Wi-Fi Siet
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Wi-Fi Siet
Ludia na vyske je strasna nuda na prednaskach
takze sme sa rozhodli spravit si Wi-Fi siet na bookoch aneco zakalit len zaden z nas neve ako tak by som poprosil daku tu radu .
-
vladino001
Light Professional
Re: Wi-Fi Siet
Ked sa na prednaškach nudim tak tam nechodim! napr dnes som si bol pripomenuť prečo vlastne na prednašky nechodimezechiel88 napísal:Ludia na vyske je strasna nuda na prednaskachtakze sme sa rozhodli spravit si Wi-Fi siet na bookoch aneco zakalit len zaden z nas neve ako tak by som poprosil daku tu radu .
no a ohladom toho by bolo dobre vedieť ktorý ma aký book respektívne akú wifi kartu a ktomu origoš soft či dokáže vytvoriť sieť na ktorý sa da pripojiť dalšie wifi zariadenie.
kamoš mal book čo daval Orange asus7 tušim a tam ten origoš soft zaručene fungoval ale na inych pc nie čiže treba soft origoš na danu wifinu
-
ezechiel88
Star
-
vladino001
Light Professional
Aj win XP sp2 ponuka možnosť ktoru som sa tiež snažil v začiatkoch rozchodiť ale neako som bol z toho vtedy paf a teraz sa mi nechce nad tým rozmýšlať ked mame funkčnu inu. (aky maš ty soft?)ezechiel88 napísal:aha dokelu takze ako klasicka lan siet by to neslo ze by sa nastavila rucne IP atd vsak
a neviete niekto daky iny softik ???
-
ezechiel88
Star
-
vladino001
Light Professional
-
ezechiel88
Star
-
vladino001
Light Professional
Ja mam iba VISTU ziadny program v PC WiFi kartu vytvoril som vlastnu WiFi siet dal som WPA sifrovanie. A sused oproti mne asi tak 20 metrov doma ma tiez len WiFi kartu najde moju siet da pripojit da heslo kvoli WPA sifrovaniu pripoji sa a sme zosietovany ako cez LAN