PRVY KROK

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

PRVY KROK

Príspevok od používateľa energy00 »

Mh, chcel by som sa spytat, co si pod tymto pojmom predstavuju SLECNY. Lebo vela z nich caka na to, kedy chalan spravi prvy krok... Lenze co je to podla vas ? Ak by sa mohli vyjadrovat len baby...THX.
aktutatotemauzjetakjulocknite
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

nic proti ale dost zbytocna tema. Prvy krok nesedet za PC a zavolat ju niekam von do podniku alebo len tak sa poprechadzat lepsie sa spoznat
energy00
King
King

dbco napísal:nic proti ale dost zbytocna tema. Prvy krok nesedet za PC a zavolat ju niekam von do podniku alebo len tak sa poprechadzat lepsie sa spoznat
hm, tak keby je to tak, tak mam asi kazdu babu co poznam, lebo ja sa prechadzam s kazdou :P preto som sem napisal NECH ODPOVEDAJU SLECNY !!!!
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja síce nie som slečna, ale napíšem ti toto: To, čo napísali fizz a dbco je pravda. Ale ty to vieš. Lenže je tu pravda, že ono to nie vždy vyjde. Takže treba skúšať a potom sa ti (aj mne) to podarí. Nielen to, že sa budete prechádzať, aj sa potom spoznáte a tak ďalej...Ešte záleží aj od druhej strany a od nej momentálneho citového a náladového rozpoloženia a akým spôsobom ten prvý krok spravíš, lebo je rozdiel pozvať a pozvať... :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

prvý krok je nadviazať očný kontakt, pak usmev, oslovenie,pokecanie, pozvanie na stretťko, ďalšie pozvanie a ďalšie pozvanie, prvý bozk, prve hladkanie, prvé kino,prvý sex a pak všetko už len striedaš. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Prvým krokom je danú slečnu vôbec spoznať, nie? :wink: No ale to je asi jasné, takže podľa mňa je to prvé stretnutie pocit, že si rozumiete, že je vám spolu fajn. Proste, že keď sme s tým človekom, ste sami sebou, necítite sa trápne, rozpačito, nervózne..potom to už ide :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Te-Wei ... rýchly si :lol:
Tak samozrejme nesed doma ... Ocny kontakt je základ ... nesmele baby ti budu hned uhybat a pozerať napr do zeme ;)
Zober ju niekam na prechádzku ... Alebo do podniku na Kolu Kavu alebo niečo ine. Potom samozrejme sa s nou snaž travit vela casu ... nech o tebe "vie". Potom kino a nejaká spolocna zábava ... Bozk jej das podla vlastného uvazenia alebo ti ho ona da skor ... :wink:
A vo veci sexu ...Neocakavaj to ...resp nerataj s tym ... ked nahodou ku tomu dojdete tak budes prekvapeny ;) ked nie tak sa nic nedeje ... (Nie ze by mi zalezalo na Sexe)
Len neviem ci to bolo takto myslene ... mam pocit ze myslel ze ked uz sa z nejakou babou stretne tak baba ocakava nech spravi 1. Krok

OT: Fizzy vyslo z krasavcom ??
//Fizzy drzim palce nech ti to vyjde ;)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Shark NX napísal:Ocny kontakt je základ ... nesmele baby ti budu hned uhybat a pozerať napr do zeme ;)
dovolim si nesuhlasit. zenska logika totizto hovori, ze ak je zene muz sympaticky, snazi sa nanho nepozerat. proste toto mi ukazala aj osobna skusenost. pacilo sa mi jedno dievca a vobec sa na mna nepozeralo. neskor som sa dozvedel, ze som jej sympaticky a teraz sme spolu a lubime sa :oops:
proste netreba prilis spekulovat, ale radsej pokecat a z rozhovoru zistis, ako si natom ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jimino ...Skus sa zahrat z neznamou babou na pohlady ... Vzdy ti uhne prva ... A nieje to iba o sympatiach ... Kazda Je Ina ;)
Zase stretol som sa z Babami ktore ti tak uprene pozeraju do oci ze ti to pripada byt az smiesne ;)

