AUTOSALON 2007

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

SAKRA!
To je uz 30. to uz je Nitriansky autosalo?
Hmmm... tak to nestiham :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmmm bol som v nedelu :-( najhorsi autosalonovy den :-( ale som rad ze aspon to vydalo, lebo to tento roCk vyzeralo vseliako, ze nepojdem ...

... ale aj tak slabsie ako minuly rok .. neviem ci to bolo trym kvantom ludi, ale pripadala mi tam hrozne neprijemna chaoticka atmosfera ... to na co som sa najviac tesil, som aj tak nenasiel, konkretne malo ist o motorky BMW ( nove 650 ), ale aj auta BMw ( tie tri pred Ackom nestai ani za ten hruby kkt, mozno tak Z4Coupe a vnutri v hale 6er, ktora vsak bola v expozicii nejakej inej firmy ) ... nenasiel som ani stanok 4x4 style, jediny ma potesili C.B.One, ktori mali perfektne vymakanu novu Toyotu v offroadovej uprave ( myslim ze sa to vola FJ-40 ? ), krasne boli aj veterany, specialne MG a tatrofka :-), plusom bol ja celkom vkusne nainstalovany Commander z expedicie jednej komercnej TV, pekny stanok mala Skoda, SEAT, AUDI, CITROEN, JEEP, TT CHOPPERS, štvorkolkari oproti TT, NISSAN, RENAULT ... potesil ma aj ciastocne v rezoch zobrazeny motor pre nakladne mercedesy s technologiou blue-tech, ALFA ma prekvapila Brerou, C8 nestala zato, najviac na mna zaposobil novy Lancer ...

... co este povedat ??? ... na novinaroch alebo v piatok by bolo lepise, este by aj hostesky rozdavali usmevy do objektivu, bolo by menej ludi, dala by sa vystat aj fronta pre posratu kofolu atd. ... no co o rok sa hadam podari lepsie :-) (( keby tak prsalo :-P ))
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

myslim ze nordkapp_pb to vystihol...ja som bol v sobotu, a ludi bolo pozehnane, najvacsie sklamanie bolo absencia znacky porsche aj tiez offroadov, inak sa celkom dalo :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bolo super, nemam co vytknut, ale vsimli ste si ze v poslednych rokoch akoby upada uroven? mne sa zda ze je tam menej aut a viac takych ako autobusy, doplnky atd.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

slovensky trh nieje az taky zajuimavy aby tam vystavovalo porsche a podobne premiove znacky kazdy rok .. a keby tam nebolo takych co vystavuju nadstavby, servisnu techniku, kamion, busy a tak, tak vystavisko zyva prazdnotou ... :-) ... a je to aj o tom kto ma ake modely v ten ktory rok, ale aj tak si myslim ze BMW tento rok mohlo ponuknut viac ako tie tri auta ...

.... este co mna celkom zarazilo ze v nedelu si z toho pani wattovi onanisti robili zraz so sutazou o najviac dB ... niekomu to mozno sadne ale mne ANI TROCHU ...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nordkapp_pb napísal:slovensky trh nieje az taky zajuimavy aby tam vystavovalo porsche a podobne premiove znacky kazdy rok .. a keby tam nebolo takych co vystavuju nadstavby, servisnu techniku, kamion, busy a tak, tak vystavisko zyva prazdnotou ... :-) ... a je to aj o tom kto ma ake modely v ten ktory rok, ale aj tak si myslim ze BMW tento rok mohlo ponuknut viac ako tie tri auta ...

