Nechceli by ste zastavit cas a vychutnavat si tych sladkych 17,18,20,23..... alebo naopak chceli by ste byt este starsim? Nebojite sa zodpovednosti prichadzajucej s vyzsim vekom? etc. etc.
Starnutie
-
tonken
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Starnutie
Bojite sa pribudajucich rôckov alebo to beriete ako normalnu sucast zivota?
Nechceli by ste zastavit cas a vychutnavat si tych sladkych 17,18,20,23..... alebo naopak chceli by ste byt este starsim? Nebojite sa zodpovednosti prichadzajucej s vyzsim vekom? etc. etc.

-
jin
VIP
Re: Starnutie
Beriem to ako súčasť života, koniec koncov ako inak to mám brať? Čo príde to príde. Či by som si chcel zopakovať nejaké roky? Možno jedno obdobie týchto prázdnin, to bolo vážne asi naj v mojom doterajšom živote, ale mám sladkych 18 (tonken napísal:Bojite sa pribudajucich rôckov alebo to beriete ako normalnu sucast zivota?
Nechceli by ste zastavit cas a vychutnavat si tych sladkych 17,18,20,23..... alebo naopak chceli by ste byt este starsim? Nebojite sa zodpovednosti prichadzajucej s vyzsim vekom? etc. etc.![]()
Zodpovednosť? Tá príde, ale jej mieru si zčasti môžeme kontrolovať. Napr. je iba na nás akú zodpovednosť si na seba zoberieme, samozrejme, istá zodpovednosť - minimálne za samého seba - leží na koždom z nás...
-
Grosay
Star
Väcna mladost je snom kazdeho cloveka... cas bezi strasne rychlo. este prednedavnom, ked som videl nejakeho "-dsat" rocneho cloveka, tak som sa na neho pozeral ako na "dospelaka". A teraz, ked som jednym z nich a pozriem sa spat, tak mi to pripada,ze som stale ten isty. clovek na sebe pozoruje zmeny, ktore so sebou vek prinasa. jedno z mala + ,ktore vek prinasa, su vedomosti. vratit cas a omladnut- ANO. ale iba s nadobudnutymi poznatkami...
-
bolek
Guru
Keď som mala 15, chcela som zastaviť čas, bolo mi tak super, bezstarostne, potom som mala 16, chcela som zastaviť čas, bolo mi tak super, bezstarostne, potom som mala 17, chcela som zastaviť čas,bolo mi tak super, bezstarostne. Teraz mám 18, nechcela by som zastaviť čas, je mi super. Starnutie je prirodzená súčasť, treba to brať tak, ako život plynie a to, aký máš život, záleží len a len od toho, ako si ho zariadiš, či ho budeš brať vážne a priveľmi zodpovedne alebo nie. Ja sa napr. snažím žiť tak, aby mi nič neušlo a aby som potom ako stará babka nezalamovala rukami, že som ho celý premrhala 
njn.. jediná zmena, že teraz všetci násťroční sa Ti zdravia "dobrý deň"..Grosay napísal:este prednedavnom, ked som videl nejakeho "-dsat" rocneho cloveka, tak som sa na neho pozeral ako na "dospelaka". A teraz, ked som jednym z nich a pozriem sa spat, tak mi to pripada,ze som stale ten isty.
Inak zatiaľ v pohode, akurát keď priateľka zvýskne od radosti z ďalšieho môjho nového šedivého vlasu, tak je to trochu......
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
do nejakej 50tky v pohode ..ale púotom to preklapanie rokov, ked clovek pozoruje ako mu pred ocami pomaly odchadza vsetko co si tolky dlhy cas uzival
... uz nikam nevycestuje, lebo vtedy ho boli toto, inokedy hento, chce byt s urevanymi vnucatami a tak .. to nieje premna ... chcel by som mat stale 18, avsak zivotnych mudrosti tolko, ako by som mal cerstvo po 60tke ! ... aj ked aj s tymi mudrostami sa skusenostami sa meni pohlad na svet ...
... no nic asi to neodvratim, prezijem si a za 48 rokov sem napisem, ze ako to asi bude v tom case, ci mi pribudajuce roky vadia, alebo sa tesim na odpocinok
...
... no nic asi to neodvratim, prezijem si a za 48 rokov sem napisem, ze ako to asi bude v tom case, ci mi pribudajuce roky vadia, alebo sa tesim na odpocinok
vacsina by ti povedala, ze detstvo je najlepsia cast zivota. no u mna bola najhorsia. myslim, ze puberta sa za detstvo nepovazuje a keby si o 3 roky mal nastupit, tak predpokladam, ze si uz pubertakSheep napísal:chcem byt cca o 3 roky strasi - cerstvy zamestanec makujuci na nove komponenty do kompu...ja mam horzne detsvo, nech to uz skonci dpc...