Vôňa ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Vôňa ženy

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Chalani, čo na to hovoríte. Myslím feromóny a voňavky. Ako to na vás pôsobí?

Ja som napríklad podľa vône poznal tri spolužiačky. Na mňa to niekedy strašne ovplyňuje, lebo potom sa ženy/dievčatá, ktorú majú peknú a pre mňa zaujimavú vôňu veľmi priťahujú.

A môžte sa diskusie pridať aj dievčatá/ženy, ak máte, čo k tomu napísať... :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No samozrejme, že vôňa dokáže vždy chalana očariť. A samozrejme ak to je prenikavá a krásna vôňa. Najšťastnejší som, keď zacítim vôňu svojej lásky :aasmile6: MOJKO
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

myslim, ze tato tema tu uz je. ak nie, tak sa velmi cudujem a mas super napad na temu ;)
vona ovplyvnuje toho veeeelmi vela. ked priatelka jemne vonia (co citit z blizsej vzdialenosti), tak je to urcite velke plus. ked citit daku vonavku, tak je dievca urcite zaujimavejsie :) vonavka, taka chemicka blbost a kolko toho narobi... :oops:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

vona je pre mna velmi dolezita...uz viac krat sa mi stalo ked som za jednou siel (byva v panelaku s vytahom) a ked som k nej prisiel tak este vo dverach som sa jej spytal ci kdesi nebola, lebo jej vonu som citil od vchodu az k jej bytu :) (bola :D)...neskutocne ma to pritahovalo...podla mna zena s peknou vonou zaujme ovela lahsie ako ta, ktora aj ked nesmrdi, nejako zvlastne nevonia...myslim take, okolo ktorych ked prejdes necitis nic :)

na druhej strane stavalo sa, ze mi moja ex hovorila, ze ked som bol u nej nejaku tu chvilu, tak ma po odchode citila este dost dlhy cas :)...btw ta ista o ktorej som pisal hore :)....neviem, mozno sme boli uz tak na seba namotani, ale vzdy sme si dobre vonali :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nieje vonavka ako vonavka. Akozto predavac v parfumerii som si zvykol na pekne vone a ked si nejka "cica" z cinaku kupi vonavku za 100, kotra smrdi ako stare mydlo tak ma to dost znechucuje.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Vôňa? Jeden z prvých znakov, čo si na dievčati všimnem. Ak nevonia hneď je to mínus, aj keď to nič nemusí neznamenať. Niektoré kamarátky tiež rozoznávam podľa vône. Cítim vanilku - "Fíha bola / je tu tá a tá" a podobne. Dôležité je u mňa aj zloženie vôní a aké vône na holke sú. Napr. základná telová vôňa, vôňa vlasov (u mňa najdôležitejšia), potom umelá vôňa a potom ešte celkový mix týchto vôní. Ten sa mi najlepšie vníma, ke´d dievča prejde okolo mňa a brázda vzduchu za ňou zanechá jej pachovú stopu. Vtedy sa v tej vôni vyžívam. Voňavky môžem, ale radšej prírodnejšie vône, ako nejaké presladené parfémy. Ale radšej bez parfému a keď, tak nech to nekričí ešte pred tým, ako ju vôbec vidím. Nie je nič lepšie, ako vôňa čerstvo usušených umytých vlasov. Keď do takých zaborím tvár som v siedmom nebi! :smt050
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

vona? hm...no sak vonavka ako vonavka..pre mna to je jedno :D vsetky zenske vonavky mi rovnako vonaju :lol: ja to moc nerozlysujem..ale jednoznacne je to velké +
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

midnight_man napísal:no sak vonavka ako vonavka..pre mna to je jedno :D vsetky zenske vonavky mi rovnako vonaju
och nechcem vidiet co by si svojej vybral ako darcek :D...no offence ale to si asi zatial vonal len tie dobre mam pocit ;)...taku hnusnu prekorenenu resp. nechutne sladku si asi necitil ani z lietadla :D...keby hej tak by si inak hovoril :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Aiden napísal:och nechcem vidiet co by si svojej vybral ako darcek :D...no offence ale to si asi zatial vonal len tie dobre mam pocit ;)...taku hnusnu prekorenenu resp. nechutne sladku si asi necitil ani z lietadla :D...keby hej tak by si inak hovoril :)
No to je pravda. Nie je vôňa ako vôňa. Keď prejdeš okolo niekoho a päť metrov za ním cítiš tú prenikavú, ale nie príliš vábivú vôňu, alebo keď prídeš do miestnosti, kde sa práve voňavkovali, tak to tiež nie je veľmi príjemné. Ale keď si vedľa príjemne voňajúcej dievčiny, tak to je už iná káva.

