PRVY KROK
PRVY KROK
Mh, chcel by som sa spytat, co si pod tymto pojmom predstavuju SLECNY. Lebo vela z nich caka na to, kedy chalan spravi prvy krok... Lenze co je to podla vas ? Ak by sa mohli vyjadrovat len baby...THX.
aktutatotemauzjetakjulocknite
aktutatotemauzjetakjulocknite
-
Sagittarius
Guru
Ja síce nie som slečna, ale napíšem ti toto: To, čo napísali fizz a dbco je pravda. Ale ty to vieš. Lenže je tu pravda, že ono to nie vždy vyjde. Takže treba skúšať a potom sa ti (aj mne) to podarí. Nielen to, že sa budete prechádzať, aj sa potom spoznáte a tak ďalej...Ešte záleží aj od druhej strany a od nej momentálneho citového a náladového rozpoloženia a akým spôsobom ten prvý krok spravíš, lebo je rozdiel pozvať a pozvať... 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Te-Wei ... rýchly si 
Tak samozrejme nesed doma ... Ocny kontakt je základ ... nesmele baby ti budu hned uhybat a pozerať napr do zeme
Zober ju niekam na prechádzku ... Alebo do podniku na Kolu Kavu alebo niečo ine. Potom samozrejme sa s nou snaž travit vela casu ... nech o tebe "vie". Potom kino a nejaká spolocna zábava ... Bozk jej das podla vlastného uvazenia alebo ti ho ona da skor ...
A vo veci sexu ...Neocakavaj to ...resp nerataj s tym ... ked nahodou ku tomu dojdete tak budes prekvapeny
ked nie tak sa nic nedeje ... (Nie ze by mi zalezalo na Sexe)
Len neviem ci to bolo takto myslene ... mam pocit ze myslel ze ked uz sa z nejakou babou stretne tak baba ocakava nech spravi 1. Krok
OT: Fizzy vyslo z krasavcom ??
//Fizzy drzim palce nech ti to vyjde
Tak samozrejme nesed doma ... Ocny kontakt je základ ... nesmele baby ti budu hned uhybat a pozerať napr do zeme
Zober ju niekam na prechádzku ... Alebo do podniku na Kolu Kavu alebo niečo ine. Potom samozrejme sa s nou snaž travit vela casu ... nech o tebe "vie". Potom kino a nejaká spolocna zábava ... Bozk jej das podla vlastného uvazenia alebo ti ho ona da skor ...
A vo veci sexu ...Neocakavaj to ...resp nerataj s tym ... ked nahodou ku tomu dojdete tak budes prekvapeny
Len neviem ci to bolo takto myslene ... mam pocit ze myslel ze ked uz sa z nejakou babou stretne tak baba ocakava nech spravi 1. Krok
OT: Fizzy vyslo z krasavcom ??
//Fizzy drzim palce nech ti to vyjde
dovolim si nesuhlasit. zenska logika totizto hovori, ze ak je zene muz sympaticky, snazi sa nanho nepozerat. proste toto mi ukazala aj osobna skusenost. pacilo sa mi jedno dievca a vobec sa na mna nepozeralo. neskor som sa dozvedel, ze som jej sympaticky a teraz sme spolu a lubime saShark NX napísal:Ocny kontakt je základ ... nesmele baby ti budu hned uhybat a pozerať napr do zeme
proste netreba prilis spekulovat, ale radsej pokecat a z rozhovoru zistis, ako si natom
-
Shark NX
Addict
Jimino ...Skus sa zahrat z neznamou babou na pohlady ... Vzdy ti uhne prva ... A nieje to iba o sympatiach ... Kazda Je Ina 
Zase stretol som sa z Babami ktore ti tak uprene pozeraju do oci ze ti to pripada byt az smiesne
Ja mam zas skusenost ze ked sa nejakej babe pacim tak ked sa na nu nepozeram ta pozera ona ... akonahle sa ja na nu pozrem ihned pozre inde
Zase stretol som sa z Babami ktore ti tak uprene pozeraju do oci ze ti to pripada byt az smiesne
Ja mam zas skusenost ze ked sa nejakej babe pacim tak ked sa na nu nepozeram ta pozera ona ... akonahle sa ja na nu pozrem ihned pozre inde
