ale povedal ze ked si to oskrabem, tak to bude o 2.000 - 2.500.- menej
problem je v tom, ze teraz tam je na stenach VODOU UMYVATELNA farba. neviete nejake triky, ako to rozmocit? potrebujem to cele zhodit dole, lenze ta farba teraz nesaje...
jasne že chce až do panelu, ale neviem rozmočiť omietku, keď na nej je tá vodovzdorná farbakaper napísal:...nooo, ale ked chces davat novu stierku tak predsa to musis oskrabat až do panelu , čiže nie len farbu či ako...
alebo som to zle pochopil?
necital som zvysne prispevky takze mozno uz ti nejak poradili, isty cas som sa pohyboval v oblasti stavebnictva takze moja rada znie - stetkou, normalnou maliarskou, pripadne valcekom raz natriet cca 10 metrov, pak zobrat spachtlu, idealna sirka 7cm a oskrabat to, v pripade ze ti to pojde tazko naniest este jeden krat voduuNreal_saTch^ napísal:mno ide o to, ze potrebujem vystierkovat v byte jednu izbu. zavolal som si majstra a povedal ze izbu (55m stvorc.) aj s oskrabanim aj s malovanim spravi za 11.000.-
ale povedal ze ked si to oskrabem, tak to bude o 2.000 - 2.500.- menej
problem je v tom, ze teraz tam je na stenach VODOU UMYVATELNA farba. neviete nejake triky, ako to rozmocit? potrebujem to cele zhodit dole, lenze ta farba teraz nesaje...
odluplo sa to preto lebo tam dochadzalo k castym tepelnym zmenam, tou pistolou by si to robil 2x dlhsie ako vodou,... vravim zo skusenostiuNreal_saTch^ napísal:s tou pistolou som to nerobil...ale teraz nam zvarali doma trubku na radiatore a okolo tej trubky ako bolo teplo, tak sa to odulo a opadalo, takze pravda to moze byt.