Basová gitara
Basová gitara
zdravim hrava niekto na tento nastroj?lebo dneska som sa prihlasil a zaujimalo by ma ake mate skusenosti...thanks
jazdenych ci novych? ked nove skus www.muziker.sk
-
fikus-kukis
Guru wannabe
tak na zaciatok si najdi basu co vydava normalny zvuk, teda ma v poriadku snimace, elektroniku, potaky a tak.... a hlavne nech ma rovny hmatnik a v poriadku prazce... pozri si radsej aj jazdene, mozem tam najst lespi kus ako pri novych za tu istu cenu...len musis ju scekovat ci je vporiadku.. a tiez si na nej trochu zahraj ako ti sedi velkost prazcov a rozostup strun...to by ti malo na zaciatok stacit..a ked ti bude sediet a nebude v zlom stave tak si tam len kupis lesie snimace a mas to..
co sa tyka komba. ked si nazoaj zaciatocnik a chces sa naozaj naucit hrat tak si ziadne kombo nekupuj. a uz vobec niee tie male lebo maju blby zvuk.. viem tazko sa to hovori hrat bez komba ale takto je to na zaciatok najlepsie, lebo ta basa vydava aky taky zvuk a naucis sa aspon presne a pevne chytat tie prazce...skor by som na zaciatok to nejak prepojil cez komp a dal si radsej nejake starsie basove repro, alebo aj stredove, vyskove, proste hocico co by ti nebolo luto odpalit, ak by si chcel pocut velmi ten zvuk.
co sa tyka komba. ked si nazoaj zaciatocnik a chces sa naozaj naucit hrat tak si ziadne kombo nekupuj. a uz vobec niee tie male lebo maju blby zvuk.. viem tazko sa to hovori hrat bez komba ale takto je to na zaciatok najlepsie, lebo ta basa vydava aky taky zvuk a naucis sa aspon presne a pevne chytat tie prazce...skor by som na zaciatok to nejak prepojil cez komp a dal si radsej nejake starsie basove repro, alebo aj stredove, vyskove, proste hocico co by ti nebolo luto odpalit, ak by si chcel pocut velmi ten zvuk.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kamos v kapele ma jolana j-bass abo dajak tak sa vola.proste jazzova.celkom dobra.prechadzajuci majitel sa onu staral je aj pomenena elektronika a hra ako diabol.a stala ho smiesnych 2000Jurdzi napísal:ja by som chcel hrat rock alebo jazz..a co sa tyka tej investicie tak na zaciatok by som potrebival nie moc drahu ale dobru gitaru a nejake mensie kombo lebo v byte moc hrat na velkom kombe nemozem
-
vandal666
Medium Star
snaž sa nekupovať čo najlacnejšiu, lebo nebudeš s ňou spokojný a ak kúpiš fakt totálny bullshit tak ťa ai ani nebude baviť hra na ňu... v akej cenovej hladine by si si predstavoval basu? ak niečo do 10 000,- tak skús sa poobzerať po nejakom Fokuse, ale musíš poriadne poskúšať aby si našiel jeden z tých lepších kusov... inak skvelé ceny majú tunaq:
http://eshop.kytary.cz/baskytary/elektr ... 38:0:0:0:0
http://eshop.kytary.cz/baskytary/elektr ... 38:0:0:0:0
-
vandal666
Medium Star
jasné, že majú aj basy
to je bývalá Jolana
no budeš vedieť asi tak, že zahráš na nej či znie na každom pražci dobre (či niekde nedrnčí-ak iba na jednom dvoch pražcoch tak je to v norme), musíš odskúšať zapojenú aj nezapojenú, pozrieť sa na hmatník či je rovný, či má dobre zabrúsené pražce - t.j. aby ťa nerezali na krajoch a tak podobne... a hlavne sa ti musí na nej dobre hrať 
http://www.fokuskytary.cz/144--baskytar ... =Precision
http://www.fokuskytary.cz/144--baskytar ... =Precision
ufff no tak vyskove repro sklbit s bass gitarou by nebol najlepsi napad. tiez nemozes zapojit basu na kombo k normalnej gitare. ked uz kombo, tak jedine na to urcene. i ked najprv je naozaj najlepsie bez komba. aspon je pocut ci to dobre drzis a tak. cez kombo to znie vzdy o kus lepsie. a este ked je daky efekto do toho tak to uz je uplne ine. no zapajat basu na ine kombo alebo reprak ako basovy by som neodporucal. nevyznam sa az tak velmi, ale mam pocit, ze toto by sa nemalo robitZAP napísal:skor by som na zaciatok to nejak prepojil cez komp a dal si radsej nejake starsie basove repro, alebo aj stredove, vyskove, proste hocico co by ti nebolo luto odpalit, ak by si chcel pocut velmi ten zvuk.