Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja si si myslim ze ani jedno
Ta prva ma akurat tu vyhodu ze je tam to predkopavanie, celkovo sa mi to zda byt nejak uzke (neviem mozno sa to da rozsirit). Tiez sa mi tam nepaci ta ticka s ktorou si nastavujes polohu lavicky a co vlastne drzi tu lavicku. Po case sa taka tyc skrivy ked tam budes tlakovat z vacsimi vahami.
Ta druha to vcelku shrnul Grosay. kladky zvacsa potrebujes pri treningu chrbta ale aj ten sa da precvicit bez nich.
Moje odporucanie je kupit si obycajnu lavicku kde sa daju nastavit polohy, jedne stojan na ktorom sa da nastavit vyska na bench press ale aj na drepy, hrazdu, dva pare jednoruciek, jednu velku tycku (cinku).
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Holubar, mas skusenosti s Tribulusom? (a tym nemyslim akoze google.com) ;)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

dair napísal:Holubar, mas skusenosti s Tribulusom?
nie. Hovori sa, ze je dobre to dat az po 30ke, ked klesne vlastny testosteron, ale popravde som rozmyslal, ze by som ho skusil. Je to na prirodnej baze a dviha len produkciu vlastneho, takze zenskeho poprsia sa nebojim. Na Ronnie fore tusim vacsina pisala, ze ucinok skoro ziadny, ale dlho som tam nebol, tak to tam zase navstivim a trochu prestudujem.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:nie. Hovori sa, ze je dobre to dat az po 30ke, ked klesne vlastny testosteron, ale popravde som rozmyslal, ze by som ho skusil. Je to na prirodnej baze a dviha len produkciu vlastneho, takze zenskeho poprsia sa nebojim. Na Ronnie fore tusim vacsina pisala, ze ucinok skoro ziadny, ale dlho som tam nebol, tak to tam zase navstivim a trochu prestudujem.
presne to ma zaujima, pretoze aj o to ze na niekoho to zabera a na niekoho nie, zatial som este nikdy ziadnu chemiu neriesil a toto aj ked je "prirodne" tak na relativne mlady pripravok, chcel by som mat poriadne nastudovane veci okolo atd, vedlajsie uciny, popripade problemy...
kali520
Darca
Darca

chcel by som mat poriadne nastudovane veci okolo atd, vedlajsie uciny, popripade problemy...
Nemalo by to mat vedlajsie ucinky, akurat to zlepsuje sexualne lipido (pri obydvoch pohlaviach), zvysuje spermatogenezu (tvorba spermii). Takze sa ti bude chciet viac je*at a pokial nemas s kym tak to neodporucam :D .
Ale popri tom to zvacsuje aj narast sili, obrany schopnost organizmu a snizuje hladinu testosteronu.
Ak by si uvazoval u kupe jeden znami mi odporucal Tribu force+Rhodi force, to su dve latky ktore sa mozu spolu kombinovat a mali by teoreticky mat vacsi efekt ako samotny tribulus terestis. http://www.vitaland.cz/produkt.asp?nl_product_id=733

Mimochodom dnes som bol kupovat tento protein, a predavacka mi hovorila ze uz sa to nebude vyrabat. nemate niekto blizsie informacie okolo toho ze preco?
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

hezo napísal:Zdravim, ako úplný amatér v posilnovaní, by som si chcel trochu zoceliť telo :D

Mám v pláne dnes kúpiť nasledovné pomôcky
Nebolo by ti lepsie ist do posilovne?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Nemalo by to mat vedlajsie ucinky, akurat to zlepsuje sexualne lipido (pri obydvoch pohlaviach), zvysuje spermatogenezu (tvorba spermii). Takze sa ti bude chciet viac je*at a pokial nemas s kym tak to neodporucam :D .
Ale popri tom to zvacsuje aj narast sili, obranny schopnost organizmu a snizuje hladinu testosteronu.
Ak by si uvazoval u kupe jeden znami mi odporucal Tribu force+Rhodi force, to su dve latky ktore sa mozu spolu kombinovat a mali by teoreticky mat vacsi efekt ako samotny tribulus terestis. http://www.vitaland.cz/produkt.asp?nl_product_id=733

Mimochodom dnes som bol kupovat tento protein, a predavacka mi hovorila ze uz sa to nebude vyrabat. nemate niekto blizsie informacie okolo toho ze preco?
kamo tak s tou tvojou slovencinou mas viac nez nabeh na GRAMATICKE OKIENKO :)))
Ale spet k teme. Tribulus je na trhu pomerne kratko a tak neverim ze to nebude mat nejake minusy z dlhodobeho hladiska. Bolo a je vela pripravkov o ktorych sa basnilo a....
Nemam pocit :D ze by som to potreboval po urcitej stranke :oops: , ide mi len o cvicenie :twisted:
hezo napísal:Zdravim, ako úplný amatér v posilnovaní, by som si chcel trochu zoceliť telo :D

