Vôňa ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... no tak zena by mala decentne vonat, nemalo by to byt nejake prenikave ... nemam rad ked citim na ulici holku ktora ide 2m okolo mna ... a vidim to aj tak medzi adesom a jinom :-) ... krasna vona umytych vlasov, vonajucich po nejakom sampone ( naj. nieco s pomarancom - to na vlasoch mozem :-) ) a nejake prijemne telove mlieko :-P ... btw.: damske vone neviem rozoznavat ani ja :-P ...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

mne sa strasne paci vonava zena... ale mala by to byt taka decentna vona. nie ze vonia na 10 metrov, ale len ked ste pri nej blizko...
Ked jej krasne vonaju jemne vlasy...
A aj sa vona parfemu zmiesa s vonou jej pokozky tak je to nieco uzasne...
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

no ja mam dost zaujimavu skusenost s vonavkami. pred istym casom som flirtoval s 3 dievcatami (nie naraz, ani sa nepoznaju). Boli to uplne rozdielne povahy, rozdielny vyzor postava, proste ziadne spolocne rysy. Nevedel som prist na to, ze preco ma prave tieto tri pritahuju... az po nejakom case som sa dozvedel, ze pouzivaju rovnaky parfem... dost ma to dostalo, ze nejaka vodicka moze mat az takuto moc... casto si to neuvedomujeme a deje sa to podvedome, ale svojich partnerov si vyberame aj podla ich vone. ci uz prirodzenej, alebo umelej... to je proste chemia...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

z vône ženy sa idem doslova skoro posrať.. ked prejde iba po ulici okolo mna a mna zavanie jej vôňa pfff v celom tele sa mi napnú svali a mám chuť kričať ... a bežať za nou hh
sevens
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sevens »

Vôňa ženy je SUPER :oops: , taka drazdiva,jemna,decentna,nezna a intimna, jednoducho nieco UZASNE :wink:
nenormalne ma to vie rozdrazdit a saliem ako ... :twisted:
:aasmile6: Zlatinko :smt057
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

vôna zeny je krasna, drazdiva a tazko sa na nu zabudne
takto mi vonala moja spoluziacka :D ktoru som mal hoci len kratko ale na vonu jej vlasov nikdy nezabudnem aaachhhh :cry: fnuk
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no ja som maval z mojej byvalej pachove halucinacie ...ides po tescu a zrazu ju hladas okolo seba :lol:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

myslim ze slecna zanecha lepsi dojem ked prejde okolo vas a prijemne vonia .. :) je to take +
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

triple napísal:z vône ženy sa idem doslova skoro posrať.. ked prejde iba po ulici okolo mna a mna zavanie jej vôňa pfff v celom tele sa mi napnú svali a mám chuť kričať ... a bežať za nou hh
To máš pravdu aj ja niekedy... :) K+
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

no ja ked pridem k nejakej dobrej priatelke obijmem ju a zacitim ze jej vonaju vlasy tak sa od nej neviem odlepit je to nieco super... fakt... takisto pokozka ... takze sa pridavam k jin - ovi.... a tiez ked niekedy idem po meste napr telefonujem prejde okolo mna nejaka slecna alebo aj pani :oops: a zacitim jej vonu ani sa na nu nemusim pozriet normalne akokeby som lietal... je to nieco super ked prejde okolo baba ani ze si ju clovek nevsimne a nadherne onia... nieco super... :wooow:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

teraz v piatok som tak šiel po chodbe v robote a zrazu mi niečo vošlo do nosa... som sa riadne zastavil a zhlboka sa nadýchol (ako pes ked vetrí) celého ma striaslo a hovorím si boha táto vôňa mi je známa tá nová peknučká sekretárka bude niekde tu... alebo to bola určite... otvorím dvere a ona tam
ked som ju zbadal a zacítil ešte lepšie skoro som sa posral heh.. iba priblblý úsmev som hodil to bolo vše
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Včera som zistil, že je naozaj pravda nejaké dievča vonia. Išiel som po Žiline a prechádzal som okolo takej dievčiny ľahšieho razenia (podľa môjho názoru) a mala takú prenikavú vôňu, že som mal chuť si odpluť. TAKŽE NIE VôŇA AKO VôŇA A NIE JE DIEVČA AKO DIEVČA. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:TAKŽE NIE VôŇA AKO VôŇA A NIE JE DIEVČA AKO DIEVČA. :)
jj to sedí.. nie ku každej pokožke sa hodí hocijaká vôna..
ale ked to holka trafí a k tej jej pokožke trafú voňu, s ktorou ked sa to zmieša tak pff na cucky,,na kolená,, a som tvoj otrok
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No to je jasné! Mňa zaujme každá žena ktorá pekne vonia. Niekedy som s toho mimo. :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja mám tiež rada, keď človek má už pre seba nejakú typickú voňavku a sedí jeho charakteru a osobnosti. Je super, keď sa dá identifikovať prítomnosť nejakého človeka na základe parfumu. Mne sa raz stalo, že jedna pani, čo kráčala predomnou mala takú krásnu voňavku, že som sa jej musela ísť spýtať, akú používa. :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Voňavky.. :) hmm..
- Mne sa najviac páčila vôňa I.love.love,ktorú som kúpil priatelke na sedemnástku. To som vtedy pochodil celú fann parfumeriu, všetko oňufal a táto bola naj.
- Samozrejme, ako ste písali, vôňa sa musí tej babe aj hodiť.
- Taktiež to netreba preháňať. Mal som takú susedu, že po nej ísť vo výťahu :? až na deviate poschodie bola dusička. A to bola cca 20 ročna baba :|
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Frikso napísal:Voňavky.. :) hmm..
- Mne sa najviac páčila vôňa I.love.love,ktorú som kúpil priatelke na sedemnástku. To som vtedy pochodil celú fann parfumeriu, všetko oňufal a táto bola naj.
- Samozrejme, ako ste písali, vôňa sa musí tej babe aj hodiť.
- Taktiež to netreba preháňať. Mal som takú susedu, že po nej ísť vo výťahu :? až na deviate poschodie bola dusička. A to bola cca 20 ročna baba
:|
No ak si toto musel zažívať tak to ti fakt nezávidím.. :?
A vieš, možno tá baba mala nejaké osobné dôvody na to, aby použivala toľké množstvo na seba, že sa potom ani vo výťahunedalo dýchať.... :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:A vieš, možno tá baba mala nejaké osobné dôvody na to, aby použivala toľké množstvo na seba, že sa potom ani vo výťahunedalo dýchať.... :(
aha ty budeš nejaký múdri asi .. alebo doktor.. :lol: waran
jednoduchá odpoved.. bola to pizda čo nevedela čo zo sebou a ako zaujať
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

mne sa najviac lubi taka prirodzena vona.... nemyslim ked je spotena alebo co, len cerstvo osprchovana..... jasne ze je tam aj vona sprchoveho gelu (sampona) ale aj tak je to take najprirodzenejsie....
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

wolodo napísal:mne sa najviac lubi taka prirodzena vona.... nemyslim ked je spotena alebo co, len cerstvo osprchovana..... jasne ze je tam aj vona sprchoveho gelu (sampona) ale aj tak je to take najprirodzenejsie....
tak tak .. a este milujem vonu cerstvo zmytych vlasov :D
Napísať odpoveď