Myslia si baby ze sme svine ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
samploom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa samploom »

Vsetko to pos...ra moderny zaslepeny feminizmus. Zeby toto evolucia naozaj potrebovala??? Jedine ak sa poucit :P
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

nie, nie ste svine... len občas sa nejaký taký vyskytne a už ste v zadku všetci, hlavne vtedy, ke´d je tam nejaká feministická podpora poblíž...
inak si podľa mňa ľudia ubližujú rovnako...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

papillonbubu napísal:nie, nie ste svine... len občas sa nejaký taký vyskytne a už ste v zadku všetci, hlavne vtedy, ke´d je tam nejaká feministická podpora poblíž...
inak si podľa mňa ľudia ubližujú rovnako...
ženy podla mna viac.....ale čo to trepem zato že mne nechutne dve ublýižili? a môj frend je presne taký istý hajzel
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

zuzkazuzka napísal:No, ja si myslim, že je to obojstranné. Práve preto, že baby sú baby a chalani sú chalani a každá skupina je niečim špecifická, celkom prirodzene vznikajú nedorozumenia a názory typu "všetci chalani sú svine". Myslím, že chalani majú podobné zmýšľanie o babách....
Vyplýva to celé z toho, že keď sa niekto viackrát sklame v opačnom pohlaví, začne to zovšeobecňovať a až kým nenatrafí na niekoho normálneho. Až vtedy možno zmení názor a zistí, že niektorí príslušníci opačného pohlavia sú vlastne celkom fajn... :wink:
V celku suhlasim ale s nazorom vsetky baby su svine som sa nestretol:D
Mozno iba vsetky baby su ku*vy okrem nasich matiek,no s tym samozrejme nesuhlasim :)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

LUDIA si myslia ze opacne pohlavie je svina vtedy ked im to vyhovuje napr.:
ked je podlomena ucta k sebe samemu zvacsa nejakym sexualnym vyznamom-narazkou,vycitkou,ponizenim,citovou aroganciou atd.. je normalne ked v "emocialnom tranze" obranne zovseobecnia vlastnost negativne na cele opacne pohlavie... takto sa vyhnu zatazujucim trapenim sa /veruze tazko niekedy pochopit spravanie sa druhych, hlavne ked oni sami si ho niekedy nevedia vysvetlit, preco prave ON/ONA (vnimanie subjektu)..
A pritom, tento titul si obcas vysluzi kazdy :wink: , nech robi, co robi...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ako ktora ako o kom tot vse :wink:
mr.greisi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mr.greisi »

neee podla mna nie..no ako ktore..to moj kamos skor hovory(inac je to jeho zivotne heslo) ze ženy sú k... :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Moj kamarat ma zas heslo ze "zeny su vymlete " ... i ked noo zacal to pouzivat az nedavno ked mu baba cez ICQ napisala i ked "len" po mesiaci chodenia ci to ma zmysel .....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:ked mu baba cez ICQ napisala i ked "len" po mesiaci chodenia ci to ma zmysel .....
baby najprv robia a potom analyzuju..preco ..zaco..naco...do vsetkeho rypu atd---ak vztah prezije tuto etapu mas na rok pokoj..ak nie..tak..... :arrow:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

podla mna maju baby o kazdom inom chalanovi iny nazor...s kazdym sa bavia inak..to samozrejme zavisi aj od nas ale aj od nich..
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

to zavisi od povahy...aj zeny vedia byt riadne svine :lol:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

moni19 napísal:to zavisi od povahy...aj zeny vedia byt riadne svine :lol:
tak tomu ver...take zeny aCH...radsej nenapisem ani co s nimi :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

v podstate to neni o tom ze kto je pre koho svina... je to v odlisnom uvazovani jak muza tak zeny, a s tym je spojeny aj odlisny pohlad na situacie... Kolegova poznamka na adresu zien teda nebola az tak odveci: "Na to aby si pochopil zenu, budes musiet zacat nosit vlozky"

Muz nechapajuci zenske zmyslove pochody (a ze ich je...) je v ociach zeny ako niekto kto jej robi napriek...

