ze ma nelubi a nikoho este asi ani nelubila ale ze ma ma rada, ked som navrhol prestavku tak sa rozplakala ze sa s nou chcem rozist!!! so zenami je to tazke nevedia poriadne co chcu!!!!
ma 18 keby niekoho zaujimalo
Hmmm, zaujimavy exemplar
-
midnight_man
Guru
ano presne ako si napisal... poplietla mi hlavu uz davnejsie... a urcite som snou nezacal chodit len tak... ona nikoho predomnou nelubila a zrazu sa vraj domna buchla ako k nikomu inemu... a zrazu totomidnight_man napísal:hou hou shark..brzdi...kdo nezazil nevie....niekde nieje napisane ze sa nepoznali skor..vies2 tyzdne su spolu...a tak to poviem
vsteko je mozne ani s nou nemusel zacat chodit a uz mu poplietla hlavu a ver mi ze sa to da a velmi ucinne..
To mas furt takto. Uz o tom bolo vela na tomto fore popisaneho, zeny dokazu prestat lubit len tak zo dna na den a zatial stale nikto nevie ako je to mozne. Nie si prvy ani posledny.Patyk napísal:ano presne ako si napisal... poplietla mi hlavu uz davnejsie... a urcite som snou nezacal chodit len tak... ona nikoho predomnou nelubila a zrazu sa vraj domna buchla ako k nikomu inemu... a zrazu toto
-
midnight_man
Guru