zmazat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

zmazat

Príspevok od používateľa Cavour »

zmazane
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No to sa mi nejako nechce až veriť, že je tam až také prerieďovanie. Jasné, na každej škole je, ale aký to má význam, keď sa nikto nedostane ani do piateho ročníka? :roll: Školu meniť asi význam mať nebude, takže jediné ti asi ostáva učiť sa a dúfať, že budeš patriť medzi k tým šťastlivcom alebo sa na to vykašľať, nech ťa vyhodia odtiaľ hneď v prvom ročníku a môžeš si zmeniť školu. :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no moj brat tam chodi a brali 150 prvakov a teraz je ich 9...no nieje to normalne ale je to narocna skola....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak to máš ohromnú motiváciu - pokoriť piaty ročník. :shock:
-Inak keď si sa tam hlásil si nepozeral tieto veci? Teda aspoň viem, kam na výšku nepojdem :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Narocne je vystat moresy danych profesorov.
Vy asi neviete o tej stavke co si dali profaci na upjs inormatika/matika. Kto vyhodi najmenej ludi zo skusok ten plati zvysnym ludom obed. A chapes ze nikto neche prehrat. Pre nich je upna malina ta vyrazit zo skusky pre nic za nic. Bleee.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

pHysIQ napísal:Narocne je vystat moresy danych profesorov.
Vy asi neviete o tej stavke co si dali profaci na upjs inormatika/matika. Kto vyhodi najmenej ludi zo skusok ten plati zvysnym ludom obed. A chapes ze nikto neche prehrat. Pre nich je upna malina ta vyrazit zo skusky pre nic za nic. Bleee.
no hej mas pravdu aj ja poznam jeden pripad ked isli dvadsiati na skusku a ANI JEDEN nepresiel.....ved to ej nonsens...
Cavour
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Hmm

Príspevok od používateľa Cavour »

Mno tak taketo veci ma ani zo sna nenapadli ze by mohli byt na tejto skole...TY s tou stavkou to dufam ze iba srandujes :D
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

omg, a ja som o UPJS informatike rozmyslal, nastastie som si vybral FEI TUKE :D Tam neprejde 1. rocnik iba 50% :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tiez som tam xcel ist, ale radsej pojdem asi na EkF TUKE :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

asi preto nechcem ist na vysku.... :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Sheep napísal:asi preto nechcem ist na vysku.... :wink:
kvoli tomuto? jj.. radsej kopat kanale :).. strednu si vobec dokoncit planujes?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ach kurnik moja frajerka sla na upjs.. sice na biolu.. ale aj tak nefim jak to zvladne
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

neviem chlapci čo sa sťažujete. osobne si myslím, že pokiaľ sa pripravíte na skúšky, tak to nie je problém. študujem (externe) na výške. v prváku nás bolo asi 160, teraz nás je (v druháku) asi 40. lenže zistil som, že ľudia nadávajú na profákov a sami pre to nič neurobia. napr. spolužiačka prišla na skúšku a opýtala sa z čoho máme skúšku. nie len že sa nepripravovala ale ani nevedela z čoho vlastne tá skúška je.

ak človek chce, dokáže aj nemožné. ..
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

wtf?? studovat informu na upjs? lol a preco ne na fei.tuke ? tam sice zo 600 z prveho preslo nieco okolo 230 a do 3 nieco nad 150 taze spoko :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kukiak napísal:kvoli tomuto? jj.. radsej kopat kanale :).. strednu si vobec dokoncit planujes?
Vysku dokoncenu este nemam a kanale nekopem stale. :)
alef0
Novice
Novice

Re: UPJS - Informatika

Príspevok od používateľa alef0 »

Cavour napísal:Chcem sa vas spytat ci je normalne aby sa robilo take sito ako na UPJS - INF.Minuly rok sa mi zda ze bolo okolo 100prwakov. Teraz som pozeral zoznamy studentov no v druhom rocniku je zapisanych len 18. V tretom 9 a v stvrtom 2ja !!! Piaty zbytocne pisat tam nieje ani jeden. Tento rok 2007 skoncili bakalara iba 4ria ludia. Je toto normalne?

Uz je asi neskoro zmenit skolu co?
V Moskve sa na Cervenom namesti rozdavaju Volgy zadarmo!
Ibaze to nie su Volgy, ale bicykle, nie je to v Moskve, ale v Jerevane a nerozdavaju sa, ale kradnu.

Rad by som vedel, odkial si, Cavour, tahal tie cisla. Podla informacneho systemu bolo do prvaku na informatike zapisanych 51 ludi a v druhaku ich je 20. Analogicky ostatne rocniky. (Tu treba poznamenat, ze existuje kopa ludi, ktori su v neurcitom rocniku, kedze fici kreditny system, kde je pojem rocnika len velmi orientacni).

