Cena za nakreslenie A4 ceruzkou

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
samploom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Cena za nakreslenie A4 ceruzkou

Príspevok od používateľa samploom »

Tema asi verejne neuzitocna, no pre mna budu mat vase prispevky velku cenu. Keby ste si chceli dat povedzme z fotky nakreslit niekomu/sebe na tvdsi A4 papier napr.portret len obycajnou ceruzkou, kolko by ste boli ochotny zacvakat za takuto sluzbu? Predpokladajme ze kvalita kresby bude velmi dobra. Mozte popr.aj cenu za A5. Vopred dik za vsetky Vase odhady. Na nete som nasiel ze nieco okolo 1000,- to sa mi zda sk... vela :evil:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Vela to urcite nie je, to nie je kresba aku ti nakreslim ja, to je umelecke dielo a tak to treba brat. Sestra studuje v BB na vyske dizajn a este nieco. Uz na strednej podobne zameranej chodili jej spoluziaci kreslit, napr. jednemu paru nad postel malbu neviem presne rozmery a cena bola 3000 alebo 5000, teraz neviem. Jednoducho to je investicia do niecoho pekneho, to ze ti to nakresli student a nie daky profesionalny umelec neznamena, ze to nie je umelecke dielo.
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

malba je nieco ine :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Samozrejme, ze je malba nieco ine, to bol len priklad. Som sa teraz pytal sestry, tak na strednej, co bolo tak 6 rokov dozadu, to jej spoluziacka robila priblizne za 450 sk. Co je podla mna malo, ale budis, tak ber rozdiel tych 6 rokov, urcite sa aj tam zmenili ceny.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Na Karlovom moste pre turistov je taxa myslím 300Kč.. :) Inak sú to naozaj pekné kresby.. ;)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

1000 sk podla mna vela nie je, nakolko to neni sranda kreslit s ceruzkou portrety..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vedeli by ste mi aj povedať, ako lukratívna je práca profesionálneho fotografa ? Čo je viem, fotenie do časopisu, kolko dostanem za fotku a pod.
Uvažujem nad takýmto zamestnaním.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

-Ja by som za takúto kresbu dal tak 500sk. Na margo tej tisícky sa nejdem vyjadrovať, že málo/veľa. Každý umelec si ohodnotí svoju prácu sám. Zrejme to bude viditeľné aj na kvalite vyhotoveného diela.
Racius napísal:Vedeli by ste mi aj povedať, ako lukratívna je práca profesionálneho fotografa ? Čo je viem, fotenie do časopisu, kolko dostanem za fotku a pod.
No za takého Honzíka s Mariannou 5000 určite :!: :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

na remeselnych trhoch v kezmarku kresili za 300
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Racius napísal:Vedeli by ste mi aj povedať, ako lukratívna je práca profesionálneho fotografa ? Čo je viem, fotenie do časopisu, kolko dostanem za fotku a pod.
co chces fotit pre Prieboj :D a nie, ked chces byt dobre ohodnoteny musis byt kvalitny, sikovny... a musis mat vela stastia. v takychto profesiach je velmi tazke sa uplatnit a dost mala pravdepodobnost, ze sa budes mat dobre, ale ked na sebe popracujes, pripadne sa budes ucit od nejakeho dobreho fotografa, tak mozno
Napísať odpoveď