Wi-Fi Siet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ezechiel88
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Wi-Fi Siet

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Ludia na vyske je strasna nuda na prednaskach :D takze sme sa rozhodli spravit si Wi-Fi siet na bookoch aneco zakalit len zaden z nas neve ako tak by som poprosil daku tu radu .
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: Wi-Fi Siet

Príspevok od používateľa vladino001 »

ezechiel88 napísal:Ludia na vyske je strasna nuda na prednaskach :D takze sme sa rozhodli spravit si Wi-Fi siet na bookoch aneco zakalit len zaden z nas neve ako tak by som poprosil daku tu radu .
Ked sa na prednaškach nudim tak tam nechodim! napr dnes som si bol pripomenuť prečo vlastne na prednašky nechodim :oops:
no a ohladom toho by bolo dobre vedieť ktorý ma aký book respektívne akú wifi kartu a ktomu origoš soft či dokáže vytvoriť sieť na ktorý sa da pripojiť dalšie wifi zariadenie.
kamoš mal book čo daval Orange asus7 tušim a tam ten origoš soft zaručene fungoval ale na inych pc nie čiže treba soft origoš na danu wifinu :?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aha dokelu takze ako klasicka lan siet by to neslo ze by sa nastavila rucne IP atd vsak :(
a neviete niekto daky iny softik ???
vladino001
Light Professional
Light Professional

ezechiel88 napísal:aha dokelu takze ako klasicka lan siet by to neslo ze by sa nastavila rucne IP atd vsak :(
a neviete niekto daky iny softik ???
Aj win XP sp2 ponuka možnosť ktoru som sa tiež snažil v začiatkoch rozchodiť ale neako som bol z toho vtedy paf a teraz sa mi nechce nad tým rozmýšlať ked mame funkčnu inu. (aky maš ty soft?)
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ved to ze ziadny soft som nejak neasel sksal som 2hotspot ale nic z toho proste nefachal ...
vladino001
Light Professional
Light Professional

ezechiel88 napísal:Ved to ze ziadny soft som nejak neasel sksal som 2hotspot ale nic z toho proste nefachal ...
Aku wifinu maš? a aky soft je knej?
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Atheros 5006AG a soft bol piamo k nej z asus stranky ale nejak blbol nevedel mi nic najst tak som hodil klasicky windowsovy vsetko facha
vladino001
Light Professional
Light Professional

ezechiel88 napísal:Atheros 5006AG a soft bol piamo k nej z asus stranky ale nejak blbol nevedel mi nic najst tak som hodil klasicky windowsovy vsetko facha
jaj tak to je naprd ja použivam origoš nie widle soft mam Intel PROSet/Wireless a tam mi ide vytvoriť sieť ktoru sam vidim.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ak ste len dvaja skuste zosietovat ntb pomocou Bluetooth. ja som s kamosom hral Half Life cez BT :)
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

:?: Dost nechapem co chcete ! Len siet v ktorej by ste sa vsetci videli a hrali hry?

Ja mam iba VISTU ziadny program v PC WiFi kartu vytvoril som vlastnu WiFi siet dal som WPA sifrovanie. A sused oproti mne asi tak 20 metrov doma ma tiez len WiFi kartu najde moju siet da pripojit da heslo kvoli WPA sifrovaniu pripoji sa a sme zosietovany ako cez LAN :!: vsetko len cez Windows ziadny program ! On ma XP takze neviem aky mate vy problem :?: Hravame COD2 !
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

vladino001 napísal:jaj tak to je naprd ja použivam origoš nie widle soft mam Intel PROSet/Wireless a tam mi ide vytvoriť sieť ktoru sam vidim.
A ked mam WiFi broadcom tak som skoncil? :(
Napísať odpoveď