O tejto téme sme sa s kamarátom veľa bavili. A mali sme rovnaké názory na vôňu a jej vplyv.

Dnes som v škole pri nástenke stretol pekne voňajúce dievča. :) :oops:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

no pekna tema :))
no vsimol som si ze vacsina prispekov je pozitivnych :)) no ani moc nebude iny :P
tie ma vie vona zeny ovplyvnit .. no len nech to nei je prehnane .. ak dievca vonia solidne .. primerna danej situacii tak je to velmi prijemne no naopak ak sa holka navonia ako lacna stetka .. ze ju citit este hodinu po tom ako prejde .. tak to je pre mna dost odpudive :)))
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Osobne lubim vonavky a vone, ved sam ich mam doma viac, ako 10. Preto ma velmi potesi, ked zena vonia pekne. Ale co mam najradsej je, ked mam priatelku, dame si sprchu, ideme si lahnut, a ked pekne vonia po dobrom sampone a sprchovom gele. Proste nahe zenske telo v posteli v spojeni s dobrou vonou je neodolatelne.

Co sa tyka vonaviek. Tak, ked idem po ulici a prejde vedla mna ani nie najkrajsia zena, ale ked ma peknu vonavku, prinuti ma to otocit sa za nou.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja som mal raz jednu taku vonavku čo ked som si dal na seba tak mojej priatelke (teraz uz ex) sa tak pačila ze div ze zo mna tie šaty nezačala strhavat jaq ju to drazdilo ......
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

k6 mi raz poslal velmi zaujimavy link: http://revue.idnes.cz/parfem-s-vuni-zen ... iozity_adl
jin napísal:Vôňa?
tvoj fetis? :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kachna napísal:tvoj fetis? :)
Jeden z mnohých. Okrem toho ešte kľúčne kosti, dlane, kotníky, krk, vlasy ako také, dekolt a mnoho ďalších oblastí, ktoré si všímam :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Enduro3333 napísal:Ja som mal raz jednu taku vonavku čo ked som si dal na seba tak mojej priatelke (teraz uz ex) sa tak pačila ze div ze zo mna tie šaty nezačala strhavat jaq ju to drazdilo ......
Hehe jak reklama na axe...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

jin napísal:Jeden z mnohých. Okrem toho ešte kľúčne kosti, dlane, kotníky, krk, vlasy ako také, dekolt a mnoho ďalších oblastí, ktoré si všímam :)
ak je toto podla teba fetish, tak neviem neviem... ked si niekto vsima ine casti tela ako prsia a zadok, nie je to podla mna fetish ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:ak je toto podla teba fetish, tak neviem neviem... ked si niekto vsima ine casti tela ako prsia a zadok, nie je to podla mna fetish ;)
Nie že podľa mňa, ale pre mňa :wink: Oblasti ako prsia a zadok si všimnem samozrejme tiež, ale troška v inej rovine...neviem či ma chápeš...
Ale už sme zrejme dosť OT :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vráťte sa k pôvodnej téme.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ll

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

vôna ženy je urcite krasna hlavne ked je to zena ktoru milujete !!!

ale zase musim povedat ze mam spoluziacku ktora si nosi do skoly vonavku a vonavkuje sa kazdu prestavku...vzdy smrdi od toho cela trieda..tak toto mi ide na nervy...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kachna napísal:k6 mi raz poslal velmi zaujimavy link: http://revue.idnes.cz/parfem-s-vuni-zen ... iozity_adl

tvoj fetis? :)
prave som bol pri porode ked bolo toto v radiu. vsetci gynekologovia, ktori tam boli, naraz zahlasili: no fuuuj :lol:
inak co sa tyka tej vone, tak mam rad ked zena vonia nie parfemom(ak, tak iba nejaky jemny) ale skor vonou napriklad pletoveho mlieka alebo samponu. mne osobne to pripada prirodzenejsie ako vonavky :) ale tiez nepohrdnem nejakym parfemom ale zase s mierou, nie ze kazdych 5 minut vystriekame na seba pol flakonu :roll: ze damy?
Napísať odpoveď