To je uz 30. to uz je Nitriansky autosalo?
Hmmm... tak to nestiham
lenze si predstav kolko ludi naviac by pritiahli keby tam mali zase lamborghini ako minuly rok. a este aj atrakcia pre ludi. a s tymi dB s tebou suhlasim, podla mna to s autami nema nejak vela spolocneho a okrem toho je to trapne asi tak ako keby si ich tam vsetci zacali meratnordkapp_pb napísal:slovensky trh nieje az taky zajuimavy aby tam vystavovalo porsche a podobne premiove znacky kazdy rok .. a keby tam nebolo takych co vystavuju nadstavby, servisnu techniku, kamion, busy a tak, tak vystavisko zyva prazdnotou ...... a je to aj o tom kto ma ake modely v ten ktory rok, ale aj tak si myslim ze BMW tento rok mohlo ponuknut viac ako tie tri auta ...
.... este co mna celkom zarazilo ze v nedelu si z toho pani wattovi onanisti robili zraz so sutazou o najviac dB ... niekomu to mozno sadne ale mne ANI TROCHU ...
takze na bavoraku sa vyvaza, nestacila by mu Š120, popripade ked uz chce poriadne velku karu tak 1203?mishenko napísal:hm, rytmus kupil 7ckove BMW asi polroka dozadu, takze ak tam bol jeho byvaly mercedes, tak je asi byvaly. alebo z neho spravili showcar ? nech je ako je, nezaujima ma to, len som chcel veci uviest na spravnu mieru;)