Pár spôsobov ako dostať košom :D

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

chcem byt sama je azda najzaujimavejsi dovod :D (najkrajsie natom je, ze clovek je tvor spolocensky :P)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

aj to je dovod lenze ked si o 5dni najde chalana tak to nic ine ako blud nieje

//jimino hej:D ak niekoho lubis nechas lebo sa chces venovat skole? tak akurat bude obmedzeny cas ked budete spolu
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

SRneC napísal:aj to je dovod lenze ked si o 5dni najde chalana
presne tak...je to potom haluska..uz ked tak nech povie ze narovinu co a nie taketo namotavky
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

bolek napísal:Mňa by potom zaujímalo, že keď sú toto pre vás všetko výhovorky (viď vyššie), tak čo sú potom pre vás pádne dôvody? Veď keby to boli len naozaj výhovorky, tak potom by sa v živote nikto s nikým nerozišiel a to sa predsa len tiež stáva. :roll:
No napr. o tej skole... Za tym si plne stojim! Je to totalna blbost, ze "nebudem mat cas na ucenie". Cas sa vzdy najde. Nikto netvrdi, ze ma byt baba s priatelom kazdu sekundu svojho casu. A hlavne vtedy, ked ju chalan chape a podporuje ju v uceni. "Chcem si uzivat" - ako by sa to dalo prelozit... Moze byt "nechcem sa viazat na jedneho chalana, ale skusat ich viacej"? Pretoze inak to hadam ani nemoze byt. Ma na mysli nieco ine? Co?! To, ze sa chce zabavat, uzivat si srandu? Prosim ta... Dalsia vec, ktora si s priatelom neodporuje. Prave naopak. Potom napr. "Nedokazem ta milovat." - na co sa potom trepe do vztahu?! Iba aby zlomila chalanovi srdce? Mozno preto, ze si mysli, ze to snad prerastie v lasku... no ano, je to mozne vysvetlenie... Ale tak za ten cas by nemala davat chalanovi uplne falosnu nadej.

Cize - ANO, SU TO VYHOVORKY! Vies, co pokladam za dovody? To, ze si baba najde niekoho ineho a to, ze nie je s dotycnym chalanom stastna. A este pokial je chyba v jej partnerovi (ak urobi nejaku blbost).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

bolek napísal:No veď ja sa len pýtam, bo pre mňa majú logiku aj dôvody: Teraz som sa rozišla s priateľom, nie som pripravená na ďalší vzťah, chcem byť sama, škola atď...
To su kecy...aspon z mojho pohladu. To, ze clovek nie je pripraveny na dalsi vztah, znamena, ze este lubi byvaleho a to sa da povedat priamo :) Tato vseobecna formulacia znie lepsie, ale vsetci vieme, ze najlepsou naplastou na rozchod je dalsia blizka dusa, pri nej sa najlahsie zabuda na staru lasku.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Túto tému som vtedy založil preto, lebo som bol sklamaný z toho ako som dostal od jednej baby košom (odmietla ma). Tak som ironicky napísal všetky možné veci akými je možné dostať košom a akými som už dostal košom. :D

A k tomu, že baba povie, že nechce mať žiadny momentálne vzťah. Môžem napísať, len toľko: Raz som sa spolužiačky spýtal, či by sme to nemohli spolu skúsiť a ona, že teraz nie, potom sa uvidí. Dobre, v pohode zobral som. Asi mesiac potom mi písala, že sa mi potrebuje s niečím zdôveriť, že dobre. Ale, že nie teraz, že neskôr. Potom, že mi to potrebuje povedať osobne, ja, že dobre, že teda kedy. Takto sa to posúvalo dva týždne. A nakoniec to aj tak mi len napísala cez ICQ. Bolo to, že o tri týždne jej odchádza frajer do zahraničia, že čo má robiť. Tak som jej poriadil ako by som poradil kamarátke (avšak bolo mi to proti srsti a ešte k tomu som bol 2 vety od toho, aby som jej napísal, že ju ľúbim). Po cca troch týždňoch mi napísala: Rozišla som sa s frajerom, hneváš sa na mňa. Tak som jej napísal, že sa nechcem už ďalej na ňu namotávať. No pravda, nebol som jediný, čo mal o ňu záujem. Bol tam ešte jeden spolužiak, čo sa na nej dosť popálil a ten jej frajer. ZAUJÍMAVÉ ČO? :lol:
PS: Nie je to tá istá kvôli, ktorej som založil túto tému.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sagittarius napísal:...
hlúpa je ešte a poriadne... si myslí že je žena ale je to ešte iba decko
Sagittarius
Guru
Guru

