Co mam robit? pomoze mi dakto?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

Co? Jaky posmech?? Ja mam 15 a som momentalne totalne zblazneny do 13-ky. A vobec mi to neni blbe ani trapne ani nic podobne .... A kamaratom tiez nie
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Som OT, ale mne sa momentálne páči baba o nejakých 7 rokov mladšia a vôbec ma to netankuje, vôbec to neriešim...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Te-wei napísal:Som OT, ale mne sa momentálne páči baba o nejakých 7 rokov mladšia a vôbec ma to netankuje, vôbec to neriešim...
ak mas 25 a ona 18 tak to nieje problem :) kamos ma 24 a jeho dievca 15 a tiez to nikoho netankuje..normalka
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

24 rocny 15 rocnu? nieje to chore?

//hej neriesim, ale niesom si isty ci moze 24 rocnemu "chlapovi" postacovat hnusne povedane k jeho potrebam mentalnym i fyzickym 15rocne dievca nazyvane "zabka" :?
midnight_man
Guru
Guru

SRneC napísal:24 rocny 15 rocnu? nieje to chore?
a vies ze nie? :) uplne pohoda... teraz kukam :D ma 23 :D ale tak fakt no vychadzaju v celku OK aj jej rodicia sa s tym zmierili po dlhom case
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

fakticky je vam to normalne ked je s nou? keby mala 17 tak dajme tomu :lol: v kazdom pripade haluz
midnight_man
Guru
Guru

SRneC napísal:fakticky je vam to normalne ked je s nou? keby mala 17 tak dajme tomu :lol: v kazdom pripade haluz
normalne to nieje s celkoveho hladiska....ale tak okolie si uz zvyklo aj mi vsetci...bereme to uz ako fakt a nikdo sa nad tym nepozastavuje :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

chlapci, chlapci, nevravte mi, ze v jej veku ste nechceli nejaku frajerku a podobne... kazdy tym presiel a preto povazujem utahovanie si z toho za dost prehnane, ba az hlupe...

a zakladatelke temy poradim asi len tolko, ze ak chlapec nejavi zaujem, tak to bude tazke :-/.. skus mu to nejak naznacit pohladmy/dotykmi apod. (ak je samozrejme volny) nechaj tomu proste volny priebeh... vela stastia
midnight_man
Guru
Guru

jimino napísal:chlapci, chlapci, nevravte mi, ze v jej veku ste nechceli nejaku frajerku a podobne... kazdy tym presiel a preto povazujem utahovanie si z toho za dost prehnane, ba az hlupe...
Nj mozno nam to pripada hlupe lebo ked sme my mali 13 tak veru hojko nebolo :D a drviva vacsina z nas nemala net :D a taketo problemi sa "neriesili" mozno preto je to troska cudnuo
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Co mam robit??????? pomoze mi dakto???

Príspevok od používateľa triple »

jin napísal:migmaani nie priamou otázkou na neho apod., ale nejakou poznámkou k téme. Potom je to už na Tebe :wink:
Prajem veľa šťastia a vitaj na hojko.com!
ale kdeže jin.. ja ked som bol v takom veku prišla kamarátka holky ktorej som sa páčil tresla ma o stenu a povedala .. tak a teraz budeš chodíť so zuzkou.. no a už som chodil zo zuzkou asi týžden :lol: :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Co mam robit??????? pomoze mi dakto???

Príspevok od používateľa jin »

triple napísal:ale kdeže jin.. ja ked som bol v takom veku prišla kamarátka holky ktorej som sa páčil tresla ma o stenu a povedala .. tak a teraz budeš chodíť so zuzkou.. no a už som chodil zo zuzkou asi týžden :lol: :lol:
A to je zasa na druhej strane fakt, zasa som zabudol pri písaní myslieť na vek :smt042
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

myslím si ze ja som mal podobny problem lenze v trosku vacsom veku ak sa bojis zacat nezacinaj si dost mlada na to aby si si uvedomila ze na vztahy mas dost casu a ak si myslis si ze si sa zamilovala tak neviem nemozem ti poradit lebo ja som mal prvy vztah v 15 ale myslim si ze chalanom v takomto veku ide len o sex a o to ako dostat baby do postele davaj si pozor! vravim z vlastnej skusenosti
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

mate 15 obciansky v ruke pochybujem ze uprimne milujete niekoho je to presne ako bolo spomenute vyssie. oblbnutie dievcatom or chalanom ale to je vsetko -pritahuju vas fyzicky nieje to laska to pochopite o par rokov neskor ..aj ked vam velmi prajem aby ste to spoznali aj skor lebo laska je to najkrajsie co vas moze stretnut..mozno si myslite ze ked vas niekto pobozka hned ho milujete laska je vsak o inom..o dovere o vzajomnom pochopeni o tom ze viiete ze ten druhy tu b ude aj vtedy ked ho kamos zavola na super hip hop party a on ostanete so svojou laskou a hiphop nechat hiphopom...to bol len priklad...ale prajem vam ...tooooo.... :happyrespect:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

5-ula napísal:laska je vsak o inom..happyrespect:
na to by sa hodil osobitný topic
Napísať odpoveď