Pár spôsobov ako dostať košom :D
-
midnight_man
Guru
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
No napr. o tej skole... Za tym si plne stojim! Je to totalna blbost, ze "nebudem mat cas na ucenie". Cas sa vzdy najde. Nikto netvrdi, ze ma byt baba s priatelom kazdu sekundu svojho casu. A hlavne vtedy, ked ju chalan chape a podporuje ju v uceni. "Chcem si uzivat" - ako by sa to dalo prelozit... Moze byt "nechcem sa viazat na jedneho chalana, ale skusat ich viacej"? Pretoze inak to hadam ani nemoze byt. Ma na mysli nieco ine? Co?! To, ze sa chce zabavat, uzivat si srandu? Prosim ta... Dalsia vec, ktora si s priatelom neodporuje. Prave naopak. Potom napr. "Nedokazem ta milovat." - na co sa potom trepe do vztahu?! Iba aby zlomila chalanovi srdce? Mozno preto, ze si mysli, ze to snad prerastie v lasku... no ano, je to mozne vysvetlenie... Ale tak za ten cas by nemala davat chalanovi uplne falosnu nadej.bolek napísal:Mňa by potom zaujímalo, že keď sú toto pre vás všetko výhovorky (viď vyššie), tak čo sú potom pre vás pádne dôvody? Veď keby to boli len naozaj výhovorky, tak potom by sa v živote nikto s nikým nerozišiel a to sa predsa len tiež stáva.
Cize - ANO, SU TO VYHOVORKY! Vies, co pokladam za dovody? To, ze si baba najde niekoho ineho a to, ze nie je s dotycnym chalanom stastna. A este pokial je chyba v jej partnerovi (ak urobi nejaku blbost).
To su kecy...aspon z mojho pohladu. To, ze clovek nie je pripraveny na dalsi vztah, znamena, ze este lubi byvaleho a to sa da povedat priamobolek napísal:No veď ja sa len pýtam, bo pre mňa majú logiku aj dôvody: Teraz som sa rozišla s priateľom, nie som pripravená na ďalší vzťah, chcem byť sama, škola atď...
-
Sagittarius
Guru
Túto tému som vtedy založil preto, lebo som bol sklamaný z toho ako som dostal od jednej baby košom (odmietla ma). Tak som ironicky napísal všetky možné veci akými je možné dostať košom a akými som už dostal košom. 
A k tomu, že baba povie, že nechce mať žiadny momentálne vzťah. Môžem napísať, len toľko: Raz som sa spolužiačky spýtal, či by sme to nemohli spolu skúsiť a ona, že teraz nie, potom sa uvidí. Dobre, v pohode zobral som. Asi mesiac potom mi písala, že sa mi potrebuje s niečím zdôveriť, že dobre. Ale, že nie teraz, že neskôr. Potom, že mi to potrebuje povedať osobne, ja, že dobre, že teda kedy. Takto sa to posúvalo dva týždne. A nakoniec to aj tak mi len napísala cez ICQ. Bolo to, že o tri týždne jej odchádza frajer do zahraničia, že čo má robiť. Tak som jej poriadil ako by som poradil kamarátke (avšak bolo mi to proti srsti a ešte k tomu som bol 2 vety od toho, aby som jej napísal, že ju ľúbim). Po cca troch týždňoch mi napísala: Rozišla som sa s frajerom, hneváš sa na mňa. Tak som jej napísal, že sa nechcem už ďalej na ňu namotávať. No pravda, nebol som jediný, čo mal o ňu záujem. Bol tam ešte jeden spolužiak, čo sa na nej dosť popálil a ten jej frajer. ZAUJÍMAVÉ ČO?
PS: Nie je to tá istá kvôli, ktorej som založil túto tému.
A k tomu, že baba povie, že nechce mať žiadny momentálne vzťah. Môžem napísať, len toľko: Raz som sa spolužiačky spýtal, či by sme to nemohli spolu skúsiť a ona, že teraz nie, potom sa uvidí. Dobre, v pohode zobral som. Asi mesiac potom mi písala, že sa mi potrebuje s niečím zdôveriť, že dobre. Ale, že nie teraz, že neskôr. Potom, že mi to potrebuje povedať osobne, ja, že dobre, že teda kedy. Takto sa to posúvalo dva týždne. A nakoniec to aj tak mi len napísala cez ICQ. Bolo to, že o tri týždne jej odchádza frajer do zahraničia, že čo má robiť. Tak som jej poriadil ako by som poradil kamarátke (avšak bolo mi to proti srsti a ešte k tomu som bol 2 vety od toho, aby som jej napísal, že ju ľúbim). Po cca troch týždňoch mi napísala: Rozišla som sa s frajerom, hneváš sa na mňa. Tak som jej napísal, že sa nechcem už ďalej na ňu namotávať. No pravda, nebol som jediný, čo mal o ňu záujem. Bol tam ešte jeden spolužiak, čo sa na nej dosť popálil a ten jej frajer. ZAUJÍMAVÉ ČO?
PS: Nie je to tá istá kvôli, ktorej som založil túto tému.
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
robit sa da...otazne je, ci to bude nieco platne...
skor sa seba spytaj ako velmi ti na nej zalezi...a ak do toho pojdes, priprav sa na to, ze sa mozes velmi trapit...
konce tohto spravania su asi len 3...bud v nej nieco vyvolas a budete spolu, vzdialite sa na tolko, ze sa budete radsej obchadzat alebo to vzdas a ostanete priatelia...
skor sa seba spytaj ako velmi ti na nej zalezi...a ak do toho pojdes, priprav sa na to, ze sa mozes velmi trapit...
konce tohto spravania su asi len 3...bud v nej nieco vyvolas a budete spolu, vzdialite sa na tolko, ze sa budete radsej obchadzat alebo to vzdas a ostanete priatelia...