Zdravim. Existuje taka moznost ze by som sa napojil na net co mam v PC s mobilom pomocou bluetooth alebo kabla???viete nemam wap-ko v pausali a ak by to slo nechcem zbytocne platit ...dakujem za rady...
sorry za OT ale velmi ma to zaujima...nechapem preco tak vela ludi chce mat net v mobile preneseny z PC...nevidim v tom jednu vyhodu...ked si clovek vezme kabel tak je meter a pol daleko od PC...s BT mozno 20m...to fakt treba net aj pri srani?...predsa ked ma clovek kabel a BT tak si to prenesie do mobilu velmi lahko...alebo mi nieco unika
Aiden napísal:sorry za OT ale velmi ma to zaujima...nechapem preco tak vela ludi chce mat net v mobile preneseny z PC...nevidim v tom jednu vyhodu...ked si clovek vezme kabel tak je meter a pol daleko od PC...s BT mozno 20m...to fakt treba net aj pri srani?...predsa ked ma clovek kabel a BT tak si to prenesie do mobilu velmi lahko...alebo mi nieco unika
Veru ano unika, ten net nieje pre mna mne je to fuk, len som na intraku s kamaratom a na jednom pc nemozme byt dvaja naraz tak to cheme vyriesit takouto formou... ja mam PC ale on nie a mobil je aspon trochu nahrada za PC...mnooo tak je to
mozno by si mal aktivovat Orange World alebo WebNWalk ... s mobilu net na PC som sa stretol ale s PC na mobil .. to fakt neviem ... a na 6288 toho asi na nete vela nezmozes keby si mal aspon Nseries tak to uz je ine
je na to program ( VM router - tusim ) - ten ti vyzdiela net na BT , avsak potrebujes mat MT , kde sa ti da nastavit nieco ako "miesto spojenia".. brachovi to fungovalo na N-gage .. teda predpokladam , ze na symbiane to pojde
snake2 napísal:je na to program ( VM router - tusim ) - ten ti vyzdiela net na BT , avsak potrebujes mat MT , kde sa ti da nastavit nieco ako "miesto spojenia".. brachovi to fungovalo na N-gage .. teda predpokladam , ze na symbiane to pojde
mohol by si mi ten program hodit??? ja mam E50 takze by mi to malo ist tak ak by sa ti celo pliis