Dík
Net pre rapidshare
-
testosterone
Amateur
Net pre rapidshare
Nazdar, za chvílu mi koncí net u chella a hladam nieco s dynamickou IP aby som sosal z rapidu. Z aktualnej ponuky ktorý net povazujete za najlepsí na tahanie z rapidu?
Dík
Dík
-
testosterone
Amateur
jj, sak prave sa chcem poradit co bude best, preto som sem aj postol. narp. co sa tyka fibernetu? Tam je aka IPcka? Existuje aj moznost ze by som si vyziadal dynamicku IP napríklad u Chella? Nevyznam sa, tak nebudem robit machra a radsej sa popytam ludí co sa vyznajú, preto aj ked trepnem, tak berte ohlad 
Ak máš možnosť, tak ber fibernet. Oplatí sa to viac, ako chello. Čo ušetríš, môžeš investovať do premioveho účtu (pri ročnom učte to máš 170sk/mesiac) a ťaháš paralelne niekoľko súborov s podstatne vyššou rychlosťou, nemusíš sa babrať s resetom modemu, nezmyselným čakaním pred sťahovaním a otravným opisovaním overovacieho kódu z obrázku.
-Asi takto to momentálne vyriešil jeden kamarát, tiež prešiel z chella na fibernet.
-Asi takto to momentálne vyriešil jeden kamarát, tiež prešiel z chella na fibernet.
O tom môžme zasa len polemizovať, keď pri resetovaní môže ťahať len 1 subor naraz. Asi viac, ako tých 5GB týmto spôsobom napotiahne, keď cez noc nebude furt vstávať, aby resetoval modem a cez deň je v škole/práci. (s download managermi neratam, kedze s nimi nemam dobre skusenosti).brm napísal:frikso.. presne tak, akurát jedna nevýhoda, že pri menení IP môže ťahať koľko chce, pri premium účte iba 25gb/5dní (5gb/denne)..
-Samozrejme, treba ale zvážiť všetky alternatívy.
frikso.. veď jasné.
Ja som si len myslel, že keďže vyberá net podľa toho, či bude môcť ťahať cez RS, tak že on asi bude nejaký hardcore downloader, že mu tých 25GB/5dní nebude stačiť. 
A to neustále reštartovanie modemu musí byť riadne ohubu.. veď ja už teraz nadávam na tie rôzne maskovače linkov, pri ktorých musím každú jednu RS linku vydolovať minimálne 3 klikmi.. a nemôžem len jednoducho skopírovať všetky linky dvoma klikmi a pastnuť do flashgetu na nočné ťahanie..
A to neustále reštartovanie modemu musí byť riadne ohubu.. veď ja už teraz nadávam na tie rôzne maskovače linkov, pri ktorých musím každú jednu RS linku vydolovať minimálne 3 klikmi.. a nemôžem len jednoducho skopírovať všetky linky dvoma klikmi a pastnuť do flashgetu na nočné ťahanie..
-
testosterone
Amateur
no tak zas hc downloader nie som ale ten limit povazujem za mierne obmedzujuci pretoze ide o platenu sluzbu. Rozhodol som sa, ze vyskusam na mesiac rapid premium a ak bude vyhovovat tak dam fibernet, ak bude pristupny v mojej oblasti. Ak ne tak buzdem zvazovat znova nejaku variantu asi chella alebo nejakeho ADSL.
Presne, ako vravíš. Keď som začínal so sťahovaním, tiež som si myslel, že tss premium aka sprostosť, za to by som nedal ani padika a tr*kal som sa s torparkom a proxy servermi.brm napísal: testosterone.. jak raz vyskúšaš premium, tak určite pri ňom zostaneš.
-Dneska ma bez premia ani nenapadne niečo sťahovať (pri mojom nete nerealne).
-
testosterone
Amateur
pe3x: No tak to uz to je ze 99per zdrojov co vyuzivam nemam ani na dc++ ani na torrentoch ani podobne. nebudem to tu dalej rozvadzat, nie je to warez forum. Takze preto hladam riesenie a vyberem net zrovna podla toho.
Dnes mi ale teta v Orange oznamila nemilú správu, ze pretoze ideme byvat do rodinneho domu, ze tak nic, aj ked je to v BA. Poznacila si sice adresu ale pochybujem, ze nieco z toho bude. Ze oni zavadzaju v prvom rade do bytoviek, cím ma teda moc nepotesila.
Takze musím zvazovat iné alternatívy
Dnes mi ale teta v Orange oznamila nemilú správu, ze pretoze ideme byvat do rodinneho domu, ze tak nic, aj ked je to v BA. Poznacila si sice adresu ale pochybujem, ze nieco z toho bude. Ze oni zavadzaju v prvom rade do bytoviek, cím ma teda moc nepotesila.
Takze musím zvazovat iné alternatívy
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja neviem dal by som si T-com
Napr urobis ako ja..
Stiahol Universal share,vytvoril Bat subor na restart modemu..a stihol adsl downloader..v USD som nastavil planovac..
Po kazdom stiahnutom subore sa net odpoji a cez adsl opet pripoji ..takze sa zmeni IP..Mam neobmedzene tahanie z rapidu a plnu rychlost a nemusim nic robit..
a da sa poveddat ze mam Rapid ucet zadarmo
Napr urobis ako ja..
Stiahol Universal share,vytvoril Bat subor na restart modemu..a stihol adsl downloader..v USD som nastavil planovac..
Po kazdom stiahnutom subore sa net odpoji a cez adsl opet pripoji ..takze sa zmeni IP..Mam neobmedzene tahanie z rapidu a plnu rychlost a nemusim nic robit..
a da sa poveddat ze mam Rapid ucet zadarmo
-
testosterone
Amateur