Cena za nakreslenie A4 ceruzkou
Cena za nakreslenie A4 ceruzkou
Tema asi verejne neuzitocna, no pre mna budu mat vase prispevky velku cenu. Keby ste si chceli dat povedzme z fotky nakreslit niekomu/sebe na tvdsi A4 papier napr.portret len obycajnou ceruzkou, kolko by ste boli ochotny zacvakat za takuto sluzbu? Predpokladajme ze kvalita kresby bude velmi dobra. Mozte popr.aj cenu za A5. Vopred dik za vsetky Vase odhady. Na nete som nasiel ze nieco okolo 1000,- to sa mi zda sk... vela 
Vela to urcite nie je, to nie je kresba aku ti nakreslim ja, to je umelecke dielo a tak to treba brat. Sestra studuje v BB na vyske dizajn a este nieco. Uz na strednej podobne zameranej chodili jej spoluziaci kreslit, napr. jednemu paru nad postel malbu neviem presne rozmery a cena bola 3000 alebo 5000, teraz neviem. Jednoducho to je investicia do niecoho pekneho, to ze ti to nakresli student a nie daky profesionalny umelec neznamena, ze to nie je umelecke dielo.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-Ja by som za takúto kresbu dal tak 500sk. Na margo tej tisícky sa nejdem vyjadrovať, že málo/veľa. Každý umelec si ohodnotí svoju prácu sám. Zrejme to bude viditeľné aj na kvalite vyhotoveného diela.

No za takého Honzíka s Mariannou 5000 určiteRacius napísal:Vedeli by ste mi aj povedať, ako lukratívna je práca profesionálneho fotografa ? Čo je viem, fotenie do časopisu, kolko dostanem za fotku a pod.
Uvažujem nad takýmto zamestnaním.
re
co chces fotit pre PriebojRacius napísal:Vedeli by ste mi aj povedať, ako lukratívna je práca profesionálneho fotografa ? Čo je viem, fotenie do časopisu, kolko dostanem za fotku a pod.
Uvažujem nad takýmto zamestnaním.