Preto sme, mile slecny, drahe zeny, take svine :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Ja som pocul nazor, ze: Ludia a zeny. hmm mozno nieco na tom bude... :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mr.greisi napísal:neee podla mna nie..no ako ktore..to moj kamos skor hovory(inac je to jeho zivotne heslo) ze ženy sú k... :roll:
On este musi trosku dospiet :)
U mna prevlada skor nazor, ze nie muzi alebo zeny su svine, ale laska je kur*a. Urcite chapete - najprv sa tvari ako najlepsia na svete a potom je z nej iba trapenie, proste strasny podraz :)
A este si neodpustim: zeny sa casto vyjadruju v zmysle "muzi myslia stale len na sex", lenze u nich je to iste, ale na vonok sa snazia tvarit ako damy, co vsak vacsine hlavne v puberte nevychadza :D Proste sme na tom rovnako, ale rozdiel je v tom, ako chalana co bali vela zien za kratku dobu a zenu, co bali vela chalanov vnima spolocnost. V prvom pripade je to casanova, v druhom kur*a...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ad: Chalani sú svine

Tým že ľudská civilizácia potlačila pudy rozumom vznikajú aj tieto blbosti okolo celej záležitosti. Podľa pudov by stačila príťažlivosť a vzťah je na svete, keď chémia nefunguje nechajú sa a lovia ďalej. Ale civilizovaný svet si vymyslí miliónsto komplikácií okolo toho a potom keď sa niekomu nedarí v láske zvalí to nato že všetky ženy/muži sú ........ (rôzne vulgarizmy). Napríklad aj mne osobne zatial žena len škodila. Nikdy som nemal so ženy žiaden úžitok, nič príjemné. Každá známosť so ženou bola len na škodu. Tak som teda novelizoval toto pravidlo a tvrdím: všetky ženy ktoré som stretol sú svine napríklad. Lebo nemôžem obviňovať ženy na celej planéte za tie ktoré mi ublížili. A to isté platí aj u žien keď niečo povedia o mužoch. Keby mala 1000 partnerov a 1000 partnerov jej ublíži tak vždy musí povedať sú svine tí, ktorých doteraz stretla a možno aj tí ktorých v budúcnosti stretne, ale prečo by mali byť svine tí, ktorých nikdy nestretne? To je ako krivé obvinenie.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

GothaR napísal:U mna prevlada skor nazor, ze nie muzi alebo zeny su svine, ale laska je kur*a. Urcite chapete - najprv sa tvari ako najlepsia na svete a potom je z nej iba trapenie, proste strasny podraz :)
to mi hovor mi ako tretiaci makame na nacviku programu na ima3kuly kedze zajtra sa konaju (inac drzte palce bo ja v tom hram to bude zlee :D )nooo a dnes sme mali v skole generalku a bola tam i jedna baba ktora sa mi pacila paci proste no taka zlata je ... ona vie ze som do nej buchnuty noo a ona tiez v jednej scenke hra ta to dnes jak na schval som ju mal cely den na ociach .. jak keby nestacilo ked ju obcas v skole vidim .. to sa ma ako clovek potom spametat a skusis hladat inde ... abo najlepsie pozeram na nu ona kukne na mna a rychlo hlava het :D nooo konec potom ja dam hlavu het ta ona zas kukne ci este na nu pozeram :D a dnes tak cely den od osmej do tretej .. noo a po medzi to sme i trochu nacvicovali ........ kurnik ale to som asi uz riadne OT :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Chalani, v prírode musí byť rovnováha takže pár svíň predsa len musí byť :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

chalan co ta necha koli byvalej , lebo nema jasno v hlave je svina
chalan co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajerku a aby na to neprisla, pricom ty o nej nevies je svina
chalan co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamarat je svina
a tak by sa dalo pokracovaaaaat donekonecna
avsak nehovorim ze vsetci su taki, lebo to nieje pravda
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

dievca co ta necha koli byvalemu , lebo nema jasno v hlave je svina
dievca co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajera a aby na to neprisliel, pricom ty o nom nevies je svina
dievca co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamaratka je svina
a tak by sa dalo pokracovaaaaat donekonecna
avsak nehovorim ze vsetky su take, lebo to nieje pravda
Napísať odpoveď