Gaim, nacitanie kontaktov
Gaim, nacitanie kontaktov
Zdravim vsetkych, tak opat já
Pouzivam Gaim, dako mi prirastol k srdcu. Mam tam 3 ucty, no s uctom mojej sestry su problemy ohladne pridania kontaktov. Ma ich tam len zopar, v skutocnosti ich ma okolo 30 ci 40. Aj to vyhadzovalo daku chybu, ze nemoze pridat do skupiny 1, ci tak nejak, uz jej to nevyhadzuje neviem z akeho dovody, no kontakty stale nie su. Potom mi to tu vzdy vypne a ide do winu. Nestretol sa niekto s tymto problemom? Diki moc.
Pidgin
ja som to tak vyriesil ze pustam 2 pidginy /na kazdy jeden ucet/ a nacita vsetky kontakty/ja ich mam 53 a segra okolo 30/
Takze pidgin. Najprv som si z home/.pidgin odstranil subory account.xml a accels. Ale ucty nacitalo aj tak. Tak som cez pidgin vsetko mazol. Pridal som vsetky ucty spat, nepomohlo. Tak som to este raz vymazal. Pridal som len ten sestrin nepodarený a zmena ziadna, taktiez je len asi 10 kontaktov nabehlo rovnako ako s gaim. Tak ja uz vazne neviem.
Edit: Pri Kopete je to rovnake, taktiez jej nenacita kontakty. Ale vo windoze v mirande, icq, je jedno aky klient ale ide to.
Edit: Pri Kopete je to rovnake, taktiez jej nenacita kontakty. Ale vo windoze v mirande, icq, je jedno aky klient ale ide to.
Pod linuxom v ziadnom, vo wine, ci je to miranda, ci oficialny icq klient, qip. Cez Icq2go to ide aj pod linuxom, no to nema docinenia so systemom nic, okrem nainstalovanej javy, ak sa nemylim. Kontakty su autorizovane samozrejme. Prave ma napadol taky napad, som si vsimol, ze pidgin je aj pre win. Ci by nebolo mozne pod winom spustit pidgin, alebo pod wine a nejakym sposobom exportovat kontakty. Len neviem ci tuto moznost pidgin v sebe ma.
Edit: Miranda nainstalovana pod wine /emulatorom
, lebo to pisem jak tatar/ sa sprava rovnako, nenacita vsetky kontakty, iba to co pidgin.
Edit: Miranda nainstalovana pod wine /emulatorom
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
neustale problemy
Mam ubuntu 7.10 a pidgin stale s neznamych pricin pada... niekto pise, a ked pride sprava tak to padne...neda sa s tym nic robit a musim ho restartovat... kamos ma Fedoru 7 a pidgin mu robi to iste..