Mám v pláne dnes kúpiť nasledovné pomôcky...
presne ako KOBALT povedal, skus ist radsej do posilky kde to mas viac strojov a ludia ti aj poradia ako sa doma nicit na takych lacnych srackach (bez urazky ale za tie peniaze + v tom nemas zavazia a hadam nebudes plnit flase vodou :lol: )
A kazdopadne uz len sportom si "zocelis" telo a bude to rozhodne zabavnejsie ;)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak kratko zase na trhu asi nie je. Pamatam si, ze ked som este zacinal pred 4mi rokmi o tom rozpraval jeden chalan v satni, ze to bere a stale mu stoji.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

aj 4 roky je strasne malo. Nerad by som sa dostal do faze ked za 15-20 rokov budem mat problemy s potenciou alebo prostatou a zisti sa ze tam su nejake spojitosti s branim "absolutne prirodneho" tribulusu...
chapes ;)
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ahojte tak zas poprosím o radu . Chcem si kúpiť gainer na trochu nabratie hmoty .Otázočka znie oplatí sa to kupovať pretože nie som žiadna trieska mám robusnejsiu postavu a na bruchu trochu tuku a ze ci mi to naopak neuskodí ?? odporúcajú mi super gainer 4200 http://www.obchod.sportujeme.sk/images/btsuga.jpg . J to vraj 26 %. Cena 390 sk. 1 kg .
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ten som raz mal, celkom fajn chuti. A Biotech teraz zdrazoval vyrobky, moj protein isiel hore o 300sk :(

Amerigo:hlavne si vyber, ci chce hmotu nabrat, alebo zhodit, ked to chces naraz, kup si nandrolon alebo tak... :)
kali520
Darca
Darca

Amerigo napísal:Otázočka znie oplatí sa to kupovať pretože nie som žiadna trieska mám robusnejsiu postavu a na bruchu trochu tuku a ze ci mi to naopak neuskodí ??
Nie neoplati sa, a preco som uz pisal niekde v tejto teme, geinery by som vyhradne odporucal ludom ktori maju problemi pribrat alebo su az moc chudy, v tvojom pripade by bol najlepsi nejaky kvalitny protein, najlepsie srvatkovi.
testosterone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa testosterone »

Gainer si nekupuj, lebo je to predrazený cukor. Kúp si protein, dokúp si glukozu alebo si daj k tomu piskoty a mas to hotove. Stanov si priority, cize osobne ak by som mal tuk na bruchu urcite by som nezacínal tým ze budem priberat, ale hmotu by som skvalitnil a nasledne sa snazil o nejake priberanie ale rovnako opatrne. Vyzrat sa nie je problem ale davat do dole potom a este aby si tu hmotu zachoval je trosku o inom...

A na nandrolon sa v*ser :wink: lebo potom budes kupovat Tribulus :D
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Holubar napísal:ten som raz mal, celkom fajn chuti. A Biotech teraz zdrazoval vyrobky, moj protein isiel hore o 300sk :(

Amerigo:hlavne si vyber, ci chce hmotu nabrat, alebo zhodit, ked to chces naraz, kup si nandrolon alebo tak... :)
nooo,, suhlasim :) ..len nandrolony obvykle tahaju vela vody a tuku do svalu, tym budes mat pocit ze si tucny (co aj budes ciastocne) ...miesto nandr. radsej Winstrol
Ak sa necitis ze by si zvladol ''pichnutie vcielky'' kazdy tyzden, kupuj kreatin, legalne anabolika....
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

a sakra uz som si to kúpil :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja mam gainery celkom rad, lebo ked nimi zapijem obed, sice to 20min rozdychavam, ale za take 2 hodky uz citim, ze by som nieco zjedol.Inak by som tolko jedla, co davam v objeme, asi nezjedol. To bude asi tym B-komplexom, co do nich pridavaju
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Amerigo napísal:a sakra uz som si to kúpil :?
nelutuj nic :)
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Ako je tam napísané že 40 g 2-3 krát denne . Podľa mňa je to až príliš moc . Pretože 40g keď zmiešam s 0.3 l vody alebo mlieka je to príkre . Ako teda asi si budem dávať 20g 2 krát denne . A vy to ako užívate po prípade ako to mám užívať ? :)
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Amerigo napísal:Ako je tam napísané že 40 g 2-3 krát denne . Podľa mňa je to až príliš moc . Pretože 40g keď zmiešam s 0.3 l vody alebo mlieka je to príkre . Ako teda asi si budem dávať 20g 2 krát denne . A vy to ako užívate po prípade ako to mám užívať ? :)
podla teba je to prilis moc, podla vyrobcu je to optimalne a pre mna je to podla mna malo...ak chces nieco nabrat a chces aby mal pripravok aj nejaky ucinok musis mierne preskocit odporucanu davku, vo sportovej vyzive je to takmer vzdy pravidlo ;)

PS: vies si predstavit ked si budes davat tych 20g 2 krat denne co si v jednej davke das do seba ake malinke mnozstvo sacharidov a proteinov ? to si radsej kupuj horalky :P
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no fakt, napr megamass ma odporucanu davku 80g a to je uz potom celkom slusna bomba, ked to das este po jedle. Dobry impulz pre rast
Napísať odpoveď