Môže to mať niečo spoločné s tým, možno....
Chut alkoholu
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
zvonenie33
Light Professional
Mohol by si to blizsie vysvetlit, hodit neaky zdroj? Myslim ze ked ho hodim normalne do chladnicky nemalo by to nic urobit ne?SRneC napísal:pinacolada prestan chces mat niekoho na svedomi?
nikdy nedavajte chlast do mrazaku ... chlast mrzne pri nizkych teplotach a v bruchu nam moze sposobit neprijemnosti ba az smrt!
-
pinacolada
Guru wannabe
lol si robis haluz?? etanol mrzne nejak pri -120 taze sa nebojteSRneC napísal:pinacolada prestan chces mat niekoho na svedomi?
nikdy nedavajte chlast do mrazaku ... chlast mrzne pri nizkych teplotach a v bruchu nam moze sposobit neprijemnosti ba az smrt!
tvrdy alkohol vam v mrazaku nezamrzne ani keby pi*a na pi*i stala.iba som chcel poradit ze ladovy je velmi chutny.nebojte sa nic sa vam nestane ked si date -20 rum do zaludku +37 (neviem ci sa to nepohybuje vysssie lebo 37 ma clovek iba na povrchu tela)dokonca som zapijal -20 malinu horucim cajom a haluz pocit ale som zivy a zdravy..pili sme tak 6 dni a nikomu sa nic nestalo,ani problemy so stolicou ani nic.akurat si kamaratka zlomila ruku ale to nebolo tym si myslim.a zeby nam tam niekto umrel tak o tom neviem
-
pinacolada
Guru wannabe
no clovece ale nebavime sa o tekutom dusikukinjeril napísal:Kravina ako mraky! Studenou latkou sa da popalit sliznica, ba moze dojst az ku gangrene. To moze mat za nasledok az smrt. Nevymyslajte sprostosti, radsej sa ucte. Ako to mal raz zelovoc v bydlisku:"Misto lihu, kup si knihu."
Inu, alkohol je kataliticky jed, tak bacha na valacha.
-
pinacolada
Guru wannabe
tvaril?kedy tvaril?? ved som tak pil vela.ze na flaske bola vrstva ladu a sme si ulievali.myslim ze poldecko -18 stupnovej tekutiny raz za pol hodky ti nespravi nic.teda nemyslim ale viemkinjeril napísal:Bavime sa o alkohole vychladenom v standardnej mraznicke na teplotu -18°C. Cel by som ta vidiet, ako by si sa tvaril ... heh.
-
Martin44
Professional
Nuz pinakolada.... Cisty etanol mozno mrzne pri -120 ci kolko si to tam pisal, ale treba si uvedomit ze nepijeme cisty etanol.Cize jeho bod mrazu je daleko nizsi cize sa to moze pohybovat v rozmedzi -20 az - 60 v zavislosti od koncentracie alkoholu. To bola jedna kravina.
A po druhe. Tak ako sa mozes popalit ohnom tak aj mrazom.Dokonca omrzliny byvaju daleko horsie ako pomaleniny.
A este jedna taka poznamocka. Je takzvana absolutna nula....Nejdem teraz riesit kolko to je presne nieco okolo -267,16 ci kolko ale to je jedno.A Zatial sa nepodarilo tuto hranicu dosiahnut presne.Mnohokrat sa ju podarilo prekonat ale nie presne dosiahnut.A je zaujimave ze hodnoti este nizsie ako je tato teplota maju presne take iste destruktivne ucinky ako by tam to -pred tym ani nebolo cize dajme tomu -300 je akoby 300 v pluse.
Edit Murphy.... Maloktory podnik (nehovorim o sku**** gay podnikoch kde stoji pol deci vodky 100 sk) ma vodku vuchladenu na -10 stupnov. Ked ides do klasickeho podniku mas tie flasky tak maximalne v ladnicke kde je tak 8 stupnov v pluse.
A po druhe. Tak ako sa mozes popalit ohnom tak aj mrazom.Dokonca omrzliny byvaju daleko horsie ako pomaleniny.
A este jedna taka poznamocka. Je takzvana absolutna nula....Nejdem teraz riesit kolko to je presne nieco okolo -267,16 ci kolko ale to je jedno.A Zatial sa nepodarilo tuto hranicu dosiahnut presne.Mnohokrat sa ju podarilo prekonat ale nie presne dosiahnut.A je zaujimave ze hodnoti este nizsie ako je tato teplota maju presne take iste destruktivne ucinky ako by tam to -pred tym ani nebolo cize dajme tomu -300 je akoby 300 v pluse.
Edit Murphy.... Maloktory podnik (nehovorim o sku**** gay podnikoch kde stoji pol deci vodky 100 sk) ma vodku vuchladenu na -10 stupnov. Ked ides do klasickeho podniku mas tie flasky tak maximalne v ladnicke kde je tak 8 stupnov v pluse.
-
pinacolada
Guru wannabe
no lidi neviem o com ma chete presvedcit
som to proste tak pil a to je fakt a som tu bez ujmy
ziadne popalene sliznice ani gangrena
chapem vas nebojte.verim ze to moze byt nebezpecne ALE JA SOM TOHO NEPIL NARAZ 3 DECI A NEMALO TO MINUS 50 STUPNOV.by ste to konecne mohli pochopit lebo uz sa opakujem jak ko*ot.
chapem vas nebojte.verim ze to moze byt nebezpecne ALE JA SOM TOHO NEPIL NARAZ 3 DECI A NEMALO TO MINUS 50 STUPNOV.by ste to konecne mohli pochopit lebo uz sa opakujem jak ko*ot.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Shark NX
Addict
Ked das vodku do mraznicky tak v Klasickej Mraznicke je od -18C az do -23Cpinacolada napísal:no lidi neviem o com ma chete presvedcitsom to proste tak pil a to je fakt a som tu bez ujmy
ziadne popalene sliznice ani gangrena
![]()
chapem vas nebojte.verim ze to moze byt nebezpecne ALE JA SOM TOHO NEPIL NARAZ 3 DECI A NEMALO TO MINUS 50 STUPNOV.by ste to konecne mohli pochopit lebo uz sa opakujem jak kok****.
Pri takejto teplote Vodka iba mierne meni svoju viskozitu ... Jak sirup ...
Normalne sa to pije ... Priam necitis to "zahrievanie" v krku ...
-
Sagittarius
Guru