F.A. Premier league

O športe...
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

kukiak napísal:http://www.sport.aktuality.sk/futbal/za ... lionov-eur

Stavim gate, ze nic z toho nebude :)
no v to pevne verim ze z toho nic nebude!
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja bych to Marekovi prial, je mlady, a Manchester by ziskal tvorcu hry. Scholes vydrzi mozno este sezonu a Hamsik je na jeho post idealny kandidat. Teda ak by sa SAF rozhodol hrat na jedneho def. a jedneho of. zaloznika a dvoch po krajoch. 18 mil. eur to by bola asi najvacsia sumicka vyplatena za Slovaka nie ?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Drago napísal:Ja bych to Marekovi prial, je mlady, a Manchester by ziskal tvorcu hry. Scholes vydrzi mozno este sezonu a Hamsik je na jeho post idealny kandidat. Teda ak by sa SAF rozhodol hrat na jedneho def. a jedneho of. zaloznika a dvoch po krajoch. 18 mil. eur to by bola asi najvacsia sumicka vyplatena za Slovaka nie ?
jj najvacsia urcite.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

chalan tu porovnava hamsika so scholesom

to je moc
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

l0f4s3 napísal:chalan tu porovnava hamsika so scholesom

to je moc
ako porovnava povedal iba to ze na jeho miesto ked odide bude akurat

som zvedavy ked sa to co povie laurinec ze je to zasa jeho zasluha a tak bla bla.... si myslim ja
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

IZZi-BA napísal:ako porovnava povedal iba to ze na jeho miesto ked odide bude akurat

som zvedavy ked sa to co povie laurinec ze je to zasa jeho zasluha a tak bla bla.... si myslim ja
hamsik ako nahrada scholesa .este lepsie
podte chlapci pobavte ma este dnes...
Drago
Guru
Guru

l0f4s3 napísal:hamsik ako nahrada scholesa .este lepsie
podte chlapci pobavte ma este dnes...
strasne by som bol zvedavy koho si ty predstavujes na Scholesovom mieste. Ci ty si myslis ze Paul bude hravat do 50-tky alebo co ? Hamsik je mlady a rozhodne talentovany. Urcite si pindal aj ked kupil SAF Naniho a porovnaval si ho s C. Ronaldom. Nani je tiez mlady a ukazal co je v nom. Ukaze to aj Hamsik. IMHO Scholes ma to najlepsie uz za sebou

//vidim ze ti dosli argumenty jak vzdy
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Drago napísal:strasne by som bol zvedavy koho si ty predstavujes na Scholesovom mieste. Ci ty si myslis ze Paul bude hravat do 50-tky alebo co ? Hamsik je mlady a rozhodne talentovany. Urcite si pindal aj ked kupil SAF Naniho a porovnaval si ho s C. Ronaldom. Nani je tiez mlady a ukazal co je v nom. Ukaze to aj Hamsik. IMHO Scholes ma to najlepsie uz za sebou
nepokracuj

Obrázok
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Chelsea opat zavahal a stratila dalsie body tentoraz po remize 0:0 s Fulhamom, a este ktomu uz 4 zapasy su bez streleneho golu. Nechcem nejake odpisovat Granta ale pokial nenajdu poriadneho trenera tak chelsea bude rada ked bude hrat o uefa. Dva ligove zapasy pod vedenim tohoto trenera mi pripadali ako keby hralo uplne ine muzstvo. Nie ze by inokedy hrali nejak obvzlast pekny futbal, ale ty hraci vobec nebojuju ako volakedy, neni tam ziadne nasadenie a vola po vitazstve ako za cias Murinha. Neviem ale Abramovic odvolanim tohot trenera urobil zatial svoju najvacsiu chybu, ked ho tak velmi chcel dat prec mal tak urobit bud pred alebo po sezone, tymto krokom dostal muzstvo do dost velkych problemov.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Manchester vyhral 0:1 v Birminghame Ronaldo gooooooooooooooooooooooooooooooooool
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

celkom dobry zapas manchester vs Birminghame dobre ze manchester vyhral ale stale to neni minulocny manchester

ale aj tak vyhra ligu :king:
Drago
Guru
Guru

ManU super, aj ked vykon opat priemerny, zatial sa mi nepaci vyuzivanie sanci, kedze Tevez, Rooney aj Ronaldo su vyborne technicky aj rychlostne zdatny, vedia sa prepracovat do sance, len zatial zlyhava koncovka, ale verim ze to sa spravi.

Chelsea je absolutne mimo, 0:0 opat, uz aby mali trenera, ktory naordinuje ofenzivnu hru, aj ked mne ako fanusikovi ManU to len vyhovuje, ale v zaujme napinavejsej hry o titul.

Arsenal zatial na jednotku, to som fakt necakal taketo vykony
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

suhlasim kezdy hovoril ze z tej silnej stvorky(Manchester,Chelsea,Liverpol,Arsenal)ze je arsenal najslabsi ale vykony maju na jednicku
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Presne i ked som fanusik MANUTD tak musim uznat ze Arsenal tuto sezonu zatial parada .. ale i MANUTD sa uz zbiera a verim ze postupne tam zacne padat uz aj viac golov ... ved uvidime o vykende :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja som fanusik Man.United ale zatial ma dajak nepresvedcili aby boli prave oni majstri aj ked je zaciatok sezony.Ale uz sa rozbiehaju,len musia davat viac golov lebo ked budu vyhravat len 1:0 tak urcite na to doplatia

go go go Man.United
kali520
Darca
Darca

Drago
Guru
Guru

Manchester - Wigan 4:0. Skvele ! Nasa ofenzivna trojka sa zacina zastrelovat, Ronaldo dalsie dva goly, som rad, ze aj Rooney a Tevez skorovali
kubodinho
Professional
Professional

Drago napísal:Manchester - Wigan 4:0. Skvele ! Nasa ofenzivna trojka sa zacina zastrelovat, Ronaldo dalsie dva goly, som rad, ze aj Rooney a Tevez skorovali
jj a navyse to bol aj dobry zapas , myslim ze manchester zacina davat goli
kali520
Darca
Darca

matko888 napísal:jj a navyse to bol aj dobry zapas , myslim ze manchester zacina davat goli
No prvy polcas nebol nic moc, dost im pomohol prvy streleny gol a po druhom sa uz wigan ako keby vzdal.
Ale bolo uz na case ze dali viac ako jeden gol.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:No prvy polcas nebol nic moc, dost im pomohol prvy streleny gol a po druhom sa uz wigan ako keby vzdal.
Ale bolo uz na case ze dali viac ako jeden gol.
mas pravdu podla mna sa zapas zlomil po prvych dvoch dost zlepenych goloch
Napísať odpoveď