znicoho nic plny pohar vody.... nahodne stretnutie Linca so Sucrem... to ako odpalil to potrubie s vodou vdaka tomu alkoholu... tieto veci mi skazili naladu, proste som bol znechuteny kvalitou scenara, zachvilu z toho bude telenovela, ktorej dej sa bude odohravat na Paname a bude mat 352 dielov.. podla mna sa to ani zdaleka nechyta na prve dve serie, uz mam pocit ze to je robene nasilu cisto pre biznis
- preco to dali do PANAMY (ci kde to) ked panama je v dnesnej dobe uz fajne mesto nemohli si vybrat nejake REALNE pozastale ? ach
- preco si nedokazu vsimnut take veci ako s tym poharom?
- nemohli nejako inak vymysliet to stretnutie Sucra s Linkom?
takto si kazite zabavu hlbkovym rozoberanim serialu?
ja sa chcem hlavne pri pozerani uvolnit a neuvazovat v tu dobu nad nicim, len pozerat.. co tam po poharoch vody, hlavne ze sa bavim "Šašku, bav mě..."
S3E1 bola skvela, taka namotavka, ze sa clovek tesi, ako to bude pokracovat... ale S3E2 uz to bolo slabsie... v podstate ziadna akcia.. a s tym alkoholom ako Mac Gyver
no som zvedavy na S3E3
NuSuey napísal:akoze mna nahnevala ta voda.. nebyt tej tak som uvolneny a pozeram ale toto ma troska .. rozdrvilo
heh.. nehapem ako ta to moze vyvodit z miery.. sak v pohode.. inak ja som si to nevsimol aj ked som si tu scenu kukal znova.. vobec som prvy krat na ten pohar nekukal
Takže s03e03 bola celkom fajn časť Síce viac to bolo o rozhovoroch ako o akcii ale tak páčilo sa mi to Hlavne som zvedavý čo to je zas v tej krabici čičo to bolo na konci
Tak som pozrel aj ja. Vyborna cast. Len ma strasne zaujima teraz, co je v tej krabici. Ale predpokladam, ze to bude Whistlerova priatelka tiez. I ked sa spekulovalo o tom, ze Sara je tehotna, a ze by chcela skoncit v seriali a venovat sa dietatu naplno - mozno sa jej zbavili tymto sposobom. Co zase bude chciet Michael vyuzit, aby sa dostal von z vazenia a pomstil sa. Kazdopadne to bude zaujimave.
p4ra napísal:Tak som pozrel aj ja. Vyborna cast. Len ma strasne zaujima teraz, co je v tej krabici. Ale predpokladam, ze to bude Whistlerova priatelka tiez. I ked sa spekulovalo o tom, ze Sara je tehotna, a ze by chcela skoncit v seriali a venovat sa dietatu naplno - mozno sa jej zbavili tymto sposobom. Co zase bude chciet Michael vyuzit, aby sa dostal von z vazenia a pomstil sa. Kazdopadne to bude zaujimave.
To je velmi zaujimava uvaha, lebo Michael sa potom na Whistlera nemoze vykaslat kvoli LJovi. No uvidime o tyzden
V niektorych castiach sa ma objavit, inde bude jej dvojnicka. Myslim, ze na stolicke bola ona. Ak som si dobre vsimol, je jej vidiet brusko. Skus si zastavit video, ked je na nu obraz zboku.