Úplný koniec...???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
papillonbubu
Expert
Expert

Úplný koniec...???

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Ja by som ho ešte späť strašne chcela... ale neviem, vlastne neviem či s ňou nechodí, možno áno...
má to z chlapskej strany ešte vôbec nejaký zmysel???
PS: to nie je po prvý krát čo sme mali výstup... ja som histerka a on potom začne by´t na nervy zo mňa...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Úplný koniec...???

Príspevok od používateľa jin »

papillonbubu napísal:Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj "sku*vený" život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Ja by som ho ešte späť strašne chcela... ale neviem, vlastne neviem či s ňou nechodí, možno áno...
PS: to nie je po prvý krát čo sme mali výstup... ja som histerka a on potom začne by´t na nervy zo mňa...
U Vás práve prebieha fáza doznievania citov po rozchode. Je jasné, že ste na seba reagovali ako pes a mačka. Inak zaujímalo by ma, prečo si si ho zobrala nabok? Rozišli ste sa, tak on aj ty si každý môžete robiť čo chcete a už ďalej váš bývalý vzťah neriešiť, nakoľko Vám to celkom môže pokaziť vzťah terajší...Navyše, kao píšeš, ste boli obaja evidentne "pod parou", tak pólku vecí, čo ste si povedali ste povedali v afekte a tú druhú pólku nafúkli.
Ako to ja vidím, mali by ste sa normálne kultivovane stretnúť a porozprávať sa o tom všetkom, alke až s odstupom istého času. Neviem to nejako objektívne posúdiť, ako to doteraz medzi vami bolo, ale mne sa zdá, že na základe tej PS čo si napísala, to už proste nevydržal a rozišiel sa s Tebou. Ak to nebol hlavný dôvod, tak to bol určite jeden z dôvodov...
Základom je rozhovor a odstup :wink:
BTW:
papillonbubu napísal:Chalani ako to vidíte Vy? Lebo my ženské sa do vašeho mozgu fakt nikdy nedostaneme...
Toto isté si myslíme my :D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ver, ze ani my do vasho :)
proste, niektore typy ludi su take, ze velmi lutuju dany rozchod, ale nevedia to dat navonok. citmy a pod. preto to riesia podobnymi aktami ako bozkavanie sa s inou apod. inak je to divne, ze ste sa rozisli pre nejakeho chlapca, ktoreho chces a s kt. si sa vlastne aj oblizovala. a teraz chces svojho stareho spat? najprv si vyjasni co vlastne chces, porozmyslaj prave dovody preco ste sa rozisli, ci to je len kvoli tomu chlapcovi a ak zistis, ze ste sa rozisli pre prkotinu, rozhovor bude na mieste. my chlapy niesme necitlivky, aj my milujeme zeny
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

skuste sa porozpravat bez toho aby ste na seba blacali a bez toho aby si mu robila histericke vystupy :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked sa raz nieco skonci prvykrat, tak sa to skonci aj treti aj stvrty. je to mozno trosku pesimisticke, no podla mna to nema vyznam dako udrziavat. ty ho chces a blacis na neho a bozkavas sa s inym... no fajn, to je fakt mudre riesenie... nic v zlom
midnight_man
Guru
Guru

turtlak69 napísal:ked sa raz nieco skonci prvykrat, tak sa to skonci aj treti aj stvrty. je to mozno trosku pesimisticke, no podla mna to nema vyznam dako udrziavat. ty ho chces a blacis na neho a bozkavas sa s inym... no fajn, to je fakt mudre riesenie... nic v zlom
turtlak radovo s tebou nesuhlasim! Keby vsetko co sa raz skoncilo uz nemalo zacat tak ktovie kolko ludi by tu nebolo :D a mozno ani ty ani ja....a tie unahlene reakcie..ja neviem ako ty ale mne sa to tiez zavse stane..proste v tej chvili nepozeras na dosledky...urcite sa ti stalo ze si spravil nieco co si neskor olutoval a apo dlhsom premyslani si si uvedomil ze si to mal spravit inac respektive nemal spravit vobec.cize podla mna je na mieste aby sa ti dvaja o to este pokusili...v klude bez omamnych latok a podobnosti.... :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

OMG

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

mozno to vyznie dost tvrdo...

