chlapci laskavo tu nespamujte kraviny..ak sa chce niekto vyjadrit k pripravovanemu saw4 alebo spomenut nejaky starsi saw, prosim..
ale netrepte tu somariny ako retardovane-decka ..
neviem ako vy ale mna uz Saw celkom presiel..... uz je to jednoducho stara a tak sa na 4 netesim. A ako to zvycajne byva - cim vacsie cisielko po mene tym slabsi film- napr. shrek2,3(na jednotku to nemalo), ako aj saw
neni to trosku divne ze podla tohto http://www.csfd.cz/film/225366-saw-4-saw-iv/ bude v cechach premeira skoro o 3mesiace skor ako na slovensku to si asi zas stiahnem skorej ako to dorazi do kin v SR
Teraz nedavno som mal konecne moznost si pozret vsetky tri dieli. A musim skonstatovat ze 1 ma dost zaujala, zaujimavi pribeh dobry necakany koniec. 2 sa dala ale 3 uz bola na mna privela. nech sa nikto nehneva ale toto neni horor. Je to proste nechutny film, take sracky si mozem pozret aj na rottene. Ako pribeh je tam dobry aj ten zaver necakany ale mohli si odpustit tie hnusne veci.
Takze ak 4 bude tiez o tom ako najviac umucit ludi tak nie som zvedavi.
sak ja to ani neberem ako horor, pre mna je to jeden ppci nechutny film, na ktory sa napriek tomu tesim lebo v dnesnej dobe sa mi nestava casto ze sa chvilami nedokazem pozerat na film... a to sa mi tu stalo, cize tesim tesim
Venom napísal:som zvedavy kto bude v styrke zabijat ked amanda aj jigsaw v trojke zomreli
ja som videl nejake video a podla vsetkeho budu toho hlavneho jigsawa ci jak sa nazyva pitvat alebo take nieco a najdu v nom este pasky a ten policajt uz len bude zachranovat svoju dceru ale videl som aj na tom videu ze nieco nanho skoci takze tesim s moc lebo saw seria sa mi moc paci