Net pre rapidshare

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
testosterone
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Net pre rapidshare

Príspevok od používateľa testosterone »

Nazdar, za chvílu mi koncí net u chella a hladam nieco s dynamickou IP aby som sosal z rapidu. Z aktualnej ponuky ktorý net povazujete za najlepsí na tahanie z rapidu?

Dík 8)
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

Daj si DSL od TCOMU samozrejme FLAT
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Alebo si skús nájsť nejakú alternatívu s pevnou IP a si vyrátaj cenový rozdiel oproti dynamickej IP, či tento cenový rozdiel sa skôr neoplatí investovať do premiového konta na RS.. ;)
testosterone
Amateur
Amateur

jj, sak prave sa chcem poradit co bude best, preto som sem aj postol. narp. co sa tyka fibernetu? Tam je aka IPcka? Existuje aj moznost ze by som si vyziadal dynamicku IP napríklad u Chella? Nevyznam sa, tak nebudem robit machra a radsej sa popytam ludí co sa vyznajú, preto aj ked trepnem, tak berte ohlad :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak máš možnosť, tak ber fibernet. Oplatí sa to viac, ako chello. Čo ušetríš, môžeš investovať do premioveho účtu (pri ročnom učte to máš 170sk/mesiac) a ťaháš paralelne niekoľko súborov s podstatne vyššou rychlosťou, nemusíš sa babrať s resetom modemu, nezmyselným čakaním pred sťahovaním a otravným opisovaním overovacieho kódu z obrázku.
-Asi takto to momentálne vyriešil jeden kamarát, tiež prešiel z chella na fibernet. :)
brm
Darca
Darca

frikso.. presne tak, akurát jedna nevýhoda, že pri menení IP môže ťahať koľko chce, pri premium účte iba 25gb/5dní (5gb/denne).. :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

ostanme pri tom 25GB/5 dni, pretoze 5GB/den je trosku zavadzajuce...
A myslim ze 25GB je akurat tak ok pre bezneho cloveka :)
Frikso
Darca
Darca

brm napísal:frikso.. presne tak, akurát jedna nevýhoda, že pri menení IP môže ťahať koľko chce, pri premium účte iba 25gb/5dní (5gb/denne).. :)
O tom môžme zasa len polemizovať, keď pri resetovaní môže ťahať len 1 subor naraz. Asi viac, ako tých 5GB týmto spôsobom napotiahne, keď cez noc nebude furt vstávať, aby resetoval modem a cez deň je v škole/práci. (s download managermi neratam, kedze s nimi nemam dobre skusenosti).
-Samozrejme, treba ale zvážiť všetky alternatívy. :)
brm
Darca
Darca

frikso.. veď jasné. ;) Ja som si len myslel, že keďže vyberá net podľa toho, či bude môcť ťahať cez RS, tak že on asi bude nejaký hardcore downloader, že mu tých 25GB/5dní nebude stačiť. :D

A to neustále reštartovanie modemu musí byť riadne ohubu.. veď ja už teraz nadávam na tie rôzne maskovače linkov, pri ktorých musím každú jednu RS linku vydolovať minimálne 3 klikmi.. a nemôžem len jednoducho skopírovať všetky linky dvoma klikmi a pastnuť do flashgetu na nočné ťahanie.. :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

inak ten rapid v poslednej dobe netaha ani na t-come, stale to pise, ze taha vela userov, cize asi len ten premium a rychli net
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to nie je 5gb na den... ale 25gb na 5 dni... to je rozdiel.. cize za den moze stiahnut aj 25gb.. ale potom caka na 6 den aby mal znova 25gb... a ako bolo pisane.. uz su obmedzeny aj free usery sposobom inym ako cakanim a to tym ze ked taha urcity pocet ludi tak musis tak ci tak cakat...
testosterone
Amateur
Amateur

no tak zas hc downloader nie som ale ten limit povazujem za mierne obmedzujuci pretoze ide o platenu sluzbu. Rozhodol som sa, ze vyskusam na mesiac rapid premium a ak bude vyhovovat tak dam fibernet, ak bude pristupny v mojej oblasti. Ak ne tak buzdem zvazovat znova nejaku variantu asi chella alebo nejakeho ADSL.
brm
Darca
Darca

Veď jasné, tých 5gb/den som dal do zátvorky.. ;) Ja sa však snažím toto dodržať, nechcem všetkých 25GB stiahnuť za jeden deň a potom 4 dní kukať do blba do počítača.. :D

testosterone.. jak raz vyskúšaš premium, tak určite pri ňom zostaneš. ;)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Tak to co je, aby si uz ludia vyberali ISP s posobom "ci sa bude dobre tahat z rapidu"...

Kup si FIBERNET od Orangu + rapidshare account. Mas vyhrane.
Frikso
Darca
Darca

brm napísal: testosterone.. jak raz vyskúšaš premium, tak určite pri ňom zostaneš. ;)
Presne, ako vravíš. Keď som začínal so sťahovaním, tiež som si myslel, že tss premium aka sprostosť, za to by som nedal ani padika a tr*kal som sa s torparkom a proxy servermi. :D
-Dneska ma bez premia ani nenapadne niečo sťahovať (pri mojom nete nerealne). :)
testosterone
Amateur
Amateur

pe3x: No tak to uz to je ze 99per zdrojov co vyuzivam nemam ani na dc++ ani na torrentoch ani podobne. nebudem to tu dalej rozvadzat, nie je to warez forum. Takze preto hladam riesenie a vyberem net zrovna podla toho. :wink:

Dnes mi ale teta v Orange oznamila nemilú správu, ze pretoze ideme byvat do rodinneho domu, ze tak nic, aj ked je to v BA. Poznacila si sice adresu ale pochybujem, ze nieco z toho bude. Ze oni zavadzaju v prvom rade do bytoviek, cím ma teda moc nepotesila. :(

Takze musím zvazovat iné alternatívy :?
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

Ja neviem dal by som si T-com
Napr urobis ako ja..
Stiahol Universal share,vytvoril Bat subor na restart modemu..a stihol adsl downloader..v USD som nastavil planovac..
Po kazdom stiahnutom subore sa net odpoji a cez adsl opet pripoji ..takze sa zmeni IP..Mam neobmedzene tahanie z rapidu a plnu rychlost a nemusim nic robit..
a da sa poveddat ze mam Rapid ucet zadarmo
testosterone
Amateur
Amateur

jasne, tu techniku poznam :-)

a mas nejake obmedzenia? napr. na stahovanie dat? Tusim T-com ale robí problemy s p2p sietami.. mas problem s dc++ alebo torrentami?
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

mam t-com a problem s torrentami nemam.
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

no torrenty mi isli na full rychlost teraz po preinstalovany systemu uz mi nechce ist neviem preco ale nedavam za vinu T.com skor chyba nastaveny :wink:
Napísať odpoveď