S tymi neexistujucimi piatakmi je to uz smiesne, kazdy rok ich konci znacna kopa, radovo 15 az 20. To iste s bakalarmi, styria ludia su totalne nepravdivy udaj - bolo ich tiez okolo 15 - 20. Takze ak nieco nie je normalne, je to zdroj tychto cisiel :-)

(Presne tento odbor som vystudoval, informacie mam z cerstvej ruky)
BeBe
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BeBe »

musim suhlasit ze tie cisla su fakt divne (to mas z loterie ich abo jak??)

je pravda ze prvak je poriadne sito. ale zase priklad na zamyslenie:
prejdu 3 tyzdne 1. semestra a zrazu 3 ludia jednoducho prestanu chodit...a to je fakt z mojej skupiny :?

na vyske sa musis ucit tak ako aj na strednej. bola tu spomenuta vec ze na skuske nikto nepresiel...tak ked to nikto nevedel tak co mal ten ucitel robit?
to nie je o tom ze tak ked uz tu studujem tak ma hadam nechaju preliezt. to je o tom ze ked uz tu studujem, tak nech uz aj daco viem. :idea:

a taketo veci ze "sak prednasky nie su povinne, tak na co by som chodil" tu radsej ani nespominam :evil:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:omg, a ja som o UPJS informatike rozmyslal, nastastie som si vybral FEI TUKE :D Tam neprejde 1. rocnik iba 50% :P
Ide aj o meno skoly, predsa lepsie meno, co sa inf. tyka ma feika ako upjs , naviac po skonceni 5 rokov studia na upjs budes mat titul Mgr. co nejako nepasuje ktechnicky zameranemu odboru... na FEI to bude Ing. btw ja som teraz na VUT v Brne Fakulta Informacnich Technologii. A zatial som so skolou spokojny ... Vsade moderne vybavenie, uplne nova budova skoly (nova/rekonstruovana) proste je tu pekne, snad budem studovat dlhsie ako len1. rocnik :D *Inac prijmacky tu boli pomerne lahke , len matika - test 20 uloh, za nespravnu odpoved body do minusu... Dokopy 1000 bodov na vyhovenie staci 250 , ale nieje iste ci ta vezmu. ja len tolko.
alef0
Novice
Novice

Príspevok od používateľa alef0 »

miki690 napísal:Ide aj o meno skoly, predsa lepsie meno, co sa inf. tyka ma feika ako upjs , naviac po skonceni 5 rokov studia na upjs budes mat titul Mgr. co nejako nepasuje ktechnicky zameranemu odboru... na FEI to bude Ing. btw ja som teraz na VUT v Brne Fakulta Informacnich Technologii. A zatial som so skolou spokojny ... Vsade moderne vybavenie, uplne nova budova skoly (nova/rekonstruovana) proste je tu pekne, snad budem studovat dlhsie ako len1. rocnik :D *Inac prijmacky tu boli pomerne lahke , len matika - test 20 uloh, za nespravnu odpoved body do minusu... Dokopy 1000 bodov na vyhovenie staci 250 , ale nieje iste ci ta vezmu. ja len tolko.
Rozhodoval som sa dost intenzivne, ci ist na FEI alebo UPJS (traja kamosi zo strednej ma presviedcali, ze FEI), ale nakoniec som nesiel - odradili ma tie hordy ludi. IMHO titul, ci taky alebo onaky je dnes uz na nic. Ak skoncis informatiku a pojdes kodit do firmy, tej je zbla jedno, ci si Mgr. alebo Ing. A elita ludi ide na matfyz v Prahe, kde koncia ako magistri ;-)

Navyse ono su iste rozdiely medzi informatikou inzinierskou a informatikou magisterskou (napr. UPJSkarskej informe je fyziky a elektrickych obvodov o poznanie menej ako na FEI, mne sa fyzike dokonca podarilo vyhnut uplne, mozno na ukor matiky).
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

alef0 napísal:IMHO titul, ci taky alebo onaky je dnes uz na nic. Ak skoncis informatiku a pojdes kodit do firmy, tej je zbla jedno, ci si Mgr. alebo Ing.
Tak tak, ani nie ze titul, ale skor ich [firmu] bude zaujimat ktoru skolu konkretne si skoncil, podla toho uz budu mat predstavu co si zac ;)
A suhlas tiez s UPJS vs. TUKE, resp. Mgr. vs. Ing., su to diametralne odlisne zamerane skoly (snad jediny spolocny znak je ze obe by ta mali naucit ako-tak programovat :))
Napísať odpoveď