.... este co mna celkom zarazilo ze v nedelu si z toho pani wattovi onanisti robili zraz so sutazou o najviac dB ... niekomu to mozno sadne ale mne ANI TROCHU ...
lenze si predstav kolko ludi naviac by pritiahli keby tam mali zase lamborghini ako minuly rok. a este aj atrakcia pre ludi. a s tymi dB s tebou suhlasim, podla mna to s autami nema nejak vela spolocneho a okrem toho je to trapne asi tak ako keby si ich tam vsetci zacali merat :roll: co je na tom ze da vyse 150dB? akurat sa mu rozpadne auto od vibracii
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ano autosalon by navstivilo viac navstevnikov, ale co by z toho mal napr. importer lamborghini? .. akurat robotu a vydavky, pretoze ON si plati za expoziciu ..a taka priemerne velka vyjde na celkom pekne prachy ... takze jemu to v podstate nic neda .. ten kto si na slovensku chce kupit lambo, ho aj tak nepojde pozerat na autosalon, akurat riskuju ze sa autu za viac ako 4 mega nieco stane pri preprave a tak :-) ...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Uuuff,sklamanie tento rok,myslel som ze to bude nieco ako v 2006, ba aj lepsie ale nic,buduci rok sa vyberiem asi do Brna alebo rovno Zenevy :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nooo tak zenevu by som spapal aj s navnadou !!! to proti tomu je nitra len taky dzedzinsky zraz fanusikov vsetkeho motoroveho :-)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ja som bol cez novinarsky, takze sa to dalo prezit.
Kedze som tam bol kvoli S-Maxu, tak som bol najdlhsie v stanku Fordu a omakal tam vsetko, co sa dalo (az na hostesky ;)).
+ nove Mondeo, slusny kvalitativny posun
+ interier novej Laguny
+ Fiat 500 ako celok, jazdit som ich videl zopar dva mesiace dozadu po IT, ale teraz som v nom prvykrat sedel, imidzovka
+ Audi R8, uz sa tesim na zvezenie
- chybajuce expozicie Toyoty a Hondy
- nova M3 v nevyraznej tmavej farbe, nikto si ju nevsimal, neznali ani nezistili, ze je to M3
- dojem z i30, C'eed je betr :)
- Lancia nema co ponuknut nasemu trhu, zbytocny navrat na SK/CZ trh
- Lady mali znova odmontovane hlavice riadiacich pak :)
- SSangYong - pocul som cloveka, ktory vravel, ze sa mu to paci, bleah
violator
Star
Star

podla mna najvacsi trapas celeho autosalonu bolo Rytmusove auto, no fuj

p.s sory za to velke R pri rytmusovi, on si to urcite nezasluzi :D

//ked uz ma to faro na autosalone, tak dufam ze aspon chodi peso :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pockaj, pockaj .. som si tam kdesi vsimol jakysi rozceckovany mercedes ( myslim ze to bolo E alebo S ) stary jak republika, vnutri nalozena audiofilia jak prdel a v predu v okne velky plagat riťmus .. to bolo jeho ? ? ? ...
violator
Star
Star

nordkapp_pb napísal:pockaj, pockaj .. som si tam kdesi vsimol jakysi rozceckovany mercedes ( myslim ze to bolo E alebo S ) stary jak republika, vnutri nalozena audiofilia jak prdel a v predu v okne velky plagat riťmus .. to bolo jeho ? ? ? ...
jj, presne ten kraaam :lol:
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

violator napísal:jj, presne ten kraaam :lol:
nemate niekto foto? :shock: nech sa zasmejem
violator
Star
Star

bohuzial brat ho neodfotil :( , ale aspon dobre ze nefotil, by sa bratovi doje*ala zrkadlovka :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

fest bomba dneska sme tam boli :D :D sranda preliezli sme vsetky auta..pofotili sa s babenkami..vypili...najedli a sli domof :lol:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

hm, rytmus kupil 7ckove BMW asi polroka dozadu, takze ak tam bol jeho byvaly mercedes, tak je asi byvaly. alebo z neho spravili showcar ? nech je ako je, nezaujima ma to, len som chcel veci uviest na spravnu mieru;)
violator
Star
Star

mishenko napísal:hm, rytmus kupil 7ckove BMW asi polroka dozadu, takze ak tam bol jeho byvaly mercedes, tak je asi byvaly. alebo z neho spravili showcar ? nech je ako je, nezaujima ma to, len som chcel veci uviest na spravnu mieru;)
takze na bavoraku sa vyvaza, nestacila by mu Š120, popripade ked uz chce poriadne velku karu tak 1203? :lol:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Stacila by mu Skoda 105L L=long, predlzena verzia :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Tento autosalon hodnotim biedne, oproti minulemu roku v nitre sa nic nezmenilo...
Napísať odpoveď