zmazat
zmazat
zmazane
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No to sa mi nejako nechce až veriť, že je tam až také prerieďovanie. Jasné, na každej škole je, ale aký to má význam, keď sa nikto nedostane ani do piateho ročníka?
Školu meniť asi význam mať nebude, takže jediné ti asi ostáva učiť sa a dúfať, že budeš patriť medzi k tým šťastlivcom alebo sa na to vykašľať, nech ťa vyhodia odtiaľ hneď v prvom ročníku a môžeš si zmeniť školu. 
-
den333
Professional
no hej mas pravdu aj ja poznam jeden pripad ked isli dvadsiati na skusku a ANI JEDEN nepresiel.....ved to ej nonsens...pHysIQ napísal:Narocne je vystat moresy danych profesorov.
Vy asi neviete o tej stavke co si dali profaci na upjs inormatika/matika. Kto vyhodi najmenej ludi zo skusok ten plati zvysnym ludom obed. A chapes ze nikto neche prehrat. Pre nich je upna malina ta vyrazit zo skusky pre nic za nic. Bleee.
Hmm
Mno tak taketo veci ma ani zo sna nenapadli ze by mohli byt na tejto skole...TY s tou stavkou to dufam ze iba srandujes 
-
supermario
Light Star
neviem chlapci čo sa sťažujete. osobne si myslím, že pokiaľ sa pripravíte na skúšky, tak to nie je problém. študujem (externe) na výške. v prváku nás bolo asi 160, teraz nás je (v druháku) asi 40. lenže zistil som, že ľudia nadávajú na profákov a sami pre to nič neurobia. napr. spolužiačka prišla na skúšku a opýtala sa z čoho máme skúšku. nie len že sa nepripravovala ale ani nevedela z čoho vlastne tá skúška je.
ak človek chce, dokáže aj nemožné. ..
ak človek chce, dokáže aj nemožné. ..
Re: UPJS - Informatika
V Moskve sa na Cervenom namesti rozdavaju Volgy zadarmo!Cavour napísal:Chcem sa vas spytat ci je normalne aby sa robilo take sito ako na UPJS - INF.Minuly rok sa mi zda ze bolo okolo 100prwakov. Teraz som pozeral zoznamy studentov no v druhom rocniku je zapisanych len 18. V tretom 9 a v stvrtom 2ja !!! Piaty zbytocne pisat tam nieje ani jeden. Tento rok 2007 skoncili bakalara iba 4ria ludia. Je toto normalne?
Uz je asi neskoro zmenit skolu co?
Ibaze to nie su Volgy, ale bicykle, nie je to v Moskve, ale v Jerevane a nerozdavaju sa, ale kradnu.
Rad by som vedel, odkial si, Cavour, tahal tie cisla. Podla informacneho systemu bolo do prvaku na informatike zapisanych 51 ludi a v druhaku ich je 20. Analogicky ostatne rocniky. (Tu treba poznamenat, ze existuje kopa ludi, ktori su v neurcitom rocniku, kedze fici kreditny system, kde je pojem rocnika len velmi orientacni).
S tymi neexistujucimi piatakmi je to uz smiesne, kazdy rok ich konci znacna kopa, radovo 15 az 20. To iste s bakalarmi, styria ludia su totalne nepravdivy udaj - bolo ich tiez okolo 15 - 20. Takze ak nieco nie je normalne, je to zdroj tychto cisiel
(Presne tento odbor som vystudoval, informacie mam z cerstvej ruky)
-
BeBe
Light Expert
musim suhlasit ze tie cisla su fakt divne (to mas z loterie ich abo jak??)
je pravda ze prvak je poriadne sito. ale zase priklad na zamyslenie:
prejdu 3 tyzdne 1. semestra a zrazu 3 ludia jednoducho prestanu chodit...a to je fakt z mojej skupiny
na vyske sa musis ucit tak ako aj na strednej. bola tu spomenuta vec ze na skuske nikto nepresiel...tak ked to nikto nevedel tak co mal ten ucitel robit?
