Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tento film som videl nedavno a stal sa snad mojim najoblubenejsim, dobre spraveny konecne trosku zmena a este aj haluzGothaR napísal:Jednoznacne odporucam Crank(Zastav a neprezijes). Velmi prijemny akcny film, idealny na oddych po narocnom dni. Je to nabite akciou, ziadne zbytocnosti alebo nerealne blbosti, bol som velmi prijemne prekvapeny.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vcera som konecne stiahol DVDRIP Die Hard 4. Je to fakt kvalitka, sice Bruce uz nema taky ten sarm ako niekedy, ale teraz je to zase doplnene o paradne efekty. Je tam vela veci prehnanych ,ale to bolo v celej serii a vobec to netreba riesit, ebo nikomu tam nejde o realitu ale o zazitok. Idem to pozriet znovu

-
Šu-Do
Redeemer
WAR
http://www.csfd.cz/film/226313-war/
Jet Li a Jason Statham z Crank... akoze parada.. obsadenie je SUPER... proste paradny akcny film
zase na csfd nizke hodnotenie
nehapem... ale ja by som dal 90%
Jet Li a Jason Statham z Crank... akoze parada.. obsadenie je SUPER... proste paradny akcny film
zase na csfd nizke hodnotenie
-
R1k1nko
Darca
vsak to ! ja sa dost riadim CSFD a ked niekedy stiahnem film co ma 50 -60 a ceknem ho tak sa mi moc PACI .... a ja by som tomu dal 70-80Šu-Do napísal:WAR
zase na csfd nizke hodnotenienehapem... ale ja by som dal 90%
-
NuSuey
Professional
pozeral som, bolo to pekne - vcelku .. ano su tam prehnane veci ale v pohode sa to dalo pozerat - pokial by som ale nebol unaveny a ku koncu filmu by som nezyval (kvoli unave) tak by som z toho mal lepsi zazitok. ale ako taky pohodovy-akcnak na vikendovy vecer istotne je dobryHolubar napísal:Vcera som konecne stiahol DVDRIP Die Hard 4. Je to fakt kvalitka, sice Bruce uz nema taky ten sarm ako niekedy, ale teraz je to zase doplnene o paradne efekty. Je tam vela veci prehnanych ,ale to bolo v celej serii a vobec to netreba riesit, ebo nikomu tam nejde o realitu ale o zazitok. Idem to pozriet znovu![]()
(ale mam radsej filmy s vacsou dejovu castou a menej akcnejsie asi viac )
-
Šu-Do
Redeemer
tak potom http://www.hojko.com/post696210.html#696210NuSuey napísal:(ale mam radsej filmy s vacsou dejovu castou a menej akcnejsie asi viac )
-
Šu-Do
Redeemer
Planet Terror
no WAW... co viac dodat.. taketo filmy sa objavia jeden krat za par rokov... proste pecka... tolko efektov ze koniec... v podstate cely film je v efekte ale i tak.. krv, vnutornosti... proste cool...
zahral si tam aj Bruce Willis take jednoduche sceny a aj Fergie
ale hlavny herec nemal chybu.. proste tvrdak ako ma byt na takyto film..
cely film som sa citil dobre a kazda sekunda filmu bola uzasna... nie ako Dragon War pri ktorom som 5X mierne zaspal... toto je uz ine KAFE.. urcite odporucam
no WAW... co viac dodat.. taketo filmy sa objavia jeden krat za par rokov... proste pecka... tolko efektov ze koniec... v podstate cely film je v efekte ale i tak.. krv, vnutornosti... proste cool...
zahral si tam aj Bruce Willis take jednoduche sceny a aj Fergie
ale hlavny herec nemal chybu.. proste tvrdak ako ma byt na takyto film..
cely film som sa citil dobre a kazda sekunda filmu bola uzasna... nie ako Dragon War pri ktorom som 5X mierne zaspal... toto je uz ine KAFE.. urcite odporucam
-
Grosay
Star
Crank - dobra vecicka
War - zaujimavy film, velky a necakany zvrat udalosti
Hot Fuzz - "komedia" spracovana zaujimavym sposobom. Kazdy mame iny vkus, no u mna je tento film v prvych prieckach.
Dog's breakfast - na to,ze to je asi dost nizkorozpoctovy film (5 hercov v celom filme),som sa dost pobavil.
War - zaujimavy film, velky a necakany zvrat udalosti
Hot Fuzz - "komedia" spracovana zaujimavym sposobom. Kazdy mame iny vkus, no u mna je tento film v prvych prieckach.
Dog's breakfast - na to,ze to je asi dost nizkorozpoctovy film (5 hercov v celom filme),som sa dost pobavil.
-
p4ra
Redeemer
Pre mna jeden z lepsich filmov, ktore som v poslednej dobe videl je 9th Company - 9-ta Rota. Je to rusko/ukrajinsko/finsky film. Natoceny podla skutocneho pribehu za cias vojny USSR a Afganistanu. Cely je po rusky. Je vyborny a naozaj nejde nez doporucit. Neocakavajte vojnu na kazdom kroku alebo prestrelky, ale film ma hlbsi zmysel, naozaj pecka.
Keby niekoho zaujal, tak nech si to najde na Lamkach, cephelec-ov thread.
Keby niekoho zaujal, tak nech si to najde na Lamkach, cephelec-ov thread.
-
zvonenie33
Light Professional
-
lekoklatik
VIP