Notebook ACER

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Notebook ACER

Príspevok od používateľa Pro.Dante3000 »

Caute, potreboval by som poradit ohladom kupy tohto notebooku:

Kód: Vybrať všetko

Acer TravelMate 5720G-101G16

displej 15.4” TFT WXGA Acer CrystalBrite  procesor Intel® Core2® Duo T7300  Windows® Vista Home Premium  2048 MB DDR2 667Mhz  160 GB Pevný disk (5400 rpm) SATA  3D grafická karta ATI Radeon X2500 256 MB  DVD/RW SuperMulti napaľovačka  čítačka kariet 5 in 1 xD/MMC/SD/Memory Stick/Memory Stick Pro  TV-Out  WiFi  PCMCIA  slot+Express Card slot  web kamera
Myslite ze je dobry? Ake mate skusenosti s Acerom? Je rychly, pojdu mi na nom nove hry? Napr. utiahne to v pohode Carbon?FEAR?Bioshock? Neviete ake by mohol mat vysledky v 3dmarku 05? Za odpovede dakujem, ja viem ze toho chcem vela zistit ale ak by sa nasiel nejaky clovek co mi poradi tak budem velmi vdacny.
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Mam taky pocit že drviva vecsina tohoto fora je odporcom notebookov znacky ACER a napise ti asi to co ja ze : NEKUPUJ TO !!! a vyber si radsej znacku HP , ASUS , IBM ak chces aby to bolo kvalitne a vydrzalo to nejake roky ..
Ako konfikuračne nie je zly je to fajn notas ale ACER :? . Toto vso ..
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

a co je take poruchove na nich?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Pro.Dante3000 napísal:a co je take poruchove na nich?
HDD
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Takmer vsetko. Nejde ani o to, ze sa nieco pokazi, to sa stane aj lepsim znackam, ale skor o pristup pri reklamacii. Lepsie povedane skor odstup a snaha oje*** zakaznika ako sa len da
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Poruchovost asi ako na ostatnych.Pri vyreklamovani si niecoho,treba poznat svoje prava a vediet otvorit usta...Aspon ja mam svoj a bezi vsetko ok,nemam problem.Jedine co je na nich shit je kvalita spracovania obalu.Moj sa mi napriklad vplyvom tepla z HDD mierne ohol.Zase na druhu stranu,je polozeny na okennej rimse(kvoli wifi sig.) a polovica je vo vzduchu.A tam vznikol aj ohyb :? .Ak zoberiem do ruky iny notebok,tak pocitim rozdiel...Fakt je to tak,ACER-shit,a iny napr.kamosova TOSHIBA-ovela lepsie-citit,ze je pevnejsi,masivnejsi a aj touchpad,klavesnica-lepsie sa na nich pracuje.Acer by som nekupoval znova a neodporucam nikomu.Radsej trocha priplat a kup nieco ine.Ber to tak,ze to kupujes na min.5 rokov,takze sa oplati investovat.Tu ma napadlo,ze moj je aj osuchany-rychlo sa osuchala farba na rohoch...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

otazka znie co na nich poruchove nie je. A co je na nich poruchove?

- notebooky acer lubia zabijat pevne disky, alebo "len" vyrabat kopec chybnych sektorov
- notebooky acer lubia palit pamate, popripade na nich vytvarat errory
- notebooky acer ako prve opustaju tlacitko "space", alebo "spacebar"
- notebooky acer ako druhe opustaju numericku klavesnicu, ak je k dispozicii [na 17" modeloch]
- notebooky acer lubia odpalit sietovku aj napriek tomu ze nikdy nebola pouzivana
- notebooky acer lubia vypnut aktivne chladenie cpu, alebo vga, za "ucelom" skratit zivotnost jednotlivych komponentov
- notebooky acer lubia vypalene pixle a to velmi moc
- notebooky acer hucia jak sv*na
- notebooky acer nemaju ziadnu podporu na svk a velmi mizernu v cechach
- notebooky acer lubia mrznut bez znamejsieho dovodu
- notebooky acer lubia bzucat, drncat, chrcat, hriat a robit vseliaku neopisatelnu neplechu svojmu uzivatelovi
- notebooky acer lubia nechytat wifi signal tam, kde ich konkurencne notebooky chytaju
- notebooky acer lubia zabijat touchpad este skor, ako ho stihne user enablenut v biose, alebo k nemu nainstalovat software

a mohol by som menovat este zazitky od zakaznikov a z intraku... :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Sám mám ACER a poradím Ti - neber to! Bolo to v oprave už tri krát a keď minimálne raz za týždeň nemusím reinštalovať win, tak je to sviatok :? Mimo toho DVD mechanika ide, iba keď ju pekne poprosíš...