Konečne jeden pádny a priamy dôvod: Som šťastne zaľúbená (pravdaže nie do mňa)...
midnight_man
Guru
Guru

Sagittarius napísal:Konečne jeden pádny a priamy dôvod: Som šťastne zaľúbená (pravdaže nie do mňa)...
pri zene by som si polozil taku otazku ze dokedy..ale uz aj tak uspech ze priama odpoved :)
Sagittarius
Guru
Guru

No resp. bolo mi to odkázané...ale to len preto, že ja som za ten čas nestihol získať kontakt, resp. niekto mi ho nestihol dať...

A dokedy? To záleží podľa dotyčnej a myslím, že aj dotyčného...
midnight_man
Guru
Guru

Sagittarius napísal:No resp. bolo mi to odkázané...ale to len preto, že ja som za ten čas nestihol získať kontakt, resp. niekto mi ho nestihol dať...

A dokedy? To záleží podľa dotyčnej a myslím, že aj dotyčného...
uf no odkazane to tiez potesi :(
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

prepáč bola som opitá.nechcela som ti ublížiť

goddamned bitches :smt068 (samozrejme vacsina z vas je v pohode :) )
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

triple napísal:hlúpa je ešte a poriadne... si myslí že je žena ale je to ešte iba decko
nechcem byt sprosty, ale toto je dost casty jav :roll:
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

PACO8 napísal:nie sorry..ja ta mam rada len ako kamosa
da s v takomto pripade estee nieco stym robit ak ju velmi chcete?alebo je lepsie to v takomto pripade zabalit a hladat inde?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

robit sa da...otazne je, ci to bude nieco platne...
skor sa seba spytaj ako velmi ti na nej zalezi...a ak do toho pojdes, priprav sa na to, ze sa mozes velmi trapit...
konce tohto spravania su asi len 3...bud v nej nieco vyvolas a budete spolu, vzdialite sa na tolko, ze sa budete radsej obchadzat alebo to vzdas a ostanete priatelia...
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Ha skuste sa zamyslie´t chlapci aj nad sebou.Ake mate vy hlúpe vyhovorky na rozchod! :cry:

-prepac ale potrebujem volnost,aspon na chvilu
-vasa tzv"pauza" po ktorej sa vobec neozvete
-sorry ale uvedomil som si ze to nema zmysel(ha a doteraz to malo coo???)
Aiden
Darca
Darca

x-nina napísal:-sorry ale uvedomil som si ze to nema zmysel(ha a doteraz to malo coo???)
mozno sa ten zmysel iba snazil najst a nerozpraval o tom...avsak nakoniec si uvedomil ze ten vztah je zbytocny ;)

mimochodom...nevrav mi ze vy tieto "vyhovorky" nepouzivate :)
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

no v podstate uznavam mate pravdu :D ...hoc ja som este nemala tu cest sa s chalanom rouíst a pravdu povediac ani to nechcem zazit. 8)
Aiden
Darca
Darca

x-nina napísal:ja som este nemala tu cest sa s chalanom rouíst a pravdu povediac ani to nechcem zazit. 8)
tak to by si bola asi jedina :lol: ...
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Aiden napísal:tak to by si bola asi jedina :lol: ...
mýliš sa je dosť takých :wink:
Napísať odpoveď