Pro Evolution Soccer 2008
Pro Evolution Soccer 2008
Vsetky nazory k demu a k novinkam ohladom PES 2008 piste sem. Predsa len tema pes6 je o pes6 a nie o pokracovani tejto skvelej serie...
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nevie no ja mam stiahnut este 10% ale co som cital na proevocz tak tam pisali ze je to dobre druhy zase ze si snad robi KONAMI srandu a inac na nvidii 7800 viem ze to ide 1024x786 high pekne plynulo
tot zatial vsetko zajtra ponuknem vlastne pripomienky a komentare na demo a dufam ze to bude dobre lebo PES6 uz ma dako neberie 
-
DanielDevil
Addict
-
tom.tom11
Star
Aj vam sa to tak neuveritelne dlho instalovalo??Ja som to teraz pred 5minutami zapol a este mam len 1policko
takze asi az zajtra
EDIT:Akosi sa mi to rozbehlo za moment napisem ako to ide na X1600pro 256mb
EDIT2:No na High mi to ide sice dako divne ze chvilu to ide plynulo a potom trosku seka ale neviem ci to nerobi procesor ale ostatok az zajtra...inac celkom dobre to je aspon mne sa to paci
EDIT3:Dnes uz fakt posledny som este posielal na mobil video tak preto mi to sekalo uz to ide paradne pockam este na piatok a dame s kamosom uz sa tesim len keby bol daky expander na 45minut polcas lebo toto je kratke
EDIT:Akosi sa mi to rozbehlo za moment napisem ako to ide na X1600pro 256mb
EDIT2:No na High mi to ide sice dako divne ze chvilu to ide plynulo a potom trosku seka ale neviem ci to nerobi procesor ale ostatok az zajtra...inac celkom dobre to je aspon mne sa to paci
EDIT3:Dnes uz fakt posledny som este posielal na mobil video tak preto mi to sekalo uz to ide paradne pockam este na piatok a dame s kamosom uz sa tesim len keby bol daky expander na 45minut polcas lebo toto je kratke
neviete co s timto??hmm no stiahol som to.. lenze ked spustim instalaciu, zacne mi to rozpakuvat... na C-cko kde som mal volnych 200Mb... a popritom mam na I-cku 20Gb... tak som vymazal co sa dalo a mam volnych na C-cku 1200Mb... pekne to rozpakuje, dam to instalovat na I-cko, len mi napise ze mam malo miesta.. neviete niekto co s tym?? neda sa to dako presmerovat to miesto rozpakovania?
-
DanielDevil
Addict
-
tom.tom11
Star
No tak ako som uz spominal tak na Mojom AMD 3000+64bit,x1600pro 256mb a 1536MB RAM to ide pekne plynule na max.1024x786 len pri niektorych situaciach to poseka ale to jen nic ide to good uz sa tesim na full....musim si zvyknut na strelu uplne inac sa striela dako dlho treba podrzat zatial som dal stale taku co skoro ani nedosla k brankarovy a inac priame kopy su lepsie spravene pekne sa kopu hra je realnejsia a pohyby su dost dobre....sice ma hneva ze sa neda dat 30-45minut polcas a dobre je ze ide multak teda dufam zatial som neskusal gamepad
heheVINNIE napísal:ak mam sudit toto demo, tak podla mna je PES 6 lepsie, ale necham sa prekvapit plnou verziou, zatial nic moca tie naroky su dost vysoke na dvojgigaci, giga ramky, 256 pcie grafe mi to na medium trha....
Celkom som prekvapeny z urovne Top player, kde v PES6 som obcas vyhraval hladko 11-0 ale tu tomu tak nie je. Som rad ked to uhram na remizu