Myslia si baby ze sme svine ?
-
papillonbubu
Expert
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ženy podla mna viac.....ale čo to trepem zato že mne nechutne dve ublýižili? a môj frend je presne taký istý hajzelpapillonbubu napísal:nie, nie ste svine... len občas sa nejaký taký vyskytne a už ste v zadku všetci, hlavne vtedy, ke´d je tam nejaká feministická podpora poblíž...
inak si podľa mňa ľudia ubližujú rovnako...
-
pishta
Light Professional
V celku suhlasim ale s nazorom vsetky baby su svine som sa nestretol:Dzuzkazuzka napísal:No, ja si myslim, že je to obojstranné. Práve preto, že baby sú baby a chalani sú chalani a každá skupina je niečim špecifická, celkom prirodzene vznikajú nedorozumenia a názory typu "všetci chalani sú svine". Myslím, že chalani majú podobné zmýšľanie o babách....
Vyplýva to celé z toho, že keď sa niekto viackrát sklame v opačnom pohlaví, začne to zovšeobecňovať a až kým nenatrafí na niekoho normálneho. Až vtedy možno zmení názor a zistí, že niektorí príslušníci opačného pohlavia sú vlastne celkom fajn...
Mozno iba vsetky baby su ku*vy okrem nasich matiek,no s tym samozrejme nesuhlasim
LUDIA si myslia ze opacne pohlavie je svina vtedy ked im to vyhovuje napr.:
ked je podlomena ucta k sebe samemu zvacsa nejakym sexualnym vyznamom-narazkou,vycitkou,ponizenim,citovou aroganciou atd.. je normalne ked v "emocialnom tranze" obranne zovseobecnia vlastnost negativne na cele opacne pohlavie... takto sa vyhnu zatazujucim trapenim sa /veruze tazko niekedy pochopit spravanie sa druhych, hlavne ked oni sami si ho niekedy nevedia vysvetlit, preco prave ON/ONA (vnimanie subjektu)..
A pritom, tento titul si obcas vysluzi kazdy
, nech robi, co robi...
ked je podlomena ucta k sebe samemu zvacsa nejakym sexualnym vyznamom-narazkou,vycitkou,ponizenim,citovou aroganciou atd.. je normalne ked v "emocialnom tranze" obranne zovseobecnia vlastnost negativne na cele opacne pohlavie... takto sa vyhnu zatazujucim trapenim sa /veruze tazko niekedy pochopit spravanie sa druhych, hlavne ked oni sami si ho niekedy nevedia vysvetlit, preco prave ON/ONA (vnimanie subjektu)..
A pritom, tento titul si obcas vysluzi kazdy
-
midnight_man
Guru
v podstate to neni o tom ze kto je pre koho svina... je to v odlisnom uvazovani jak muza tak zeny, a s tym je spojeny aj odlisny pohlad na situacie... Kolegova poznamka na adresu zien teda nebola az tak odveci: "Na to aby si pochopil zenu, budes musiet zacat nosit vlozky"
Muz nechapajuci zenske zmyslove pochody (a ze ich je...) je v ociach zeny ako niekto kto jej robi napriek...
Preto sme, mile slecny, drahe zeny, take svine
Muz nechapajuci zenske zmyslove pochody (a ze ich je...) je v ociach zeny ako niekto kto jej robi napriek...
Preto sme, mile slecny, drahe zeny, take svine
On este musi trosku dospietmr.greisi napísal:neee podla mna nie..no ako ktore..to moj kamos skor hovory(inac je to jeho zivotne heslo) ze ženy sú k...
