Indigo napísal:No to je tazke povedat, zalezi od utokov co na teba chodia.
uz dlho na mna neboli ziadne utoky (asi preto ze mam daleko najvacsiu populi v okoli)...tato obrana je cisto preventivna do buducnosti + ju planujem rozsirovat ako sa len bude dat
s tym utocenim na oazy je to potom dobre...v oaze si nikto nemoze postavit hradbu takze ked bojovat tak v oaze
chcem zmenit HL DEDINU. V sucasnej som znizil REZIDENCIU na 9ty level a chcel by som dat hl budovu svoj multicrop v ktorom mam rezidenciu na 13 lvl. Musim v sucasnej hlavnej zburat rezidenciu uplne?
Co som pochopil tak REZIDENCIA a PALAC je viacmenej to iste.
Matros napísal:ja hram na .com speede a 14 a tie uz v pohode stacia na taku celkom dobru army
hmm tak to hej ale ako to riesis s obilim ?? Takych 1000 equites ceasaris ma uz peknu spotrebu....(4000 obilia) A ked hovorime o peknej army tak potrebujes este ovela viac...
surfista napísal:hmm tak to hej ale ako to riesis s obilim ?? Takych 1000 equites ceasaris ma uz peknu spotrebu....(4000 obilia) A ked hovorime o peknej army tak potrebujes este ovela viac...
ze si ju zalozis v multicrope a das ho ako hlavnu dedinu aby si tunoval obilne polia
btw v ktorom momente si mozem menit hl dedinu?
Ked v hlavnej zrusim celu rezidenciu tak sa mi v inej objavi ta moznost???
surfista napísal:hmm tak to hej ale ako to riesis s obilim ?? Takych 1000 equites ceasaris ma uz peknu spotrebu....(4000 obilia) A ked hovorime o peknej army tak potrebujes este ovela viac...
Tak ja som povodne v hlavnej dosiahol nieco okolo 12k cropu produkciu. Ale s MC sa to porovnat neda.
IZZi-BA napísal:stalo sa vam ze sa vam produkcia obilia zmensila na -1 boha mne teraz a mam polia vsetky na urovni 3 nechapem co mam robit?
omg, rychlo vymaz ucet
ja som teraz zbrojil a produkcia obilia isla do minus 2500 !!
Rozsir posia lebo 3tia uroven je nic moc aj na zacinajucu dedinu
Je vobec haluz ze ti to dovolilo stavat ked sa dostanes do minusu.
btw any new advice na menenie HL DEDINY? (problem opisany povyse v prispevku)
PLIIIZ
dair napísal:chcem zmenit HL DEDINU. V sucasnej som znizil REZIDENCIU na 9ty level a chcel by som dat hl budovu svoj multicrop v ktorom mam rezidenciu na 13 lvl. Musim v sucasnej hlavnej zburat rezidenciu uplne?
Co som pochopil tak REZIDENCIA a PALAC je viacmenej to iste.
Pokiaľ viem, tak Rezidenciu v dedine, ktorú máš momentálne ako hlavnú búrať netreba, zbúraj ju v dedine, ktorú si chceš dať ako hlavnú Myslím, že si ju búral zbytočne (myslím tú čo máš teraz v hlavnej)
Rozmyslam, ze zmazem ucet. Je to peklo na cas. A este k tomu som ten typ, co citi strasnu potrebu byt vo vedeni, je to moc takto na semester. To je hra pre tipkov, co maju robotu za kompom cele dni, alebo na prazdniny...Ale je mi to dost luto, mam popku asi 1700, v off rebricku sa drzim v TOP300, trvalo to tri mesiace
Holubar napísal:Rozmyslam, ze zmazem ucet. Je to peklo na cas. A este k tomu som ten typ, co citi strasnu potrebu byt vo vedeni, je to moc takto na semester. To je hra pre tipkov, co maju robotu za kompom cele dni, alebo na prazdniny...Ale je mi to dost luto, mam popku asi 1700, v off rebricku sa drzim v TOP300, trvalo to tri mesiace
Ostan Daj tomu este par mesiacov a uz neskoncis vobec a budes na tom ako ja
Indigo napísal:Ostan Daj tomu este par mesiacov a uz neskoncis vobec a budes na tom ako ja
no lenze ty si na tom uz fakt ze dost zle....
ale vsimol si si ze nejakym zazrakom nasa ally je niekde na 3 tom mieste ? myslim ze sa to zacina zlepsovat a coskoro nas niekto zrujnuje a budeme moct s travianom prestat a bude klud
mathev napísal:no lenze ty si na tom uz fakt ze dost zle....
ale vsimol si si ze nejakym zazrakom nasa ally je niekde na 3 tom mieste ? myslim ze sa to zacina zlepsovat a coskoro nas niekto zrujnuje a budeme moct s travianom prestat a bude klud
Môžem vedieť ako sa volá vaša alli a na ktorom serveri hráte? Dík za odpoveď