to nie je o tom ze tak ked uz tu studujem tak ma hadam nechaju preliezt. to je o tom ze ked uz tu studujem, tak nech uz aj daco viem.
a taketo veci ze "sak prednasky nie su povinne, tak na co by som chodil" tu radsej ani nespominam
je pravda ze prvak je poriadne sito. ale zase priklad na zamyslenie:
prejdu 3 tyzdne 1. semestra a zrazu 3 ludia jednoducho prestanu chodit...a to je fakt z mojej skupiny
na vyske sa musis ucit tak ako aj na strednej. bola tu spomenuta vec ze na skuske nikto nepresiel...tak ked to nikto nevedel tak co mal ten ucitel robit?
to nie je o tom ze tak ked uz tu studujem tak ma hadam nechaju preliezt. to je o tom ze ked uz tu studujem, tak nech uz aj daco viem.
a taketo veci ze "sak prednasky nie su povinne, tak na co by som chodil" tu radsej ani nespominam
-
miki690
Medium Professional
Ide aj o meno skoly, predsa lepsie meno, co sa inf. tyka ma feika ako upjs , naviac po skonceni 5 rokov studia na upjs budes mat titul Mgr. co nejako nepasuje ktechnicky zameranemu odboru... na FEI to bude Ing. btw ja som teraz na VUT v Brne Fakulta Informacnich Technologii. A zatial som so skolou spokojny ... Vsade moderne vybavenie, uplne nova budova skoly (nova/rekonstruovana) proste je tu pekne, snad budem studovat dlhsie ako len1. rocnikpiton napísal:omg, a ja som o UPJS informatike rozmyslal, nastastie som si vybral FEI TUKETam neprejde 1. rocnik iba 50%
Rozhodoval som sa dost intenzivne, ci ist na FEI alebo UPJS (traja kamosi zo strednej ma presviedcali, ze FEI), ale nakoniec som nesiel - odradili ma tie hordy ludi. IMHO titul, ci taky alebo onaky je dnes uz na nic. Ak skoncis informatiku a pojdes kodit do firmy, tej je zbla jedno, ci si Mgr. alebo Ing. A elita ludi ide na matfyz v Prahe, kde koncia ako magistrimiki690 napísal:Ide aj o meno skoly, predsa lepsie meno, co sa inf. tyka ma feika ako upjs , naviac po skonceni 5 rokov studia na upjs budes mat titul Mgr. co nejako nepasuje ktechnicky zameranemu odboru... na FEI to bude Ing. btw ja som teraz na VUT v Brne Fakulta Informacnich Technologii. A zatial som so skolou spokojny ... Vsade moderne vybavenie, uplne nova budova skoly (nova/rekonstruovana) proste je tu pekne, snad budem studovat dlhsie ako len1. rocnik*Inac prijmacky tu boli pomerne lahke , len matika - test 20 uloh, za nespravnu odpoved body do minusu... Dokopy 1000 bodov na vyhovenie staci 250 , ale nieje iste ci ta vezmu. ja len tolko.
Navyse ono su iste rozdiely medzi informatikou inzinierskou a informatikou magisterskou (napr. UPJSkarskej informe je fyziky a elektrickych obvodov o poznanie menej ako na FEI, mne sa fyzike dokonca podarilo vyhnut uplne, mozno na ukor matiky).
Tak tak, ani nie ze titul, ale skor ich [firmu] bude zaujimat ktoru skolu konkretne si skoncil, podla toho uz budu mat predstavu co si zac ;)alef0 napísal:IMHO titul, ci taky alebo onaky je dnes uz na nic. Ak skoncis informatiku a pojdes kodit do firmy, tej je zbla jedno, ci si Mgr. alebo Ing.
A suhlas tiez s UPJS vs. TUKE, resp. Mgr. vs. Ing., su to diametralne odlisne zamerane skoly (snad jediny spolocny znak je ze obe by ta mali naucit ako-tak programovat :))