U mna prevlada skor nazor, ze nie muzi alebo zeny su svine, ale laska je kur*a. Urcite chapete - najprv sa tvari ako najlepsia na svete a potom je z nej iba trapenie, proste strasny podraz
A este si neodpustim: zeny sa casto vyjadruju v zmysle "muzi myslia stale len na sex", lenze u nich je to iste, ale na vonok sa snazia tvarit ako damy, co vsak vacsine hlavne v puberte nevychadza
Ad: Chalani sú svine
Tým že ľudská civilizácia potlačila pudy rozumom vznikajú aj tieto blbosti okolo celej záležitosti. Podľa pudov by stačila príťažlivosť a vzťah je na svete, keď chémia nefunguje nechajú sa a lovia ďalej. Ale civilizovaný svet si vymyslí miliónsto komplikácií okolo toho a potom keď sa niekomu nedarí v láske zvalí to nato že všetky ženy/muži sú ........ (rôzne vulgarizmy). Napríklad aj mne osobne zatial žena len škodila. Nikdy som nemal so ženy žiaden úžitok, nič príjemné. Každá známosť so ženou bola len na škodu. Tak som teda novelizoval toto pravidlo a tvrdím: všetky ženy ktoré som stretol sú svine napríklad. Lebo nemôžem obviňovať ženy na celej planéte za tie ktoré mi ublížili. A to isté platí aj u žien keď niečo povedia o mužoch. Keby mala 1000 partnerov a 1000 partnerov jej ublíži tak vždy musí povedať sú svine tí, ktorých doteraz stretla a možno aj tí ktorých v budúcnosti stretne, ale prečo by mali byť svine tí, ktorých nikdy nestretne? To je ako krivé obvinenie.
Tým že ľudská civilizácia potlačila pudy rozumom vznikajú aj tieto blbosti okolo celej záležitosti. Podľa pudov by stačila príťažlivosť a vzťah je na svete, keď chémia nefunguje nechajú sa a lovia ďalej. Ale civilizovaný svet si vymyslí miliónsto komplikácií okolo toho a potom keď sa niekomu nedarí v láske zvalí to nato že všetky ženy/muži sú ........ (rôzne vulgarizmy). Napríklad aj mne osobne zatial žena len škodila. Nikdy som nemal so ženy žiaden úžitok, nič príjemné. Každá známosť so ženou bola len na škodu. Tak som teda novelizoval toto pravidlo a tvrdím: všetky ženy ktoré som stretol sú svine napríklad. Lebo nemôžem obviňovať ženy na celej planéte za tie ktoré mi ublížili. A to isté platí aj u žien keď niečo povedia o mužoch. Keby mala 1000 partnerov a 1000 partnerov jej ublíži tak vždy musí povedať sú svine tí, ktorých doteraz stretla a možno aj tí ktorých v budúcnosti stretne, ale prečo by mali byť svine tí, ktorých nikdy nestretne? To je ako krivé obvinenie.
to mi hovor mi ako tretiaci makame na nacviku programu na ima3kuly kedze zajtra sa konaju (inac drzte palce bo ja v tom hram to bude zleeGothaR napísal:U mna prevlada skor nazor, ze nie muzi alebo zeny su svine, ale laska je kur*a. Urcite chapete - najprv sa tvari ako najlepsia na svete a potom je z nej iba trapenie, proste strasny podraz
-
Eritrea
Star
chalan co ta necha koli byvalej , lebo nema jasno v hlave je svina
chalan co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajerku a aby na to neprisla, pricom ty o nej nevies je svina
chalan co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamarat je svina
a tak by sa dalo pokracovaaaaat donekonecna
avsak nehovorim ze vsetci su taki, lebo to nieje pravda
chalan co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajerku a aby na to neprisla, pricom ty o nej nevies je svina
chalan co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamarat je svina
avsak nehovorim ze vsetci su taki, lebo to nieje pravda
dievca co ta necha koli byvalemu , lebo nema jasno v hlave je svina
dievca co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajera a aby na to neprisliel, pricom ty o nom nevies je svina
dievca co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamaratka je svina
avsak nehovorim ze vsetky su take, lebo to nieje pravda
dievca co ti zakaze esemeskovat mu lebo ma frajera a aby na to neprisliel, pricom ty o nom nevies je svina
dievca co ta necha a vyhyba sa ti na ulici a po ve ti ze uz s tebou nechce byt ani kamaratka je svina
avsak nehovorim ze vsetky su take, lebo to nieje pravda