EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Podľa mňa sú EMO deti divné... Je to síce ich rozhodnutie k čomu sa pridajú, tak isto ako sme sa rozhodli v ich veku my, ale nie som si istá či rezanie sa koli tomu, že by som mala je vhodné... Tak isto mi asi trochu prekáža, ich preberanie doplnkov z iných štýlov... A ešte Ťa budú presvidčať, že šachovnica je to čo extrémne vyjadruje EMO...
:?:
samploom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa samploom »

to by aj sedelo: cierno-biele videnie sveta, max.kontrast - nerozhodnost az schiza.. :roll:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

nemam proti nim nic, oni si kazia zivot :wink:
Maro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Maro »

EMO neznasam!!!napr. moj spoluziak je EMO a najradsej by som mu jednu vrazil... uprastred hodiny sa na neho pozrem a on si spendlikom robi do ruky ciarky ktore krvacaju a potom si na ruku napise napis Emo Boy... :evil:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Maro napísal:EMO neznasam!!!napr. moj spoluziak je EMO a najradsej by som mu jednu vrazil... uprastred hodiny sa na neho pozrem a on si spendlikom robi do ruky ciarky ktore krvacaju a potom si na ruku napise napis Emo Boy... :evil:
vravim sak im daj pokoj, oni si kazia zivot...pokial do toho nezatahuju inych je vsetko ok
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Maro napísal:EMO neznasam!!!napr. moj spoluziak je EMO a najradsej by som mu jednu vrazil... uprastred hodiny sa na neho pozrem a on si spendlikom robi do ruky ciarky ktore krvacaju a potom si na ruku napise napis Emo Boy... :evil:
hold to bude nejaky nevyspely chlapec..,stavim sa ze ani nevie co vlastne je emo len che byt niecim zaujimavy
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

:D sak jeho to niekedy prejde,emo urcite niekedy vyjde z mody
Maro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Petoo: sak nikto sa s nim nebavi.. ale co ma najviac stve ze baby na neho letia a pritom je skaredy jak noc...

aruN: nj... je to taky lol

c.a.r.n.e.: to dufam... bol predtym na hip-hop a mal vselijake znackove veci ako G-Unit, Ecko a podobne a zacalo EMO a vsetky veci dal kamosom zadarmo a kupil si new oblecenie.. samozrejme emacke
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

podla mna to niesu cisty ludia...vacsina z nich su len ti co sa hraju na EMO a ti ostatni, no coment....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Flame premazaný. Pokračujte v téme, ale ako ľudia, nie ako dementi včera večer.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Maro napísal: c.a.r.n.e.: to dufam... bol predtym na hip-hop a mal vselijake znackove veci ako G-Unit, Ecko a podobne a zacalo EMO a vsetky veci dal kamosom zadarmo..blablabla
no tak toto ti zas neverim ...
Maro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:no tak toto ti zas neverim ...
tak ver.. nevymyslam si.. lebo on je uplny dmnt
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Maro napísal:tak ver.. nevymyslam si.. lebo on je uplny dmnt
co ho riesis?zasmej sa na nom a nechaj ho ist.nech si robi co chce predsa.a ked na nho letia baby tak to su nedozrete piciny,ich to prejde....
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

emo luzer takychto by som zakopal nevie ani co to je precita na nete a uz to robia aj oni emo je o niecom inom kur*a ludstvo budicek, premna je emo hudba a paci sa mi..

/ked davas karmu tak sa podpis ak mas gule
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

boze 95% vasich nazorov tu tipu "nenavidim ich" je obycajne nackovske zmyslanie, sa kur*a uvedomte ludia zijeme v slobodnej demokratickej krajine sak nikomu ty ludia nic nerobia
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

to ze mi nic nerobi znamena ze nemozem povedat ze ho neznasam?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

awtt napísal:boze 95% vasich nazorov tu tipu "nenavidim ich" je obycajne nackovske zmyslanie, sa kur*a uvedomte ludia zijeme v slobodnej demokratickej krajine sak nikomu ty ludia nic nerobia
Hej ? aj ja nemusim EMO ludi ja som mal raz EMO priatelku a ked som sa s nou išiel rozist tak sa mi vyhrazala ze sa koli mne zabije a podobne a skoro to urobila a ani nevies ako ma tym naštvala si ešte nezazil asi take citove vydieranie ked sa ti človek ktoreho maš ešte fakt velmi rad vyhraza ze sa koli tebe zabije ......
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

awtt napísal:boze 95% vasich nazorov tu tipu "nenavidim ich" je obycajne nackovske zmyslanie, sa kur*a uvedomte ludia zijeme v slobodnej demokratickej krajine sak nikomu ty ludia nic nerobia
Ja mam EMO na haku, no neznášam, keď v nejakej téme, kde ide o názory niekto vytasí to, že sme v slobodnej demokratickej krajine.
-Totiž to nie je žiaden argument, skôr by som povedal, že keď už sme v tej slobodnej krajine, tak sa môžme slobodne prejaviť. No ofence. :)
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

mne je to jedno...nech ma kazdy svoj styl a ked je spokojny,tak nie je o com :)
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

moni19 napísal:mne je to jedno...nech ma kazdy svoj styl a ked je spokojny,tak nie je o com :)
suhlasim.
Aj ked je pravda, ze som sa skoro poskladal, ked jedna vemi velmi pekna a mila babenka sa zo mnou stretla a po case kecania, uz neviem ako sme ku tomu dolsi povedala nieco v tomto zmysle: "vies aky to je misthe (super) pocit, ked ti tecie krv ??" .... potom mi ukazala ruky :cry:
Asi dve minuty som na nu civel a rozmylal som, ako sa taka mila dusa dokaze niecomu takemu podat a nasledne co povedat.......
Kecali sme o tom asi 15 hodin, celu noc, a potom som zistil, co je prava podstata emactva a ten ktory na emakov nadava, nevie nic. Vidi iba vonkajsok (rezne rany)... Nevidi do duse cloveka ani na jeho psychiku.

Co sa tyka obliekania, tak sa mi to misthe paci. Jaseze aj vlasy, ale dost ma sere, ze emo vlastne pozbieralo vsetky naj prvky z inych stylov a do toho este pichlo rezanie. (priklad: tento typ vlasov (cierne a cez oko) uz davnejsie mali urcity rockeri...... a je toho viac).
Napísať odpoveď