Úplný koniec...???
-
papillonbubu
Expert
Úplný koniec...???
Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Ja by som ho ešte späť strašne chcela... ale neviem, vlastne neviem či s ňou nechodí, možno áno...
má to z chlapskej strany ešte vôbec nejaký zmysel???
PS: to nie je po prvý krát čo sme mali výstup... ja som histerka a on potom začne by´t na nervy zo mňa...
S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Ja by som ho ešte späť strašne chcela... ale neviem, vlastne neviem či s ňou nechodí, možno áno...
PS: to nie je po prvý krát čo sme mali výstup... ja som histerka a on potom začne by´t na nervy zo mňa...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Úplný koniec...???
U Vás práve prebieha fáza doznievania citov po rozchode. Je jasné, že ste na seba reagovali ako pes a mačka. Inak zaujímalo by ma, prečo si si ho zobrala nabok? Rozišli ste sa, tak on aj ty si každý môžete robiť čo chcete a už ďalej váš bývalý vzťah neriešiť, nakoľko Vám to celkom môže pokaziť vzťah terajší...Navyše, kao píšeš, ste boli obaja evidentne "pod parou", tak pólku vecí, čo ste si povedali ste povedali v afekte a tú druhú pólku nafúkli.papillonbubu napísal:Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj "sku*vený" život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Ako to ja vidím, mali by ste sa normálne kultivovane stretnúť a porozprávať sa o tom všetkom, alke až s odstupom istého času. Neviem to nejako objektívne posúdiť, ako to doteraz medzi vami bolo, ale mne sa zdá, že na základe tej PS čo si napísala, to už proste nevydržal a rozišiel sa s Tebou. Ak to nebol hlavný dôvod, tak to bol určite jeden z dôvodov...
Základom je rozhovor a odstup
BTW:
Toto isté si myslíme mypapillonbubu napísal:Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
ver, ze ani my do vashopapillonbubu napísal:Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
proste, niektore typy ludi su take, ze velmi lutuju dany rozchod, ale nevedia to dat navonok. citmy a pod. preto to riesia podobnymi aktami ako bozkavanie sa s inou apod. inak je to divne, ze ste sa rozisli pre nejakeho chlapca, ktoreho chces a s kt. si sa vlastne aj oblizovala. a teraz chces svojho stareho spat? najprv si vyjasni co vlastne chces, porozmyslaj prave dovody preco ste sa rozisli, ci to je len kvoli tomu chlapcovi a ak zistis, ze ste sa rozisli pre prkotinu, rozhovor bude na mieste. my chlapy niesme necitlivky, aj my milujeme zeny
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
turtlak radovo s tebou nesuhlasim! Keby vsetko co sa raz skoncilo uz nemalo zacat tak ktovie kolko ludi by tu neboloturtlak69 napísal:ked sa raz nieco skonci prvykrat, tak sa to skonci aj treti aj stvrty. je to mozno trosku pesimisticke, no podla mna to nema vyznam dako udrziavat. ty ho chces a blacis na neho a bozkavas sa s inym... no fajn, to je fakt mudre riesenie... nic v zlom
-
ProfionQQ
Medium Star
OMG
mozno to vyznie dost tvrdo...
1. nijako extra podrobne si nam tvoj vztah neopisala, preto neviem napisat co by som si mal mysliet resp. co by som spravil
2. vobec nepozname teba a uz vobec nepozname toho chalana
3. po tretie - ja byt tym chalanom tak sa s tebou dohodnem ze bude pauza, ak to o par tyzdnov nepojde ..hladal by som si inu babu a ty ineho chlapca...
btw how old?
1. nijako extra podrobne si nam tvoj vztah neopisala, preto neviem napisat co by som si mal mysliet resp. co by som spravil
2. vobec nepozname teba a uz vobec nepozname toho chalana
3. po tretie - ja byt tym chalanom tak sa s tebou dohodnem ze bude pauza, ak to o par tyzdnov nepojde ..hladal by som si inu babu a ty ineho chlapca...
btw how old?
-
midnight_man
Guru
-
papillonbubu
Expert
No vzťah bol taký normálny... MOžno pre mňa to bolo niekedy až moc hrrr. Ale za krátky čas som si na neho zvykla až nenormálne... Skvele sa správal. Urobil pre mňa veľa vecí... a ja pre neho.. také vyrovnané... Len občas sa stalo, že som vybuchla pri veciach, pri kt som nemusela a to bol zrejme aj dovod rozchodu. To že nezvládnem odlúčenie. Študujeme v různych mestách... Neviem, možno to bola len výhovorka...
no a obaja 21.
a čosa týka nepoznania... pýtam sa na vaše názory ako by ste to brali vy zo svojej strany... je mi jasné, že psychickú analýzu svojho bývalého nedostanem... ale lepšie, keď budem poznať chlapský názor na vec, ako sa sama zamýšľať, mi to predsa len berieme inak ako Vy...
