Citate knihy?
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ben Elton má super knihy - najviac sa mi páčila High Society (myslím že je preložená do češtiny ako Lepší společnost), ale aj ďalšie - Chart Throb, First Casualty, Dead Famous, Past Mortem...
Henning Mankell má strašne dobré detektívky, posadené do prostredia južného Švédska
Mno a naposledy som prečítala A Long Way Down od Nicka Hornbyho a to môžem len odporučiť.
Henning Mankell má strašne dobré detektívky, posadené do prostredia južného Švédska
Mno a naposledy som prečítala A Long Way Down od Nicka Hornbyho a to môžem len odporučiť.
-
seth82
Darca
Mika Waltari je jednym z naj spisovatelov...osobne som precital od neho vsetko,este aj jeho biografiu..odporucam vsetkym, hlavne toho Egyptana Sinuhe...skvela kniha, ktora vas nepusti od deja...Eritrea napísal:ja som zacala od Mika Waltariho- Cierny anjel , ma to dva casti...este som od neho citala Egyptan sinuhe
-
jin
VIP
Erich Fromm - Ľudské srdce a jeho nadanie ku dobru a zlu
V tejto knihe sa pojednáva o tom, čo je zlo vo svojej podstate, pojednáva o povahe zla a voľbe, medzi dobrom a zlom. Táto kniha je v určitom zmysle protikladom ku Umeniu milovať. Ak tam bola hlavnou témou schopnosť človeka lásky, tu je hlavným motívom schopnosť človeka ničiť
Odporúčam všetkým nadšencom psychológie. Táto kniha je písaná celkom prijateľným štýlom aj pre laika a rozoberá tu témy, ako narcizmus, nekrofilný charakter, alebo oidipovský komplex.
V tejto knihe sa pojednáva o tom, čo je zlo vo svojej podstate, pojednáva o povahe zla a voľbe, medzi dobrom a zlom. Táto kniha je v určitom zmysle protikladom ku Umeniu milovať. Ak tam bola hlavnou témou schopnosť človeka lásky, tu je hlavným motívom schopnosť človeka ničiť
Odporúčam všetkým nadšencom psychológie. Táto kniha je písaná celkom prijateľným štýlom aj pre laika a rozoberá tu témy, ako narcizmus, nekrofilný charakter, alebo oidipovský komplex.
knihy ktore ma zaujali:
Harry Potter-mam taky citak ze s tym som zacal a pacilo sa mi ze cim som starsi tym boli knihy hustejsie
Pan prstenov-precital som vacsinu knih od Tolkiena on je skutocna kapacita v pisani fantasy-romanov, ten jeho svet je tak kurevsky obrovsky ze je to az neuveritelne.
Odkaz dracich jazdcov-pekne otrepane ale pekné, obe knihy som precita na jeden dych co kniha to maximalne 3dni
Godfather-uplna parada
Motylek-super vajcak ked je vsetko co napisal pravda
Stoparov sprivodca po galaxii-fajak na fajke fakt super na zasmiatie
Tod knihy ktore mi pridu na um
ps:dnes som cez vyucovanie precital knihu Peter a Lucia a ked som sa dostal na koniec a oni zomreli tak som zacal kopat do vsetkeho co som videl asi zo ziadnej knihy som nemal take nervy ako z tejto
Harry Potter-mam taky citak ze s tym som zacal a pacilo sa mi ze cim som starsi tym boli knihy hustejsie
Pan prstenov-precital som vacsinu knih od Tolkiena on je skutocna kapacita v pisani fantasy-romanov, ten jeho svet je tak kurevsky obrovsky ze je to az neuveritelne.
Odkaz dracich jazdcov-pekne otrepane ale pekné, obe knihy som precita na jeden dych co kniha to maximalne 3dni
Godfather-uplna parada
Motylek-super vajcak ked je vsetko co napisal pravda
Stoparov sprivodca po galaxii-fajak na fajke fakt super na zasmiatie
Tod knihy ktore mi pridu na um
ps:dnes som cez vyucovanie precital knihu Peter a Lucia a ked som sa dostal na koniec a oni zomreli tak som zacal kopat do vsetkeho co som videl asi zo ziadnej knihy som nemal take nervy ako z tejto
The Art of War a.k.a. Umenie vojny...jedna z knih, ktore ma naozaj zaujali aj napriek tomu, ze je trochu narocnejsia na pochopenie
...
cs.wikipedia.org napísal:Umění války (孫子兵法), nebo-li Vojenská strategie rodiny Sun, je monumentální válečnické dílo sestavené legendárním čínským vojevůdcem Sun-c'. Jedinečnost díla spočívá v nadčasovosti uváděných taktik a strategií, s celospolečenskou působností a přenosem také do civilního života.