1. nijako extra podrobne si nam tvoj vztah neopisala, preto neviem napisat co by som si mal mysliet resp. co by som spravil

2. vobec nepozname teba a uz vobec nepozname toho chalana

3. po tretie - ja byt tym chalanom tak sa s tebou dohodnem ze bude pauza, ak to o par tyzdnov nepojde ..hladal by som si inu babu a ty ineho chlapca...

btw how old?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Prečo si sa pred ním bozkávala s iným chalanom?
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:Prečo si sa pred ním bozkávala s iným chalanom?
lebo on sa bokaval s inou :?
papillonbubu
Expert
Expert

No vzťah bol taký normálny... MOžno pre mňa to bolo niekedy až moc hrrr. Ale za krátky čas som si na neho zvykla až nenormálne... Skvele sa správal. Urobil pre mňa veľa vecí... a ja pre neho.. také vyrovnané... Len občas sa stalo, že som vybuchla pri veciach, pri kt som nemusela a to bol zrejme aj dovod rozchodu. To že nezvládnem odlúčenie. Študujeme v různych mestách... Neviem, možno to bola len výhovorka...
no a obaja 21.
a čosa týka nepoznania... pýtam sa na vaše názory ako by ste to brali vy zo svojej strany... je mi jasné, že psychickú analýzu svojho bývalého nedostanem... ale lepšie, keď budem poznať chlapský názor na vec, ako sa sama zamýšľať, mi to predsa len berieme inak ako Vy...
bozkávanie--- to sa jednoducho stalo... vlastne sa nemusíme obmedzovať... a fakt ani neviem kt. z nás začal... či on /bývalý/ alebo ja s tým..
a Vďaka za Vaše názory... :)
midnight_man
Guru
Guru

papillonbubu napísal:No vzťah bol taký normálny... MOžno pre mňa to bolo niekedy až moc hrrr. Ale za krátky čas som si na neho zvykla až nenormálne... Skvele sa správal. Urobil pre mňa veľa vecí... a ja pre neho.. také vyrovnané... Len občas sa stalo, že som vybuchla pri veciach, pri kt som nemusela a to bol zrejme aj dovod rozchodu. To že nezvládnem odlúčenie. Študujeme v různych mestách... Neviem, možno to bola len výhovorka...
no a obaja 21.
a čosa týka nepoznania... pýtam sa na vaše názory ako by ste to brali vy zo svojej strany... je mi jasné, že psychickú analýzu svojho bývalého nedostanem... ale lepšie, keď budem poznať chlapský názor na vec, ako sa sama zamýšľať, mi to predsa len berieme inak ako Vy...
bozkávanie--- to sa jednoducho stalo... vlastne sa nemusíme obmedzovať... a fakt ani neviem kt. z nás začal... či on /bývalý/ alebo ja s tým..
a Vďaka za Vaše názory... :)
tym ze tu budeme spolu s tebou nad tym uvazovat a analyzovat situation...problem nevyriesime....ty si odpovedz na otazku ci ho milujes....ak si odpovies ANO. Tak hrrr za nim ak NIE vymaz si jeho kontakt a daj tomu pookoj!
A prosim ta ziadne "mozno" alebo "neviem"
papillonbubu
Expert
Expert

o a čo sa týka ešte toho čo som sa s ním ja... ja ho nechcem, lenže nejak sa to stalo... možno aj preto, že viem, že tým ublížim bývalému... my sme sa už raz predtým rozišli a bolo to koli nemu... ale nepredstavujete si to akoby som ho podvádzala, to nie. stalo sa to tak, že som kráčala pri tom človeku a zrazu zastal a keď som sa otočila, čo sa deje dal mi pusu... ale ja som samozrejme nepokračovala a šla ďalej priateľovi pre pivo. no a milovaný to videl... a bolo veľa vysvetľovania...
papillonbubu
Expert
Expert

