Reality show v USA
-
wolfbb2000
Medium Expert
http://www.youtube.com/watch?v=565JJPKVcAE
V podstate ide o to, že vybrali kopec detí a tie si majú vytvoriť vlastnú spoločnosť (s vlastnými zákonmi...).
Najzaujímavejšie na tom je to, že je to v štáte, kde sú zákony na ochranu detí veľmi mierne a navyše museli rodičia podpísať, že v prípade akéhokoľvek problému to nie je chyba štábu.
V podstate ide o to, že vybrali kopec detí a tie si majú vytvoriť vlastnú spoločnosť (s vlastnými zákonmi...).
Najzaujímavejšie na tom je to, že je to v štáte, kde sú zákony na ochranu detí veľmi mierne a navyše museli rodičia podpísať, že v prípade akéhokoľvek problému to nie je chyba štábu.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nevidim v tom absolutne nic, preco by sme mali odsudzovat Ameriku, ci Americanov. Sami si to vybrali, ich problem. Nikto ich do toho nenutil. Ked rodicia su tak blbi, ze to detom dovolili, prosim. Neviem, co sa nad tym vobec vzrusujete. Samozrejme, ze svetove media z toho zase raz spravia skandal, aby si antiamerikanisti mohli trosicku zanadavat.
-
pinacolada
Guru wannabe
Re: Reality show v USA
a to je novinka?ved boli nejake britske reality show kde deti isli niekde do dzungle a do puste a podobny system.teraz si dokonca spravia vlastnu spolocnost.podla mna to je dobry napad.bude to pekne okno do destkeho sveta a rodicia ked uvidia hentych spratkov tak si uvedomia ze deti treba lepsie vychovavat.turtlak69 napísal:http://stv.livetv.sk/tvarchive//video/v ... ideo=29800
videli ste nieco tak chore?
no pozor, podla tam niesu z dnutenia rodicov, ale mozno hej, a do toho sa deti prihlasili, rodicia akurat podpisali zmluvubolek napísal:Ak rodič nechá, aby sa s vlastným dieťaťom takto zaobchádzalo a aby bolo len nástrojom na zisk peňazí, tak je to úbohéééééé. Je mi ľúto potom tých detí, že majú tak primitívnych rodičov
inak by som tam chcel ist
hehe ale ty keby si tam siel, tak by to nebolo ono. ty mas urcite viac rozumu ako tie male deturence (kompliment jak svinaSheep napísal:no pozor, podla tam niesu z dnutenia rodicov, ale mozno hej, a do toho sa deti prihlasili, rodicia akurat podpisali zmluvu
inak by som tam chcel ist
-
bolek
Guru
Presne tak, dieťa, podľa mňa, nevie vždy, čo je preňho najlepšie a na to sú tu rodičia, aby ho usmernili. To by vyzeralo, keby deti mali vždy všetko, čo si zmysliaturtlak69 napísal:hehe ale ty keby si tam siel, tak by to nebolo ono. ty mas urcite viac rozumu ako tie male deturence (kompliment jak svina). ja ked som bol maly, tak som sa chcel stravovat cokoladou a cukrikmi. mali mi to rodicia dovolit? to ze tam chcu ist ich deti neznamena, ze rodicia to maju podporit a poslat ich kludne tam. podla mna tu zmluvu bud necitali alebo nechapali
no jasne a ty by si chcel niest zodpovednost za malych zasranov co sa tam mozu aj pozabijat?
kazdopadne maju pravo kedykolvek skoncit, nikto ich tam nedal nasilym a nikto ich tam nebude drzat. isli tam slobodne a rodicia (sprosti vymleti americania) suhlasili tak nevidim dovod sa nad tym nejako rozculovat...
vidim to ako new wave detsky tabor
kazdopadne maju pravo kedykolvek skoncit, nikto ich tam nedal nasilym a nikto ich tam nebude drzat. isli tam slobodne a rodicia (sprosti vymleti americania) suhlasili tak nevidim dovod sa nad tym nejako rozculovat...
vidim to ako new wave detsky tabor