Dieg0: Prečítal si si aspoň prvé tri slová môjho príspevku? :?
Pro.Dante3000
Light Expert
Light Expert

Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

OMG vy ste zas lamy.Nikto z vas to nema a kazdy na to hubuje.Nezastavam si Acer uznam ze je to shit a preto bol lacny.Ale za mesiac pouzivania mam jeden vadny pixel co niekedy byvaju aj od vyroby.Ked ide tak pocujem ho len ked ide vetrak alebo ked k nemu prilozim ucho ziadne drncanie a ine kraviny.Obal zatial drzi ... mam ho mesiac nemoizem posudit.Tam kde kamos chyti s siemensom 3 wifi so signalom 1/5 ja chytim 4 wifi so 2/5 signalom.Atd atd nechapem vas dpc ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Pochopis Dieg0, pochopis. Ale aby som nevyzeral ako neprajnik, tak skor napisem - nezajizes, nepochopis ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dieg0, akokolvek sa ti nepaci, co chalani pisu je to pravda. Tiez som mal tu cest. Acer proste nie je znacka, amen.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja sa radsej ku Aceru nepriklanam pretoze ma tuto miestni totalne doj*bu...takze ber radsej HP... :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sheep napísal:ja sa radsej ku Aceru nepriklanam pretoze ma tuto miestni totalne doj*bu...takze ber radsej HP... :?
pozri Acer je v pohode, pokial sa Ti na nom nieco nedo<censored>, vtedy zacnu nervy a RIADNE. Preto ze ludom casto radievam s kupou noteboku a hlavne byvalym majitelom znacky Acer, tak som stratil nejeden vlas nad riesenim neriesitelneho. Tak isto ako existuje odpoved: "Proste Windows", tak tak isto sa vyvynula odpoved: "Proste Acer". Vacsinou ked idem niekam opravovat soft/hard, tak sa len spytam ze o aky notebook sa jedna a z 95% to byva prave Acer. Ludia co maju ostatne znacky nemavaju take problemy.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Okej uznavam jin.Ale je tu 13 prispevkov z toho jeden moj.Kolko ludi z tych 6 (pocitajme ze kazdy tu ma dva prispevky) tu ma acer?Mozno tak ja a jin.Takyto som bol ked som mal 14 rokov.Stale som huboval na nokie ze su to sroty hoci som to nedrzal v ruke.To ze ked som to uz v ruke drzal a sroty to bola druha vec.Ale proste polka diskusie sa taha v zmysle "jedna babka povedala".
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Dieg0 napísal:Okej uznavam jin.Ale je tu 13 prispevkov z toho jeden moj.Kolko ludi z tych 6 (pocitajme ze kazdy tu ma dva prispevky) tu ma acer?Mozno tak ja a jin.Takyto som bol ked som mal 14 rokov.Stale som huboval na nokie ze su to sroty hoci som to nedrzal v ruke.To ze ked som to uz v ruke drzal a sroty to bola druha vec.Ale proste polka diskusie sa taha v zmysle "jedna babka povedala".
http://acersucks.wz.cz/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dieg0 napísal:OMG vy ste zas lamy.Nikto z vas to nema a kazdy na to hubuje.Nezastavam si Acer uznam ze je to shit a preto bol lacny.Ale za mesiac pouzivania mam jeden vadny pixel co niekedy byvaju aj od vyroby.Ked ide tak pocujem ho len ked ide vetrak alebo ked k nemu prilozim ucho ziadne drncanie a ine kraviny.Obal zatial drzi ... mam ho mesiac nemoizem posudit.Tam kde kamos chyti s siemensom 3 wifi so signalom 1/5 ja chytim 4 wifi so 2/5 signalom.Atd atd nechapem vas dpc ...
Po mesiaci jeden pixel :) To je len zaciatok. Ja som uz xkrat pisal, ze som chytil dobry kus a okrem prehrievania s mojim Acerom neboli ziadne problemy, ale poznam 2ch dalsich ludi, co problemy mali. Zacalo to medzernikom, ktory nereagoval a teraz sa uz zacina razantne prejavovat nekvalitna konstrukcia klbov displeja, ktory ma uz po otvoreni znacnu volu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Kolko ludi z tych 6 (pocitajme ze kazdy tu ma dva prispevky) tu ma acer?
Z toho podla mna vyplyva jedine - ti co ho uz nemaju/nikdy nemali vedia co kupovat a co nekupovat ;-) Mne stacia osobne skusenosti s notebookami znacky Acer blizkych kamaratov na to aby som sa tejto znacke zdaleka vyhol. Niekto na to zrejme potrebuje blizsiu (osobnejsiu) skusenost. ;-)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Dieg0 napísal:Okej uznavam jin.Ale je tu 13 prispevkov z toho jeden moj.Kolko ludi z tych 6 (pocitajme ze kazdy tu ma dva prispevky) tu ma acer?Mozno tak ja a jin.Takyto som bol ked som mal 14 rokov.Stale som huboval na nokie ze su to sroty hoci som to nedrzal v ruke.To ze ked som to uz v ruke drzal a sroty to bola druha vec.Ale proste polka diskusie sa taha v zmysle "jedna babka povedala".
Hej,kamo sorry-necitas?-http://www.hojko.com/post699404.html?highlight=#699404

Aj ja mam ACER.A niekto aj pisal,ze je byvalym majitelom...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Musim uznat ze aj ja som nejaky ten rok a pol vlastnil ACER a bol som rad ked som sa ho konecne zbavil . V podstate nic nanom sa mi nepokazilo ale ta konstrukcia bol nejaka labilna ked som to len kus stisol/zdvihol tak to zaskripalo , to je ako z mobilmy nekvalitnej znacky taktiez maju nekvalitnu konstrukciu a spojenie . :?
Napísať odpoveď