to len teraz budem pisat o tom svojom. a viac k tomu ani nebudem mat co povedat.
kratky citat z 22.11.2004
v tom case bolo jedno euro na urovni 39,250 (deviza-stred). kazdy si snad vie vypocitat, kolko stal 1km dialnice v roku 2004. na jesen roku 2005 sa zacala stavat dialnica pre kiu. cena 5,3 miliardy skk za 7,5 km dialnicu. o5 si kazdy vie vypocitat kolko stoji 1km.Slovenské diaľnice patria k najdrahším v EÚ
BRUSEL - Výstavba diaľnic na Slovensku patrí medzi najdrahšie v Európskej únii. Kilometer slovenskej diaľnice stojí podľa odhadov Európskej komisie asi 12,5 milióna eur, zatiaľ čo napríklad v prípade Českej republiky 8,4 milióna.
to, na co sa tu snazim poukazat, je fakt, ze niektore zmluvy su este v platnosti. to znamena, ze je dana aj cena. a cenova latka je uz teraz priliz vysoko. ktora fy. ti postavi 1km dialnice v roku 2007, za povedzme co i len 350 mil. korun, ked pred cca troma rokmi dostali za podobny usek, s podobnym profilom cca 500 mil. korun??? a ver mi, ktorykolvek politik by mal problem, zrazit tuto cenu, ktoru cigan nahodil.
teraz mi napises co? ze som si nevsimol tie dve .. medzi vetami?