Co mam robit? pomoze mi dakto?
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
chlapci, chlapci, nevravte mi, ze v jej veku ste nechceli nejaku frajerku a podobne... kazdy tym presiel a preto povazujem utahovanie si z toho za dost prehnane, ba az hlupe...
a zakladatelke temy poradim asi len tolko, ze ak chlapec nejavi zaujem, tak to bude tazke :-/.. skus mu to nejak naznacit pohladmy/dotykmi apod. (ak je samozrejme volny) nechaj tomu proste volny priebeh... vela stastia
a zakladatelke temy poradim asi len tolko, ze ak chlapec nejavi zaujem, tak to bude tazke :-/.. skus mu to nejak naznacit pohladmy/dotykmi apod. (ak je samozrejme volny) nechaj tomu proste volny priebeh... vela stastia
-
midnight_man
Guru
Nj mozno nam to pripada hlupe lebo ked sme my mali 13 tak veru hojko nebolojimino napísal:chlapci, chlapci, nevravte mi, ze v jej veku ste nechceli nejaku frajerku a podobne... kazdy tym presiel a preto povazujem utahovanie si z toho za dost prehnane, ba az hlupe...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co mam robit??????? pomoze mi dakto???
ale kdeže jin.. ja ked som bol v takom veku prišla kamarátka holky ktorej som sa páčil tresla ma o stenu a povedala .. tak a teraz budeš chodíť so zuzkou.. no a už som chodil zo zuzkou asi týždenjin napísal:migmaani nie priamou otázkou na neho apod., ale nejakou poznámkou k téme. Potom je to už na Tebe![]()
Prajem veľa šťastia a vitaj na hojko.com!
-
jin
VIP
Re: Co mam robit??????? pomoze mi dakto???
A to je zasa na druhej strane fakt, zasa som zabudol pri písaní myslieť na vektriple napísal:ale kdeže jin.. ja ked som bol v takom veku prišla kamarátka holky ktorej som sa páčil tresla ma o stenu a povedala .. tak a teraz budeš chodíť so zuzkou.. no a už som chodil zo zuzkou asi týžden![]()
-
Shadow_blaster
Light Star
myslím si ze ja som mal podobny problem lenze v trosku vacsom veku ak sa bojis zacat nezacinaj si dost mlada na to aby si si uvedomila ze na vztahy mas dost casu a ak si myslis si ze si sa zamilovala tak neviem nemozem ti poradit lebo ja som mal prvy vztah v 15 ale myslim si ze chalanom v takomto veku ide len o sex a o to ako dostat baby do postele davaj si pozor! vravim z vlastnej skusenosti
mate 15 obciansky v ruke pochybujem ze uprimne milujete niekoho je to presne ako bolo spomenute vyssie. oblbnutie dievcatom or chalanom ale to je vsetko -pritahuju vas fyzicky nieje to laska to pochopite o par rokov neskor ..aj ked vam velmi prajem aby ste to spoznali aj skor lebo laska je to najkrajsie co vas moze stretnut..mozno si myslite ze ked vas niekto pobozka hned ho milujete laska je vsak o inom..o dovere o vzajomnom pochopeni o tom ze viiete ze ten druhy tu b ude aj vtedy ked ho kamos zavola na super hip hop party a on ostanete so svojou laskou a hiphop nechat hiphopom...to bol len priklad...ale prajem vam ...tooooo....