odinštalácia hry

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

odinštalácia hry

Príspevok od používateľa Scorpi »

zdravím mám taký problém, že pred dlhým časom rok dva som mal nerva na jednu hru tak som ju úplne zmazal aj z program files pretože sa nedala odinštalovať :oops: ,ale teraz ju chcem opať nainštalovať, ale nedása bo stále je uvedená ako, že už je nainštalovaná a pritom tam nieje tak sa pítam či sa dá s tym niečo robiť
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

rok/dva si nepreinstaloval system ? zaujimave ...skus tu hru pohladat aj v registorch a vymaz ju
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

sak ju vymaz s registrov napr. pomocou Regcleaneru
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

tak najdi si ako sa volala spúštacia ikona tej hry a daj si ju vyhladať v Wine. Potom vymaž a frčiš jedna radosť. (win si totiž už neviem kde odklada a kvoli tomu jednemu suboru to nejde)
Osobne som to robil pri hre Matrix
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

veď to práve nepomohol ani regcleaner teda aspoň nič nenašiel (no možno neviem s nim zaobchádzať), ani tu spušťaciu ikonu som nenašiel to všetko som skúšal určite to bude niekde registroch len neviem ako nato :? bo keď tam vložim cd tak to napíše či chcem hrať hru or odinštalovať a keď nato kliknem tak to napíše, že nevie samozrejme nájsť unistal file ani run file
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Scorpi napísal:veď to práve nepomohol ani regcleaner teda aspoň nič nenašiel (no možno neviem s nim zaobchádzať), ani tu spušťaciu ikonu som nenašiel to všetko som skúšal určite to bude niekde registroch len neviem ako nato :? bo keď tam vložim cd tak to napíše či chcem hrať hru or odinštalovať a keď nato kliknem tak to napíše, že nevie samozrejme nájsť unistal file ani run file
v RegCleaner daj Nastroje/ čistenie registrov/ spustiť všetko potom ked to spravi tak cely zoznam označ Ctrl + A a daj delete. ked to ani potom nepôjde tak jedine najsť tu je*..... ikonu alebo format alebo zabudni na to.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

no hej reg cleaner to nemusí vyčistiť niekedy to treba spraviť manuálne napíš do spustiť "regedit" potom nájdi od koho to bolo a vymaž to. nie že ta mzmažeš niečo iné lebo sa ti može windows dototo
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Matej18 napísal:no hej reg cleaner to nemusí vyčistiť niekedy to treba spraviť manuálne napíš do spustiť "regedit" potom nájdi od koho to bolo a vymaž to. nie že ta mzmažeš niečo iné lebo sa ti može windows dototo
no ty si génius :aasmile3: ono to funguje :smt063 ,ale ajtak dík všetkym za spoluprácu a ochotu :smt003
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ešte potom ak by mal niekto podobný problém a nechcelo by sa mu s tým baviť , tak je softík Your Uninstaler , ja som mal rovnaký problém s VMWare , som si zagooglil , hodil toto a bolo po probléme
Napísať odpoveď