mathev napísal:no lenze ty si na tom uz fakt ze dost zle....
ale vsimol si si ze nejakym zazrakom nasa ally je niekde na 3 tom mieste ? myslim ze sa to zacina zlepsovat a coskoro nas niekto zrujnuje a budeme moct s travianom prestat a bude klud
este k tej teme maximalneho vyvinu surovinoveho poľa, tak kamos tvrdi ze je to lvl 18. a potrebujem na to 3 sklady, kolo 500 (ci 300 ?) tisic z kazdej surky stoji vyvoj.
inkognitto napísal:este k tej teme maximalneho vyvinu surovinoveho poľa, tak kamos tvrdi ze je to lvl 18. a potrebujem na to 3 sklady, kolo 500 (ci 300 ?) tisic z kazdej surky stoji vyvoj.
Indigo: potreboval by som poradit nejaku dobru taktiku pre hromadne utoky. Drtime jednu ali, su rozdeleni na tri sektory a tak by to mala byt malina, ale uz nam rozbili dost utokov, neviem, co robime zle. Ja som prisiel o celu army a o hrdinu Haeduana na 13ke, kurevsky drahy. Co je taky podstatny zaklad uspechu pri vojne?
Holubar napísal:Indigo: potreboval by som poradit nejaku dobru taktiku pre hromadne utoky. Drtime jednu ali, su rozdeleni na tri sektory a tak by to mala byt malina, ale uz nam rozbili dost utokov, neviem, co robime zle. Ja som prisiel o celu army a o hrdinu Haeduana na 13ke, kurevsky drahy. Co je taky podstatny zaklad uspechu pri vojne?
Faky, kobercove nalety, faky, viac clenov utociacich na jedneho cloveka, ospehovane okolie, nocne utoky ked vacsina ludi spi ...
vazeny, objavil som novu vec a to "div sveta" v navode je moznost clicnut na tu budovu, ale ked na to clicnem tak mi ukaze prazndnu stranu. Dajte si navod, infrastruktura, velky sklad alebo velku sypku, no a na jej zhotovenie treba div sveta lvl 0.
WFT ??
Div sveta sa objaví pred koncom hry. Keď ho dostaváš na 100. úroveň hra končí. Veľký sklad sa dá postaviť len v natarskej dedine
Tu to máš popísané - http://forum.travian.cz/showthread.php?t=22563