Soviet napísal:Zdravím..chcem si objednať metalové tričko a rád by som vedel názor metalistov na toto: TRIČKO
System of a down nieje metal a to tricko vyzera ako batikovane ci jako sa to vola. Radsej by si si mal kupit klasicke cierne triko s potlacou (imho) Ja osobne by som od nich nic nechcel, ale mam kopu kamosov, ktori povazuju SOAD za dobru kapelu.
axXis napísal:System of a down nieje metal a to tricko vyzera ako batikovane ci jako sa to vola. Radsej by si si mal kupit klasicke cierne triko s potlacou (imho) Ja osobne by som od nich nic nechcel, ale mam kopu kamosov, ktori povazuju SOAD za dobru kapelu.
Aha..No ale je na stránke metalshop tak preto som to dal sem..A nechcelo by sa ti nejaké také kuknúť tam, také ako vravíš?
Toy M@ch!n3 napísal:to tricko sme riesili na IRC, mne ani fikusovi sa nepacilo, mne hlavne kvoli tomu ze sa mi nepacia batikovane
A taká otázka aký je rozdiel medzi nie batikovaným a batikovaným? Ja sa totiž do textílie nevyznám..vopred dík
Soviet napísal:A taká otázka aký je rozdiel medzi nie batikovaným a batikovaným? Ja sa totiž do textílie nevyznám..vopred dík
Batikovane tricka su taketo veci, nejedna sa o textiliu. O aku textiliu sa jedna mas napisane pri kazdom jednom tricku. (promostars su najkvalitnejsie tusim)
Soviet napísal:Aha..No ale je na stránke metalshop tak preto som to dal sem..A nechcelo by sa ti nejaké také kuknúť tam, také ako vravíš?
Však si ho kúp, nedávaj na druhých reči, buď sam sebou. Však Ty ho budeš na hrudi nosiť. Mne akurát ten motív s kapelou System of a Down neprišiel veľmi súvisiaci (preto sa mne osobne nepáči, ale keď sa Tebe ľúbi, tak si ho kľudne kúp).
Digital napísal:Pls toto je aky štýl "hudby" ?
Typoval som na DeathMetal ale neviem nevyznam sa
Povedal by som, že Grind Core zameraný na mäsové/nekro témy.
Ocenujem jednu jedinu metalovu, i ked by som skor povedal, ze nu-metalovu pesnicku - od Slipknot je to Wait and Bleed. Paci sa mi to dovtedy, kym ten ich frontman nezacne kricat, ako zmyslov zbaveny a hovno mu rozumiet. Ale lubi sa mi refren. Inak, ako kapela na podiu vyzeraju ohavne.
p4ra napísal:Ocenujem jednu jedinu metalovu, i ked by som skor povedal, ze nu-metalovu pesnicku - od Slipknot je to Wait and Bleed. Paci sa mi to dovtedy, kym ten ich frontman nezacne kricat, ako zmyslov zbaveny a hovno mu rozumiet. Ale lubi sa mi refren. Inak, ako kapela na podiu vyzeraju ohavne.
Prvá pesnička čo ma od nich kedysi dávno chytala aj keď teraz mi už príde opočúvaná tak je to relatívne rýchlodouchaidúci kúsok
Mozno sa vam to bude zdat trochu cudne zaradene, ale metalisti podobne veci nosai pomerne casto tak sa pytam prave ich. Su nohavice na obrazkoch tie iste? Chcem si objednat cierne army maskace, ale na metalshope dlhodobo nemaju moje cislo tak som to vykutral na armyshope, len si niesom isty, ci je to to iste.
neveim teda ako sa presne obliekaju true metlaci, ale tzv. metrá si priradzujem skor k fašos a podobnym, ja ked dnes nosi uz kazdy vsetko .. inak ano vyzeraju velmi podobne, ale tazko povedat ci je to ten isty strih .
nordkapp_pb napísal:neveim teda ako sa presne obliekaju true metlaci, ale tzv. metrá si priradzujem skor k fašos a podobnym, ja ked dnes nosi uz kazdy vsetko .. inak ano vyzeraju velmi podobne, ale tazko povedat ci je to ten isty strih .
Kto tu hovori o "true metlakoch"? Proste vela metalistov nosi cierne kapsace(a neuveris, ja tiez niezeby som to bral ako nejaku uber modu a citil sa v tom viac, ale cierne nohavice mi pasuju k ciernym trikam kapiel. Takisto mam aj mencestrove nohavice. A okrem ineho, na tie vrecka perfektne pasuju nasivky ). A mne osobne sa najviac paci tento jednoduchy army strih. To, ze si to obliekaju aj skini ma netrapi.
axXis napísal:Kto tu hovori o "true metlakoch"? Proste vela metalistov nosi cierne kapsace(a neuveris, ja tiez niezeby som to bral ako nejaku uber modu a citil sa v tom viac, ale cierne nohavice mi pasuju k ciernym trikam kapiel. Takisto mam aj mencestrove nohavice). A mne osobne sa najviac paci tento jednoduchy army strih. To, ze si to obliekaju aj skini ma netrapi.
o true metlakoch varavim preto, lebop vela ludi si mylsi ze ani nemozem byt true rocker, ked nechodim furt v ciernom, s okuliarmi a trikom GnR ... ale to bolo pomimo, tak nespamujme ! ..
pri nohaviciach uprednostňujem klasické v normálnom obchode kúpené...
inak pochopíte to? objednám si z metalshopu tricko In Flames, jedno tricko s dlhym rukavom takmer za 800sk, dake nasivky. Po tyzdni aj cosi mi pride balik, zaplatim normalne za vsetko-A TO TRIKO TAM NIEJE! boháča, neviem, či ho zabudli pribaliť alebo kieho kkta, ale triko za osem kil a teraz som zvedavý, ako im dokážem, že tam nebolo!
Sepiroth napísal:pri nohaviciach uprednostňujem klasické v normálnom obchode kúpené...
inak pochopíte to? objednám si z metalshopu tricko In Flames, jedno tricko s dlhym rukavom takmer za 800sk, dake nasivky. Po tyzdni aj cosi mi pride balik, zaplatim normalne za vsetko-A TO TRIKO TAM NIEJE! boháča, neviem, či ho zabudli pribaliť alebo kieho kkta, ale triko za osem kil a teraz som zvedavý, ako im dokážem, že tam nebolo!
hold vidis taketo "akoze preslapy" sa stavaju aj obchodom ktore maju familiarny raz .. prosto biznis je biznis .. .ale sak sam uvidis ako to odpadne .
nordkapp_pb napísal:neveim teda ako sa presne obliekaju true metlaci, ale tzv. metrá si priradzujem skor k fašos a podobnym, ja ked dnes nosi uz kazdy vsetko .. inak ano vyzeraju velmi podobne, ale tazko povedat ci je to ten isty strih .
True Metalisti nosia kožene traky, niečo na spôsob Manowar:D Inak ja nosievam Riflovu bundu pošitu našivkami, občas flanelovu košelu, Riflem a neake tričko hudobnej kapely, tie gate na tom obrazku by som si na seba teda nedal, ale kedsa to niekomu pači
Digital napísal:A true metalista nemoze nosit obyčajné rifle a obyčajné tričko a adidas tenisky ?
tento uvedeny popis ma teda stopercentne vystihuje:D. Myslílm si že by to nemalo byt o oblečení, ajked vela metalistov ťažko spoznáš a prvý krát;-). Myslím že každý správny metalista by mal isť aspon na ten undergroundovy koncert, 60 sk není nejak moc, dosť ma štve že ľudia na to serú.