bozkávanie--- to sa jednoducho stalo... vlastne sa nemusíme obmedzovať... a fakt ani neviem kt. z nás začal... či on /bývalý/ alebo ja s tým..
a Vďaka za Vaše názory...
no a obaja 21.
a čosa týka nepoznania... pýtam sa na vaše názory ako by ste to brali vy zo svojej strany... je mi jasné, že psychickú analýzu svojho bývalého nedostanem... ale lepšie, keď budem poznať chlapský názor na vec, ako sa sama zamýšľať, mi to predsa len berieme inak ako Vy...
bozkávanie--- to sa jednoducho stalo... vlastne sa nemusíme obmedzovať... a fakt ani neviem kt. z nás začal... či on /bývalý/ alebo ja s tým..
-
midnight_man
Guru
tym ze tu budeme spolu s tebou nad tym uvazovat a analyzovat situation...problem nevyriesime....ty si odpovedz na otazku ci ho milujes....ak si odpovies ANO. Tak hrrr za nim ak NIE vymaz si jeho kontakt a daj tomu pookoj!papillonbubu napísal:No vzťah bol taký normálny... MOžno pre mňa to bolo niekedy až moc hrrr. Ale za krátky čas som si na neho zvykla až nenormálne... Skvele sa správal. Urobil pre mňa veľa vecí... a ja pre neho.. také vyrovnané... Len občas sa stalo, že som vybuchla pri veciach, pri kt som nemusela a to bol zrejme aj dovod rozchodu. To že nezvládnem odlúčenie. Študujeme v různych mestách... Neviem, možno to bola len výhovorka...
no a obaja 21.
A prosim ta ziadne "mozno" alebo "neviem"
-
papillonbubu
Expert
o a čo sa týka ešte toho čo som sa s ním ja... ja ho nechcem, lenže nejak sa to stalo... možno aj preto, že viem, že tým ublížim bývalému... my sme sa už raz predtým rozišli a bolo to koli nemu... ale nepredstavujete si to akoby som ho podvádzala, to nie. stalo sa to tak, že som kráčala pri tom človeku a zrazu zastal a keď som sa otočila, čo sa deje dal mi pusu... ale ja som samozrejme nepokračovala a šla ďalej priateľovi pre pivo. no a milovaný to videl... a bolo veľa vysvetľovania...
-
papillonbubu
Expert
ano ludia robia chyby. ale myslim, ze neslo o male nedorozumenie. preda len mi je divne, ze sa kazdy bozkaval s niekym inym a potom na neho nahucala este... no neviem neviemmidnight_man napísal:turtlak radovo s tebou nesuhlasim! Keby vsetko co sa raz skoncilo uz nemalo zacat tak ktovie kolko ludi by tu neboloa mozno ani ty ani ja....a tie unahlene reakcie..ja neviem ako ty ale mne sa to tiez zavse stane..proste v tej chvili nepozeras na dosledky...urcite sa ti stalo ze si spravil nieco co si neskor olutoval a apo dlhsom premyslani si si uvedomil ze si to mal spravit inac respektive nemal spravit vobec.cize podla mna je na mieste aby sa ti dvaja o to este pokusili...v klude bez omamnych latok a podobnosti....
-
midnight_man
Guru
Turtlak zabudas na jeden podstatny detailturtlak69 napísal:ano ludia robia chyby. ale myslim, ze neslo o male nedorozumenie. preda len mi je divne, ze sa kazdy bozkaval s niekym inym a potom na neho nahucala este... no neviem neviem
A ty papilonBUBUBUBUBBUBUBUBUU tym ze tu budes sediet a rozmyslat sa nedozvies ci je ochotny to skusit znova....cize pekne si to bezte vysvetlit..alebo mame prist a pojdenom vas za ruku dovliect?
Neboj, take starosti Ta prejdu ked nastupis na strednu skolu.papillonbubu napísal:Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj "sku*vený" život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Ospravedlnujem sa ale ich vzajomne spravanie hovori za vsetko
//A okrem toho myslim ze je to dost individualne v kazdom vztahu, my do toho tiez nevidime
-
ProfionQQ
Medium Star
GL
teraz tak rozmyslam....keby som ten chalan mna by to sralo urcite tak ako teba..mozno aj viac...ale bol by som velmi hrdy aby som sa ti ja isel ospravedlnit alebo urobil ten prvy krok k zmiereniu...mozno aj preto by som odporucil par dnovu PAUZU !!!
-
papillonbubu
Expert
-
ProfionQQ
Medium Star
GL2
urcite poznas nejakeho jeho kamarata..skus mu zavolat a dohodnuut to s nim aby ste sa stretli v tom istom bare...mozno to klapnepapillonbubu napísal:no jo dovliecť nás tam za ruku po jednou by bolo fajn...
-
papillonbubu
Expert