Existuje nejaka simulacia, resp. arkada o f1?
Existuje nejaka simulacia, resp. arkada o f1?
mam na mysli hru na PC, moze byt aj starsia, ale nie velmi stara.
Diky
Diky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
F1 Challenge 99-02
Grand Prix 4, 3, 2
Simulacia je F1 Challenge, ale mne sa viacej pacila seria GP, pretoze to bolo ovladatelne aj bez klavesnice a pre mna to malo vyssiu hratelnost. F1 Challenge bolo prilis zlozite a bolo to len pre skutocnych fanusikov F1 a tych, ktori maju radi simulaciu. Pri GP2 som mozno tak 7 rokov dozadu cez leto posedel svoj cas, ked som jazdil dlhu sezonu (zavod trval mozno aj hodinu), k tomu treba priratat kvalifikaciu... Taktiez mam v GP2 za sebou plnu dlzku zavodu v Monacu... GP3 a 4 tusim prinasa uz aj zmenu pocasia a moznost si zahrat zavod za zazda, F1 Challenge to ma samozrejme tiez, navyse este pri vyssej realnosti.
Grand Prix 4, 3, 2
Simulacia je F1 Challenge, ale mne sa viacej pacila seria GP, pretoze to bolo ovladatelne aj bez klavesnice a pre mna to malo vyssiu hratelnost. F1 Challenge bolo prilis zlozite a bolo to len pre skutocnych fanusikov F1 a tych, ktori maju radi simulaciu. Pri GP2 som mozno tak 7 rokov dozadu cez leto posedel svoj cas, ked som jazdil dlhu sezonu (zavod trval mozno aj hodinu), k tomu treba priratat kvalifikaciu... Taktiez mam v GP2 za sebou plnu dlzku zavodu v Monacu... GP3 a 4 tusim prinasa uz aj zmenu pocasia a moznost si zahrat zavod za zazda, F1 Challenge to ma samozrejme tiez, navyse este pri vyssej realnosti.
-
Šu-Do
Redeemer
mno jo... tak ako hojko hral GP celu sezonu tak ja som si ju odjazdil v F1 Challenge 99-02.. a na klavesnici.. vsetko full kola a full qualifi... uroven AI je super a da sa perfetkne doladit.. pohlad z kokpitu je super a ovladanie tiez... su do tejto hry aj nove sezony ktore skrasluju textury a pridavaju nove veci.. proste ako nova F1.. trate formule jazdcov atd... proste tejto hre je venovana dost velka pozornost kedze je to jedina normalna F1 na PC
-
Šu-Do
Redeemer
mnooo.. ja mam obe tie sezony 07.. newiem ci ich je viac.. ale zazrel som len dve teda dve som stiahol..hojko napísal:Šu-Do: Skusal som pred rokom v lete F1 Challenge aj s updatmi, ale nepodarilo sa mi to rozbehat. Mal som tam sezonu tusim 2007 a po pusteni to padlo, takze som sa na to vykaslal.
F1 Mania 2007 co je len mod ktory sa doinstaluje do cistej hry a F1 Challenge2007 KRC co je uz full instalacka a na HDD to ma nejako 1GB
... a isli mi obe v pohode.. teraz mam jednu akurat instalnutu.. ale newiem ktoru.. akurat ze s tymi modmi su aj bugy.. bugy na tratiach niektorych bohuzial..
-
Šu-Do
Redeemer
Re: re
prave preto na PC nebola ziadna F1.. iba pre PSMonako2 napísal:co tak F1 2002 od EA. kedy vide oficialna verzia F1? pocul som nieco, ze licenciu ma firma sony a tak EA nemoze nic do roku myslim 2009