Chut alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Poznám človeka, ktorý má na alkohol alergiu (priateľov brat) - keď si vypije, celá tvár mu sčervanie a začne sa potiť... Znie to dosť nepríjemne, no jemu je to asi jedno, veď pije často...
Môže to mať niečo spoločné s tým, možno.... :smt039
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jedna rada.ked mozte tak davajte chlast surovo do mrazaku.taky rumik krasne vychladeny na -20 ide dole hrdlom aj bez brzdy a vo velkych mnozstvach
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada prestan chces mat niekoho na svedomi?
nikdy nedavajte chlast do mrazaku ... chlast mrzne pri nizkych teplotach a v bruchu nam moze sposobit neprijemnosti ba az smrt!
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

SRneC napísal:pinacolada prestan chces mat niekoho na svedomi?
nikdy nedavajte chlast do mrazaku ... chlast mrzne pri nizkych teplotach a v bruchu nam moze sposobit neprijemnosti ba az smrt!
Mohol by si to blizsie vysvetlit, hodit neaky zdroj? Myslim ze ked ho hodim normalne do chladnicky nemalo by to nic urobit ne?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nechapem :o . Mrzne pri nizkych teplotach a co? v zaludku ti zmrzne? alebo co tym chcel basnik povedat ? :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

voda ti v mrazaku zamrzne ale chlast nie ten mrzne pri teplote este nizsej ako je v mrazaku a v zaludku mas 37° a daj si tam rum - 30°
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

SRneC napísal:voda ti v mrazaku zamrzne ale chlast nie ten mrzne pri teplote este nizsej ako je v mrazaku a v zaludku mas 37° a daj si tam rum - 30°
mne sa zda ze alkohol vobec nezamrza :roll: niekde som to pocul...
no ale rodicia si davali slivovicu do mraznicky a nic sa im nestalo :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nam fjodor vodka zamrzla v mraziaku :hmm:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lol si robis haluz?? etanol mrzne nejak pri -120 taze sa nebojte :D
tvrdy alkohol vam v mrazaku nezamrzne ani keby pi*a na pi*i stala.iba som chcel poradit ze ladovy je velmi chutny.nebojte sa nic sa vam nestane ked si date -20 rum do zaludku +37 (neviem ci sa to nepohybuje vysssie lebo 37 ma clovek iba na povrchu tela)dokonca som zapijal -20 malinu horucim cajom a haluz pocit ale som zivy a zdravy..pili sme tak 6 dni a nikomu sa nic nestalo,ani problemy so stolicou ani nic.akurat si kamaratka zlomila ruku ale to nebolo tym si myslim.a zeby nam tam niekto umrel tak o tom neviem :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kravina ako mraky! Studenou latkou sa da popalit sliznica, ba moze dojst az ku gangrene. To moze mat za nasledok az smrt. Nevymyslajte sprostosti, radsej sa ucte. Ako to mal raz zelovoc v bydlisku:"Misto lihu, kup si knihu."
Inu, alkohol je kataliticky jed, tak bacha na valacha.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Kravina ako mraky! Studenou latkou sa da popalit sliznica, ba moze dojst az ku gangrene. To moze mat za nasledok az smrt. Nevymyslajte sprostosti, radsej sa ucte. Ako to mal raz zelovoc v bydlisku:"Misto lihu, kup si knihu."
Inu, alkohol je kataliticky jed, tak bacha na valacha.
no clovece ale nebavime sa o tekutom dusiku
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Bavime sa o alkohole vychladenom v standardnej mraznicke na teplotu -18°C. Cel by som ta vidiet, ako by si sa tvaril ... heh.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Bavime sa o alkohole vychladenom v standardnej mraznicke na teplotu -18°C. Cel by som ta vidiet, ako by si sa tvaril ... heh.
tvaril?kedy tvaril?? ved som tak pil vela.ze na flaske bola vrstva ladu a sme si ulievali.myslim ze poldecko -18 stupnovej tekutiny raz za pol hodky ti nespravi nic.teda nemyslim ale viem :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

lol v podnikoch sa podava chladeny chlast urcite to je pod -10 stupnov.cize asi to je dovolene...ide o tu chut radsej pit chladenu vodku ako teplu vodku...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nuz pinakolada.... Cisty etanol mozno mrzne pri -120 ci kolko si to tam pisal, ale treba si uvedomit ze nepijeme cisty etanol.Cize jeho bod mrazu je daleko nizsi cize sa to moze pohybovat v rozmedzi -20 az - 60 v zavislosti od koncentracie alkoholu. To bola jedna kravina.
A po druhe. Tak ako sa mozes popalit ohnom tak aj mrazom.Dokonca omrzliny byvaju daleko horsie ako pomaleniny.

A este jedna taka poznamocka. Je takzvana absolutna nula....Nejdem teraz riesit kolko to je presne nieco okolo -267,16 ci kolko ale to je jedno.A Zatial sa nepodarilo tuto hranicu dosiahnut presne.Mnohokrat sa ju podarilo prekonat ale nie presne dosiahnut.A je zaujimave ze hodnoti este nizsie ako je tato teplota maju presne take iste destruktivne ucinky ako by tam to -pred tym ani nebolo cize dajme tomu -300 je akoby 300 v pluse.

Edit Murphy.... Maloktory podnik (nehovorim o sku**** gay podnikoch kde stoji pol deci vodky 100 sk) ma vodku vuchladenu na -10 stupnov. Ked ides do klasickeho podniku mas tie flasky tak maximalne v ladnicke kde je tak 8 stupnov v pluse.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no lidi neviem o com ma chete presvedcit :lol: som to proste tak pil a to je fakt a som tu bez ujmy :D ziadne popalene sliznice ani gangrena :wink:
chapem vas nebojte.verim ze to moze byt nebezpecne ALE JA SOM TOHO NEPIL NARAZ 3 DECI A NEMALO TO MINUS 50 STUPNOV.by ste to konecne mohli pochopit lebo uz sa opakujem jak ko*ot.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

poldecák takto chladnej tekutiny vám rozhodne nič nespraví. prikláňam sa k pinacolladovi
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

na dozvukoch sme tak s kamaratom vypili borovicku- v mrazaku bola, pomalicky sa zacala robit taka jemnulinka triest... sme ani nevypili vela- dvaja jednu pollitrofku a zijem.... ale je pravda ze uz bolo citit jazyk potom. ako ked sa popalite horucim cajom
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

pinacolada napísal:no lidi neviem o com ma chete presvedcit :lol: som to proste tak pil a to je fakt a som tu bez ujmy :D ziadne popalene sliznice ani gangrena :wink:
chapem vas nebojte.verim ze to moze byt nebezpecne ALE JA SOM TOHO NEPIL NARAZ 3 DECI A NEMALO TO MINUS 50 STUPNOV.by ste to konecne mohli pochopit lebo uz sa opakujem jak kok****.
Ked das vodku do mraznicky tak v Klasickej Mraznicke je od -18C az do -23C
Pri takejto teplote Vodka iba mierne meni svoju viskozitu ... Jak sirup ...
Normalne sa to pije ... Priam necitis to "zahrievanie" v krku ... :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Frikso napísal:No najlepšia rada, ktorú ti môžem dať je, aby si pil s rozumom, len to, čo ti chutí a hlavne s pôžitkom, bez stresu a naháňania sa. Ja osobne som ešte opitý nebol (tak, že by mi bolo na dávenie),
Nemusíš byť opitý na mol aby si dávil... (sú aj také prípady)
Napísať odpoveď