net s PC na mobile???

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

net s PC na mobile???

Príspevok od používateľa mischo »

Zdravim. Existuje taka moznost ze by som sa napojil na net co mam v PC s mobilom pomocou bluetooth alebo kabla???viete nemam wap-ko v pausali a ak by to slo nechcem zbytocne platit :) ...dakujem za rady...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

aky mas mobil ?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

sorry za OT ale velmi ma to zaujima...nechapem preco tak vela ludi chce mat net v mobile preneseny z PC...nevidim v tom jednu vyhodu...ked si clovek vezme kabel tak je meter a pol daleko od PC...s BT mozno 20m...to fakt treba net aj pri srani?...predsa ked ma clovek kabel a BT tak si to prenesie do mobilu velmi lahko...alebo mi nieco unika :?:
mischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mam nokiu 6288
mischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:sorry za OT ale velmi ma to zaujima...nechapem preco tak vela ludi chce mat net v mobile preneseny z PC...nevidim v tom jednu vyhodu...ked si clovek vezme kabel tak je meter a pol daleko od PC...s BT mozno 20m...to fakt treba net aj pri srani?...predsa ked ma clovek kabel a BT tak si to prenesie do mobilu velmi lahko...alebo mi nieco unika :?:
Veru ano unika, ten net nieje pre mna mne je to fuk, len som na intraku s kamaratom a na jednom pc nemozme byt dvaja naraz tak to cheme vyriesit takouto formou... ja mam PC ale on nie a mobil je aspon trochu nahrada za PC...mnooo tak je to
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jaj tak potom nic :D...lebo vacsinou co som cital taketo otazky tak to ludia chceli pre seba ;)
mischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mnoo mnie to len tak aby sme mohli vyuzivat naplno net... takze nic nepoznate??
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Ak by si mal k800i tak ti viem poradit ale s nokiami nemam skusenosti v takych veciach
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

mozno by si mal aktivovat Orange World alebo WebNWalk ... s mobilu net na PC som sa stretol ale s PC na mobil .. to fakt neviem ... a na 6288 toho asi na nete vela nezmozes :? keby si mal aspon Nseries tak to uz je ine
mischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

mnoo tak teda ddiky ....asi si kamarat bude musiet pockat kym dosurfujem :-D
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

je na to program ( VM router - tusim ) - ten ti vyzdiela net na BT , avsak potrebujes mat MT , kde sa ti da nastavit nieco ako "miesto spojenia".. brachovi to fungovalo na N-gage .. teda predpokladam , ze na symbiane to pojde
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjDavid »

snake2 napísal:je na to program ( VM router - tusim ) - ten ti vyzdiela net na BT , avsak potrebujes mat MT , kde sa ti da nastavit nieco ako "miesto spojenia".. brachovi to fungovalo na N-gage .. teda predpokladam , ze na symbiane to pojde
mohol by si mi ten program hodit??? ja mam E50 takze by mi to malo ist tak ak by sa ti celo pliis
drcannabis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa drcannabis »

verreaux napísal:Ak by si mal k800i tak ti viem poradit ale s nokiami nemam skusenosti v takych veciach
No tak ja mám k810i a ešte sa mi ten net nepodarilo jaksi spojazdniť,možeš mi teda poradiť ako na to? :D
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Napísať odpoveď