-
Sagittarius
Guru
Ja si zase dovolím nesúhlasiť s tebou. Resp. nemusí to tak byť s tou ženskou logikou. Ty si mal na to štastie, ja smolu. Skoro celé rande sa baba pozerala do zeme. A nakoniec mi po rande napísala, že nemá o mňa záujem, ale nemohla mi to povedať do očí.jimino napísal:dovolim si nesuhlasit. zenska logika totizto hovori, ze ak je zene muz sympaticky, snazi sa nanho nepozerat. proste toto mi ukazala aj osobna skusenost. pacilo sa mi jedno dievca a vobec sa na mna nepozeralo. neskor som sa dozvedel, ze som jej sympaticky a teraz sme spolu a lubime sa![]()
-
Shark NX
Addict
Ale to sa da zistit z Rozhovoru ... ak cely cas melies ty a Ona sedi zo zalozenymi rukami tak je to viac nez jasne ...Sagittarius napísal:Ja si zase dovolím nesúhlasiť s tebou. Resp. nemusí to tak byť s tou ženskou logikou. Ty si mal na to štastie, ja smolu. Skoro celé rande sa baba pozerala do zeme. A nakoniec mi po rande napísala, že nemá o mňa záujem, ale nemohla mi to povedať do očí.Takže tak.
Ale ked sa usmieva ... Z usmevom na teba pozera a spolu rozoberate temy ktore vas nenudia ... to uz je ine ... ale Sry za OT
Niekedy staci sediet vedla tej osoby a ako fizz povedala nemusis nic hovorit
no, vidim ze sme sa nepochopili. TAKZE : S "danou" babou sme sa spoznali cez leto. Oukej najprv len take usmevy, nevinne rozhovory. Najskor mse sa chodili navstevovat, lebo sme brigadovali v tom istom objekte, lenze ona na druhej smene. Tak prisla raz ona, raz ja. no a objatia na rozlucku, alebo len tak uz boli bezne. potom sme sa dohodli ze pojdeme vonku, kupat sa a na predstavenie. oukej, tak sme isli. zase na predstaveni ona na mne, drzali sme sa za ruky, hladkali. OUKEJ. Potom to iste v kine, neskor sme sa par krat stretli a zase objatia, a vsetko az na hranice. Nechcel som jej davat pusu prvy,cakal som ze to spravi ona. mozno si poviete a co je na tom... a neskor mi napisala jej kamaratka ze ONA caka az JA spravim prvy krok. TAK CO JE PODLA VAS PRVY KROK ???
Inac tie problemy co tu pisete ze nesediet pred pc a pozvat ju von si odpustite
Inac tie problemy co tu pisete ze nesediet pred pc a pozvat ju von si odpustite
tak sa mas vyjadrovat normalne aby kazdy pochopil o co ide...toto si mohol napisat uz do prveho postu

nepovazujem to sice za prvy krok ale odpovedal si si samenergy00 napísal:Nechcel som jej davat pusu prvy,cakal som ze to spravi ona. mozno si poviete a co je na tom... a neskor mi napisala jej kamaratka ze ONA caka az JA spravim prvy krok.
Lenze ja som chcel pocut od ZENSKEHO POHLAVIA CO JE PRE NICH PRVY KROK, a ked sa to zacalo zvrhavat, tak som vam NAHRAL. Ja nechcem rady co ako, chcem len vediet co siBABY, ZENY,SLECNY,KOCKY,CAJE a ine predstavuju pod tymto pojmom.Aiden napísal:tak sa mas vyjadrovat normalne aby kazdy pochopil o co ide...toto si mohol napisat uz do prveho postu
-
Sagittarius
Guru
-
zuzuzu
Light Star
Nie nejde je zadanýbolek napísal:Prvým krokom je danú slečnu vôbec spoznať, nie?No ale to je asi jasné, takže podľa mňa je to prvé stretnutie pocit, že si rozumiete, že je vám spolu fajn. Proste, že keď sme s tým človekom, ste sami sebou, necítite sa trápne, rozpačito, nervózne..potom to už ide
SRnec : to si nemyslím... To je až nejaký z tých ďalších...