Ja mam zas skusenost ze ked sa nejakej babe pacim tak ked sa na nu nepozeram ta pozera ona ... akonahle sa ja na nu pozrem ihned pozre inde ;)
Sagittarius
Guru
Guru

jimino napísal:dovolim si nesuhlasit. zenska logika totizto hovori, ze ak je zene muz sympaticky, snazi sa nanho nepozerat. proste toto mi ukazala aj osobna skusenost. pacilo sa mi jedno dievca a vobec sa na mna nepozeralo. neskor som sa dozvedel, ze som jej sympaticky a teraz sme spolu a lubime sa :oops:
Ja si zase dovolím nesúhlasiť s tebou. Resp. nemusí to tak byť s tou ženskou logikou. Ty si mal na to štastie, ja smolu. Skoro celé rande sa baba pozerala do zeme. A nakoniec mi po rande napísala, že nemá o mňa záujem, ale nemohla mi to povedať do očí. :( Takže tak. :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Ja si zase dovolím nesúhlasiť s tebou. Resp. nemusí to tak byť s tou ženskou logikou. Ty si mal na to štastie, ja smolu. Skoro celé rande sa baba pozerala do zeme. A nakoniec mi po rande napísala, že nemá o mňa záujem, ale nemohla mi to povedať do očí. :( Takže tak. :wink:
Ale to sa da zistit z Rozhovoru ... ak cely cas melies ty a Ona sedi zo zalozenymi rukami tak je to viac nez jasne ...
Ale ked sa usmieva ... Z usmevom na teba pozera a spolu rozoberate temy ktore vas nenudia ... to uz je ine ... ale Sry za OT

Niekedy staci sediet vedla tej osoby a ako fizz povedala nemusis nic hovorit :) Staci ze si s nou
energy00
King
King

no, vidim ze sme sa nepochopili. TAKZE : S "danou" babou sme sa spoznali cez leto. Oukej najprv len take usmevy, nevinne rozhovory. Najskor mse sa chodili navstevovat, lebo sme brigadovali v tom istom objekte, lenze ona na druhej smene. Tak prisla raz ona, raz ja. no a objatia na rozlucku, alebo len tak uz boli bezne. potom sme sa dohodli ze pojdeme vonku, kupat sa a na predstavenie. oukej, tak sme isli. zase na predstaveni ona na mne, drzali sme sa za ruky, hladkali. OUKEJ. Potom to iste v kine, neskor sme sa par krat stretli a zase objatia, a vsetko az na hranice. Nechcel som jej davat pusu prvy,cakal som ze to spravi ona. mozno si poviete a co je na tom... a neskor mi napisala jej kamaratka ze ONA caka az JA spravim prvy krok. TAK CO JE PODLA VAS PRVY KROK ???
Inac tie problemy co tu pisete ze nesediet pred pc a pozvat ju von si odpustite :wink:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

tak sa mas vyjadrovat normalne aby kazdy pochopil o co ide...toto si mohol napisat uz do prveho postu ;)
energy00 napísal:Nechcel som jej davat pusu prvy,cakal som ze to spravi ona. mozno si poviete a co je na tom... a neskor mi napisala jej kamaratka ze ONA caka az JA spravim prvy krok.
nepovazujem to sice za prvy krok ale odpovedal si si sam ;)
energy00
King
King

Aiden napísal:tak sa mas vyjadrovat normalne aby kazdy pochopil o co ide...toto si mohol napisat uz do prveho postu ;)
Lenze ja som chcel pocut od ZENSKEHO POHLAVIA CO JE PRE NICH PRVY KROK, a ked sa to zacalo zvrhavat, tak som vam NAHRAL. Ja nechcem rady co ako, chcem len vediet co siBABY, ZENY,SLECNY,KOCKY,CAJE a ine predstavuju pod tymto pojmom.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nechapem ...preco by ti mali pisat len zeny?
prvy krok je v tomto pripade na milion percent ten bozk
Sagittarius
Guru
Guru

Kamarát sa raz spýtal kamarátky, že čo si myslí, že kto by mal spraviť prvý krok chalan, či baba. A ona mu odpovedal niečo v tom zmysle, že nechce namotávať. Tak to zabalil... :?
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

bolek napísal:Prvým krokom je danú slečnu vôbec spoznať, nie? :wink: No ale to je asi jasné, takže podľa mňa je to prvé stretnutie pocit, že si rozumiete, že je vám spolu fajn. Proste, že keď sme s tým človekom, ste sami sebou, necítite sa trápne, rozpačito, nervózne..potom to už ide :)
Nie nejde je zadaný :cry: ... A dozvedela som sa to až predvčerom... :cry:
SRnec : to si nemyslím... To je až nejaký z tých ďalších... :) Ako prvý krok by som dala určite očný kontakt a spoznávanie sa, kecanie potom objatie...A potom ten bozk :)
Aiden
Darca
Darca

pozri stranu dopredu :)...on uz je trosku dalej...tu uz sa riesi dalsi prvy krok :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Aiden napísal:pozri stranu dopredu :)...on uz je trosku dalej...tu uz sa riesi dalsi prvy krok :D
Druhý krok už je sex...
Aiden
Darca
Darca

ano...ale nie v tomto pripade...ako s nou moze mat sex, ked sa este ani nebozkavali :roll: ...jeho zblbla ta kocka co ma misung v "krokoch"...mala skor povedat, ze cakala kym ju pobozka on...a nie na prvy krok...
Napísať odpoveď