MIlujem ho, ale bojím sa že to nemá zmysel, pretože on mňa nie. A že sa nevráti ani bohovi... :cry:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

midnight_man napísal:turtlak radovo s tebou nesuhlasim! Keby vsetko co sa raz skoncilo uz nemalo zacat tak ktovie kolko ludi by tu nebolo :D a mozno ani ty ani ja....a tie unahlene reakcie..ja neviem ako ty ale mne sa to tiez zavse stane..proste v tej chvili nepozeras na dosledky...urcite sa ti stalo ze si spravil nieco co si neskor olutoval a apo dlhsom premyslani si si uvedomil ze si to mal spravit inac respektive nemal spravit vobec.cize podla mna je na mieste aby sa ti dvaja o to este pokusili...v klude bez omamnych latok a podobnosti.... :wink:
ano ludia robia chyby. ale myslim, ze neslo o male nedorozumenie. preda len mi je divne, ze sa kazdy bozkaval s niekym inym a potom na neho nahucala este... no neviem neviem :roll:
midnight_man
Guru
Guru

turtlak69 napísal:ano ludia robia chyby. ale myslim, ze neslo o male nedorozumenie. preda len mi je divne, ze sa kazdy bozkaval s niekym inym a potom na neho nahucala este... no neviem neviem :roll:
Turtlak zabudas na jeden podstatny detail :) Je to zena :wink: sak? :D

A ty papilonBUBUBUBUBBUBUBUBUU tym ze tu budes sediet a rozmyslat sa nedozvies ci je ochotny to skusit znova....cize pekne si to bezte vysvetlit..alebo mame prist a pojdenom vas za ruku dovliect? :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

S priateľom sme rozídený niečo vyše týždňa a včera sme sa stretli po prvý x odvtedy... Nerozprávali sme sa, len po sebe čumeli a tak... a neviem ani kto bol prvý ale on sa začal oblizova´t s nejakou kámoškou a ja zase s chalanom, kôli kt. sme sa raz predtým rozišli. Neviem naozaj kto začal prvý... potom som si ho zobrala nabok a pohádali sme sa fajne... vykričal mi že každý z nás má svoj "sku*vený" život a ani neviem čo sme na seba blačali. niečo som chcela veideť, dopití sme boli obaja... skončilo sa to až keď nás od seba odtrhli alebo mňa z neho...
Neboj, take starosti Ta prejdu ked nastupis na strednu skolu.

Ospravedlnujem sa ale ich vzajomne spravanie hovori za vsetko
//A okrem toho myslim ze je to dost individualne v kazdom vztahu, my do toho tiez nevidime :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GL

teraz tak rozmyslam....keby som ten chalan mna by to sralo urcite tak ako teba..mozno aj viac...ale bol by som velmi hrdy aby som sa ti ja isel ospravedlnit alebo urobil ten prvy krok k zmiereniu...mozno aj preto by som odporucil par dnovu PAUZU !!!
papillonbubu
Expert
Expert

no jo dovliecť nás tam za ruku po jednou by bolo fajn... :D
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GL2

papillonbubu napísal:no jo dovliecť nás tam za ruku po jednou by bolo fajn... :D
urcite poznas nejakeho jeho kamarata..skus mu zavolat a dohodnuut to s nim aby ste sa stretli v tom istom bare...mozno to klapne :)
papillonbubu
Expert
Expert

Nie nie... spoločný kámoši sú... s jedným idem zajtra do kina... ale nechcú sa do toho miešať... nič... lebo im to príde nefér... že nás majú radi oboch a bla bla... dokonca ani moja najlepšia kámoška sa do toho radšej nemieša... :x :)
Napísať odpoveď